Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa ty sa ale pekne držíš hore...nech to vyjde, držím palčeky ;) mňa prsia bolia stále, už som si zvykla 🙂
@nativanativa reálne grafy ale nie moje 😀
@lucecita to sa stáva aj pri ovu tie bolesti, nič neboj a nezabudni že zajtra smerom hore, nie dole 😵
@gelinka75 niekedy v polovičke luteálky prevládne estrogen a ten spušťa hlien, tak možno aj preto
@purina12345 tak aspoň troška si ma upokojila, ale aj tak si myslím, že je zasa koniec...a začneme od začiatku v ďalšom cykle ☹ ☹ myslíš, že dneska by sme mohli ešte poistiť, keď idem pondelok ráno na gyndošku s tým prsníkom? neviem či ma bude pozerať aj tam dolu, keď mám tú cystu....
@lucecita v kľude sa do toho dajte, do vtedy tam nič nebude a nechaj sa určite pozrieť aj dole nech vieš či si sa zbavila aj tej cysty na vaječníku 😉
@evikaba ahojky, ja som mala mrchu 6.11, snažili sme sa o sto šesť, včera mala mrcha doraziť, vždy mávam na 27 DC, dnes je 28DC a nič, dúfam že ani nepríde a budeme mať krásne Vianoce. Držím palce aby si aj ty dostala takýto krásny darček 🙂
@purina12345 ďakujem za rady...beriem si ich k srdcu 😀 😀
@terezka1631 mne akurat prisla...to je nespravodlive,ked chcem babatko :(
@terezka1631 trzim ti palceky
@purina12345 mam take bolesti na mrchu ako v prvy den a este k tomu tento hlien, uz len cakam kedy to dostanem 😅
@gelinka75 nedostaneš. aj ja som mala také 🙂
@nikinka1111 musela som si lahnut, bolesti na mrchu som mala aj minuly cyklus, ale hlien ziadny, ale teraz som si musela lahnut, nevedela som rovno stat 😖 a to si mala teraz?
@nikinka1111 neboj sa, myslim ze je to v poriadku, pockaj par dni a urob test znovu a uvidis ze ciarka bude silnejsia!
@nikinka1111 HCG sa zvysuje velmi pomaly, baby pisali, ze kazdy druhy den sa zdvojnasobuje, tak to bude dobre urcite 😉
@gelinka75 mne býva zle totálne každý večer už pár dní . až také silné bolesti som ale nemala, ale na odpadnutie a na vracanie to ano
aj ja som prvosnazilka... a ked pocuvam kamosky, ze otehotneli na prvy šup, ide ma poraziť 🙄
@gelinka75 ja som chytila ráno paniku z tej klesajúcej teploty
@nikinka1111 purina pisala, ze to moze robit estrogen, tak som zvedava na teplotku zajtra ci mi klesla, lebo estrogen zraza teplotu, skus spravit test pozajtra, malo by to silniet
@nikinka1111 : neboj sa, drzim palceky, aj ja som si minule prechadzala galeriu tehu grafov a boli tam take s poklesom viackrat..ale dusik sam od seba na teste nevznikne, bude to ok 🙂
@nikinka1111 : a este som nahodou narazila na fotku tehu testov, robene obden a ciarka pri prvych dvoch sa vyfarbovala velmi pomalinky- kuk sem : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zuzulos/albu...
caute baby, kde je ta spravodlivost, dnes som ziskala 5 euro, zazrak, ze kupim test, moj odcestoval, tak som isla kuknut jeho rodinu, chvilu sme pokecali, isiel sa osprchovat a ja som zaspala a zobudila som sa o 8 vecer, lekaren uz vsetky zavrete, zajtra nedela, a ja ani neviem ci tehu, ci netehu 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj mna by porazilo 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte vsetci! som tu nova.. tiez sa s priatelom snazime o babatko, druhy mesiac - takze kratko. Neviem, ci je to tu spravna tema, ale je mozne ze minuly mesiac som mala ovulaciu a tento mesiac nic?? Minuly mesiac bolest v podbrusku, hlien.. vsetko ako ma byt a teraz pocit sucha..
@nikinka1111 : no fakt, az teraz pozeram aj na novy obrazok a na tom jednom je to vidiet paradne..tak potom je to super a isto to aj dalej bude v pohode 🙂drzte sa 🙂
@budzi : ahoj, vitaj medzi nami..🙂co sa mna tyka, tak nez sme sa zacali snazit, mavala som krasne priznaky ovulacie, vratane bielkoveho hlienu a bolesti,ale od tej doby akokeby sa po nom zem zlahla..takze ovu teraz urcujem testikmi a meranim bazalnej teploty.. graf ti potom ukaze ci si ovu mala,alebo nie..obcas sa vraj moze aj zdravej zene stat ,ze ovulka vynecha,alebo ako to teraz byva napr. u mna,ze ju podla hlienu,prip. inych priznakov nespoznam (a tie bolesti nemava kazda zena a niektore mavaju len raz za cas)..takze neboj, bude to urcite ok 🙂 dzrim palce v snazeni 🙂
@delideli: My sa snazime len druhy mesiac, ale viem, ze prvy som mala ukazkovu ovu🙂 a tento som uz cakala a zrazu nic?? som ostala prekvapena... Ako funguje ten ovu test? Musim to odsledovat, ze ci tiez mavam len obcas ovu, lebo samozrejme pred zaciatkom nasho snazenia som to akosi neregistrovala...

@lucecita ver tomu , ze o tri az 4 dni ti vyznaci , ako mne a potom budeme mat narovnakoooo ovuuu, to by bolo kraasne , ja som zvedava , kedy mna zacnu boliet prsia akoze ,,,,, , uz mi to normalne zacina chybat 😀 😀