Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 : no minule to bolo este vyssie a nic :(, takze kym nebude graf taky pekny ako ma nikinka1111,tak sa tiez radsej predcasne netesim ..
@nikinka1111 : juj ako rada by som sa k tebe potom tiez pridala 🙂 naviac som postupovala tento mesiac podla tvojho vzoru a vsadila som na tu kvantitu 🙂
@lucecita : kiez by 🙂 to by bol paradny babyboom na teme,co ?🙂 no a ty,sup snazit sa ,nech coskoro pridas tiez pekny grafik 🙂
@purina12345 skúsim aj dneska padnúť na manžela 😀 😀 😀 a keď praskne folikul to znamená čo?
@purina12345 ahaaaaaa, čiže keď to praskne, tak vlastne potvorky bežia a plávajú a triafajú? 😀
@lucecita no uz som videla barz co , ja mam aj vysoke a aj nizke tatry , ale co ty nam tu ponukas , tak to je neskutocne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nativanativa ja som vždy bola iná a vynikala pri ostatných 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa na tom grafe len zabávam 😎 😎 ale to skresľuje ten vaječník 😠 😠 😠 preto sa sledujem radšej podľa hlienu a ten je ukážkový
@delideli treba skúsiť aj takú verziu že kvantita 😀 😀 😀
@lucecita : hej,hej,len ma treba nakopnut.. : )no a dnes obzvlast- v piatky byvam ako mechom ovalena.. 🙂
@nikinka1111 : treba,treba..🙂 ale poviem ti ,akurat v den,ked som mala ovu (piatok po nekonecne dlhom tyzdni), nam to dalo riadne zabrat 🙂
dievčatá ja som sa tak prejedla ufff., určite mi bude zle 😝
dievčatá, pred 3 minútami som ocikala tehu test. vidím ducha 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 jupíííííííííííííí...ja som to vedelaaaaaaa a tušila...sprav si ráno a budú silnejšie //...gratulujeeeeem
@nikinka1111 SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER, som prvy gratulant a preto vyhravam najvacsie mnozstvo tehuvirusov ci ako sa tu tomu hovoriiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita po skoro 10 minútach je jasne viditelná aj 2 čiarka. ráno bude asi úplná 🙂 🙂 🙂 dievčatá ste prvé 😀 😀 😀
@palculienka2011 ja som prvááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita beeeeeee, boli sme naraaaaaaaaz 😝
@palculienka2011 no ale môj príspevok je pred tvojím, čiže o pár sekúnd som to stihla skôr 😝 😝 😝 😅
@nikinka1111 podla mna si teraz roztrhla vrece s tehulami v teme, uz niet cesty spaaaat 😀 😀 😀 😀 😀 snad aj na mna pride rad
@nikinka1111 ja sa taaaak s tebou tešíííím...a potichučky závidím, ale v dobrom 😉 😉 😉 užívaj si a staraj sa o seba.....a poopľúvaj nás tu všetky 😅 😅
@lucecita lebo si toho mala menej na srdci co napisat a hotovo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 a este daj prosim presny navod, ako ste sa k tomu dopracovali, ja som 11DC tak mozem aplikovat instrukcie rovno 😀
@palculienka2011 ja som to rozdelila do dvoch, potom som jej napísala ešte raz, taktika 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 bodaj by, posielam tehu vírusy. a veľááá 😀
@palculienka2011 tento mesiac sme stavili na kvantitu miesto kvality spermiíí 😀
@nikinka1111 cize kazdy den, ci dokonca viac? 😀

@purina12345 do nedele, pondelka..??