icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
2. dec 2011

@lucecita 🙂 🙂 🙂

nikinka1111
2. dec 2011

mám chuť si v lekárni kúpiť tehu test a spraviť ešte v práci 🙂

gelinka75
2. dec 2011

@nikinka1111
@lucecita baby neblaznite 😀 😀 u mna je este skoro, v klude to moze klesnut, mne to skace hore dole ako na hojdacke

delideli
2. dec 2011

@carie32 : akurat sa bojim,ze mi zacali tie hnusy na puse skakat dost skoro-vlastne uz od ovulky (a tu som mala tentokrat riadnu- bpichalo ma pri vajecnkiu hrozne)..no, uvidime, budem dufat 🙂 ja som zatial takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@gelinka75 : drzim palce,nech je vitazny 🙂 moj vyzera tak indiferentne,tak cakam,cakam..boeee...
@lucecita : no tento mesiac sme aj my stavili na kvantitu 🙂inak bol frmol,tak som nic nestihala, vcera ani merat..to je zaujimavy "zubaty" graf, to ma zaujima cim to bude..

nikinka1111
2. dec 2011

@gelinka75 neklesne uvidíš. ja tu nechcem byt tehu sama 😀 😀 😀 😀

gelinka75
2. dec 2011

@nikinka1111 radsej tomu neverim, aby som nebola sklamana, ale aj tak budem 😖 😀
@delideli dakujem moc, ved aj ty to mas vysoko 😀 😀

lucecita
2. dec 2011

@gelinka75 tebe to skáče? pozri na mňa a potom píš o skákaní 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som jak skokan

lucecita
2. dec 2011

@delideli moja, to bude tou cystou....ta sviňucha mi všetko ničí 😠 😠 😠 😠 a posledné tri dni pobolieva...ale to preto lebo podľa hlienu mám ovu a včera a predvčerom pobolieval aj pravýýýýýýý 😀 😀 😀
ale ty máš tiež grafííííík čačaný...tretia tehu? áno áno áno 😉

nativanativa
2. dec 2011

@lucecita
@purina12345
ahojte dievcence , dufam ze nerusim s mojim grafejsssnnnn 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
dufam ze sa menzes nezblazni, musim vydrzat az do pondelka s tou lutealkou pekne

lucecita
2. dec 2011

@nativanativa caves drahá....nerušíš...aj ja chcem mať teplotu hore ako vyyyyy....ale dobre sa držíš hore, len tak ďalej 😉 😉 😉

gelinka75
2. dec 2011

@ivana133 ahoj, ja pijem gynastan, ale nie kazdy den, kedy sa mi podari, lebo pijem aj urologicky obcas, nejaky wellness so zihlavou a potom gynastan 🙂

gelinka75
2. dec 2011

@lucecita a tvoj graf teraz ako vyzera? este nestuplo? 🙂

ivana133
2. dec 2011

@gelinka75 a pomaha ci nevies este ???? lebo my sa o prve snazime moc by sme obaja chceli........... v pondelok bežim do lekarne

nativanativa
2. dec 2011

@lucecita no tak sem s niim ryychlo 😝 😝 😝

purina12345
2. dec 2011

@nativanativa @lucecita ahojte 🙂 som rada že sa ti to pekne drží, vyzera to fajn 🙂
moja čo to robia tie tvoje hormony, snáď nám zajtra ukážu aj niečo iné 😨
@nikinka1111 máš krásny grafík, len tak ďalej 😉

gelinka75
2. dec 2011

@ivana133 co ja viem? zacala som ho pit v lete, vtedy som kazdy den, mam pocit, ze mi to na vytoky dost pomohlo, ale dr. vravi, ze to nepomaha, ale lepsie pit a mysliet nato, ze pre seba mozno nieco robim, ako nepit, pre mna je to zmena, lebo pijem iba cistu vodu, tak cajiky sa mi hodia 🙂 a ma aj prijemnu chut

lucecita
2. dec 2011

@gelinka75 @nativanativa babyyyy, ja som skokan zelený obecný obyčajný a všetko možné http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 😀 😀 😀

ivana133
2. dec 2011

@gelinka75 a snazite sa o prve m imi?

lucecita
2. dec 2011

@purina12345 no ja očakávam každý deň zmenu a ono nič 😠 😠 😠 nádej umiera posledná a zajtra sa znova dvihne 😀 😀 😀 a potom bude stúpať a stúpať a stúpať 😀 😀 😀

purina12345
2. dec 2011

@lucecita no jasné, na 15DC ešte nič neni stratené 😉

azzura
2. dec 2011

@lucecita ahoj 🙂 si fakt vydarený skokan🙂 ale uz je to nudne, mohla by prist nejaka zmena ale smerom hore 🙂

lucecita
2. dec 2011

@purina12345 včera som hmatala a našla som krčok úúúúplne hore a bol taký väčšejší - roztvorenejší ako býva a aj bolo dačo........to bola ešte ovu?

lucecita
2. dec 2011

@azzura díky, posnažím sa ráno namerať viacej 😀 😀 😀 a ty ako?

gelinka75
2. dec 2011

@lucecita chod si rano pred meranim zabehat, zarucene sa dvihne 😀 😀

gelinka75
2. dec 2011

@ivana133 hej o prve 🙂 som len zvedava ako dlho nam to bude trvat

purina12345
2. dec 2011

@lucecita tak všetko vyzerá že už by mohlo prasknúť, hlienik, bolesť vaječníka, čípok hore, no snáď zajtra sa už konečne predvedie 🙂

ivana133
2. dec 2011

@gelinka75 no napodobne ..dnes mi prisli ovu testiky takze budem si testovat ovulku a v pondelok sup do lekarne na dajaky cajik co to kus podpori

azzura
2. dec 2011

@lucecita ja som dnes len 10DC, v pondelok idem k lekarovi

momamo
2. dec 2011

Kocky dnes som 23 DC a stale ma zvlastne boli brucho a je mi cudne, mrcha by mala prist na buducu stredu/stvrtok ...Ja uz fakt neviem, myslite si ze test by uz mohol nieco ukazat..??

purina12345
2. dec 2011

@momamo myslím že je to ešte dosť skoro, radšej ešte počkaj 😵