icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
3. dec 2011

@lucecita ver tomu , ze o tri az 4 dni ti vyznaci , ako mne a potom budeme mat narovnakoooo ovuuu, to by bolo kraasne , ja som zvedava , kedy mna zacnu boliet prsia akoze ,,,,, , uz mi to normalne zacina chybat 😀 😀

gelinka75
3. dec 2011

@lucecita no ved to, ze kde mas ovulku? mala by byt dnes ak mas mat 30 dnovy cyklus 😅

lucecita
3. dec 2011

@nativanativa ty sa ale pekne držíš hore...nech to vyjde, držím palčeky ;) mňa prsia bolia stále, už som si zvykla 🙂

lucecita
3. dec 2011

@gelinka75 neviem kade sa túla, kdesi sa zabudla a nevie sa vrátiť späť 😀 😀 😀 dnes? no tak sa o niečo ešte pokúsime ak sa bude dať 😀

lucecita
3. dec 2011

@lucecita a začínam cítiť bolesti ako keby mali dojsť krámošky, takže už je to úúúúúúúplne v ....... 😖 😖 😖 😖

purina12345
3. dec 2011

@nativanativa reálne grafy ale nie moje 😀
@lucecita to sa stáva aj pri ovu tie bolesti, nič neboj a nezabudni že zajtra smerom hore, nie dole 😵

purina12345
3. dec 2011

@gelinka75 niekedy v polovičke luteálky prevládne estrogen a ten spušťa hlien, tak možno aj preto

lucecita
3. dec 2011

@purina12345 tak aspoň troška si ma upokojila, ale aj tak si myslím, že je zasa koniec...a začneme od začiatku v ďalšom cykle ☹ ☹ myslíš, že dneska by sme mohli ešte poistiť, keď idem pondelok ráno na gyndošku s tým prsníkom? neviem či ma bude pozerať aj tam dolu, keď mám tú cystu....

purina12345
3. dec 2011

@lucecita v kľude sa do toho dajte, do vtedy tam nič nebude a nechaj sa určite pozrieť aj dole nech vieš či si sa zbavila aj tej cysty na vaječníku 😉

terezka1631
3. dec 2011

@evikaba ahojky, ja som mala mrchu 6.11, snažili sme sa o sto šesť, včera mala mrcha doraziť, vždy mávam na 27 DC, dnes je 28DC a nič, dúfam že ani nepríde a budeme mať krásne Vianoce. Držím palce aby si aj ty dostala takýto krásny darček 🙂

lucecita
3. dec 2011

@purina12345 ďakujem za rady...beriem si ich k srdcu 😀 😀

evikaba
3. dec 2011

@terezka1631 mne akurat prisla...to je nespravodlive,ked chcem babatko :(

evikaba
3. dec 2011

@terezka1631 trzim ti palceky

gelinka75
3. dec 2011

@purina12345 mam take bolesti na mrchu ako v prvy den a este k tomu tento hlien, uz len cakam kedy to dostanem 😅

nikinka1111
3. dec 2011

@gelinka75 nedostaneš. aj ja som mala také 🙂

gelinka75
3. dec 2011

@nikinka1111 musela som si lahnut, bolesti na mrchu som mala aj minuly cyklus, ale hlien ziadny, ale teraz som si musela lahnut, nevedela som rovno stat 😖 a to si mala teraz?

carie32
3. dec 2011

@nikinka1111 neboj sa, myslim ze je to v poriadku, pockaj par dni a urob test znovu a uvidis ze ciarka bude silnejsia!

gelinka75
3. dec 2011

@nikinka1111 HCG sa zvysuje velmi pomaly, baby pisali, ze kazdy druhy den sa zdvojnasobuje, tak to bude dobre urcite 😉

nikinka1111
3. dec 2011

@gelinka75 mne býva zle totálne každý večer už pár dní . až také silné bolesti som ale nemala, ale na odpadnutie a na vracanie to ano

l_e_n_o_c_k_a
3. dec 2011

aj ja som prvosnazilka... a ked pocuvam kamosky, ze otehotneli na prvy šup, ide ma poraziť 🙄

nikinka1111
3. dec 2011

@gelinka75 ja som chytila ráno paniku z tej klesajúcej teploty

gelinka75
3. dec 2011

@nikinka1111 purina pisala, ze to moze robit estrogen, tak som zvedava na teplotku zajtra ci mi klesla, lebo estrogen zraza teplotu, skus spravit test pozajtra, malo by to silniet

delideli
3. dec 2011

@nikinka1111 : neboj sa, drzim palceky, aj ja som si minule prechadzala galeriu tehu grafov a boli tam take s poklesom viackrat..ale dusik sam od seba na teste nevznikne, bude to ok 🙂

delideli
3. dec 2011

@nikinka1111 : a este som nahodou narazila na fotku tehu testov, robene obden a ciarka pri prvych dvoch sa vyfarbovala velmi pomalinky- kuk sem : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zuzulos/albu...

nikinka1111
3. dec 2011

@delideli ono t
@delideli nie je ani duch, ale riadne viditelná čiarka 🙂

eri28
3. dec 2011

caute baby, kde je ta spravodlivost, dnes som ziskala 5 euro, zazrak, ze kupim test, moj odcestoval, tak som isla kuknut jeho rodinu, chvilu sme pokecali, isiel sa osprchovat a ja som zaspala a zobudila som sa o 8 vecer, lekaren uz vsetky zavrete, zajtra nedela, a ja ani neviem ci tehu, ci netehu 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
3. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a aj mna by porazilo 😀 😀 😀 😀 😀

budzi
3. dec 2011

Ahojte vsetci! som tu nova.. tiez sa s priatelom snazime o babatko, druhy mesiac - takze kratko. Neviem, ci je to tu spravna tema, ale je mozne ze minuly mesiac som mala ovulaciu a tento mesiac nic?? Minuly mesiac bolest v podbrusku, hlien.. vsetko ako ma byt a teraz pocit sucha..

delideli
3. dec 2011

@nikinka1111 : no fakt, az teraz pozeram aj na novy obrazok a na tom jednom je to vidiet paradne..tak potom je to super a isto to aj dalej bude v pohode 🙂drzte sa 🙂
@budzi : ahoj, vitaj medzi nami..🙂co sa mna tyka, tak nez sme sa zacali snazit, mavala som krasne priznaky ovulacie, vratane bielkoveho hlienu a bolesti,ale od tej doby akokeby sa po nom zem zlahla..takze ovu teraz urcujem testikmi a meranim bazalnej teploty.. graf ti potom ukaze ci si ovu mala,alebo nie..obcas sa vraj moze aj zdravej zene stat ,ze ovulka vynecha,alebo ako to teraz byva napr. u mna,ze ju podla hlienu,prip. inych priznakov nespoznam (a tie bolesti nemava kazda zena a niektore mavaju len raz za cas)..takze neboj, bude to urcite ok 🙂 dzrim palce v snazeni 🙂

budzi
3. dec 2011

@delideli: My sa snazime len druhy mesiac, ale viem, ze prvy som mala ukazkovu ovu🙂 a tento som uz cakala a zrazu nic?? som ostala prekvapena... Ako funguje ten ovu test? Musim to odsledovat, ze ci tiez mavam len obcas ovu, lebo samozrejme pred zaciatkom nasho snazenia som to akosi neregistrovala...