icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. dec 2011

@vardzikova ja som 17DC, čiže chvíľku za tebou a dobieham ťa 😀 😀 a čo, myslíš, že sa podarilo?

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita eee pochybujem , bola by to veľka nahoda, a neviem ako dlho sa snažila nikinka111?

nikinka1111
4. dec 2011

@vardzikova od augusta, a toto bol môj prvý meraný cyklus 🙂

vardzikova
4. dec 2011

@nikinka1111 fuha takže ak sa to nepodari na prvy krat tak nemam byť sklamaná, treba k tomu poriadnu trpezlivosť 😖

palculienka2011
4. dec 2011

@vardzikova ty furt nepochybuj laskavo, ste kralikovali o dusu spasenu, asi najviac z nas vsetkych, takze splnate najskor praca, potom placa 😀 😀 😀 😀

lucecita
4. dec 2011

@nikinka1111 aj my sa snažíme od augusta a toto bol tiež môj prvý meraný cyklus...ale nevidím to ružovo u seba...ideme ďalej...

nativanativa
4. dec 2011

@vardzikova ja sa snazim uz 9 mesiac a stale nic ☹ ☹

lucecita
4. dec 2011

@vardzikova nebuď potom sklamaná...aj keď budeš, aj ja som bola 😀 😀 😀 😀 ale šak možno sa to podarilo, či?

vardzikova
4. dec 2011

@palculienka2011 tak to maš pravdu 😀 😀 😀 😀 ale aj tak neverim 😀 , a vy sa ako dlho snažite?

vardzikova
4. dec 2011

@nativanativa majne 😒 a po zdravotnej stranke si zdravučka?

vardzikova
4. dec 2011

@lucecita tak neviem ale mam taky tušak že nie , ale hlavu hore ved to bol prvy na ostro pokus takže sa nič nedeje zatiaľ 😀 😀 😀

palculienka2011
4. dec 2011

@vardzikova mi tiez len prvy cyklus a kvoli tomu blbemu DNP a hajzlom vo vlade mame este dalsie dva pokusy a ak nic, potom sa musim zbierit s materskou 350e 😠 😠 😠 😠

nativanativa
4. dec 2011

@vardzikova ale kdezeee .... , ja som samy problem , ale pracuje sa na tom .... , ty merias aj bazalku ?

nativanativa
4. dec 2011
vardzikova
4. dec 2011

@palculienka2011 no kukaj tu sa tak v tom niesom sama 😀 , vieš čo ja som to najprv riešila tiež tim DNP ale potom som sa nato vykašľala pretože zrušiť to určite zrušia a zapodievať sa tým nemá význam pretože sa iba rozčulim aj ked mierne zvýšenie tlaku ešte nikoho nezabilo 😀

vardzikova
4. dec 2011

@nativanativa vieš čo mam doma teplomerik, aj som si merala teplotku len som nato akosi rano potom zabudla, takže robim si ovu testiky 🙂 ale teplotku už by som si chcela začať merať od zajtra ked nato opať rano nezabudnem 🙄 😀

delideli
4. dec 2011

@palculienka2011 : ak ti ovu testy blbnu, tak sa riad podla priznakov a BT a urcite to poistieo snazenim..ziaden test nie je sto percentne spolahlivy,ako som sa aj ja mohla presdvedcit..:( o tych 2 anovul. cykloch za rok u zdravej zeny som uz tiez pocula..
@lucecita : ta tvoja teplotka sa nejak nevie rozhodnut ,ci co 🙂 dufam,ze to bude vsetko ok..🙂
dnes som nasla zaujimavu funckiu na fertilityfriende a sice si mozes nechat vytiahnut grafy z roznych skupin, napriklad aj tehu grafy, u ktorych bol podobny priebeh ako u tvojho vlastneho, aj sa tam da zvolit,co chces porovnavat,ci predovu ci popovu tepltoty a tak..tak som porovnavala,ale na moj mi nic pekne nevyhodilo- bud take co neboli merane pravidelne, alebo,co oznacilo iba nevyplnenym kruzkom,takze nespolahlive meranie a pod...takze uz velmi neverim,ze by z toho tento mesiac mohlo aj nieco byt..ale na druhej strane ani vianocne mimi by nebolo zle 🙂)

ozaj baby nepoznate nejakeho dobreho gynekologa v BA, u ktoreho by nebol problem dochadzat na folikulometriu?

nativanativa
4. dec 2011

@vardzikova
@delideli baby ja som si robievala straaasne vela ovu testov a stale iba duch .... , dokonca minuly cyklus som si urobila vyse 10 takych a nic z toho , tak som sa na to vykaslala a sledujem sa len bazalkou .....
tu je dokaz
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

vardzikova
4. dec 2011

@nativanativa tak mne zatiaľ testiky ovu vyšli krásne dve čiarky, ale aj tak by som si už od zajtra chcela merať teplotku

delideli
4. dec 2011

@nativanativa : presne, ja som to mala minuly mesiac takisto, ovu testy zhola nic, dvakrat negat, raz duch, ale graf mi vysiel krasne..skoda len,ze to nevie predpovedat ovulku dopredu..

palculienka2011
4. dec 2011

@delideli akurat, ze ja si bazalku nemeriam, zatial 😅 cize vskutku si to mozem len podla hlienu a bolesti odsledovat a uvidime. poistujeme to preventivne od skoncenia mrchy kazdy den 😀 😀 😀 ked sa tento cyklus nezadari, idem merat teplotu, akurat vas tu potom budem otravovat, ze co a ako 😀 😀

lucecita
4. dec 2011

@delideli aj ja dúfam, že to bude ok...zajtra to dokimu spomeniem a som zvedavá čo na to povie...bude rád, že ma tam znova vidí 😀 😀

palculienka2011
4. dec 2011

@nativanativa a kedy sa chystas testovat? lebo hento vyzera dost slubne

lucecita
4. dec 2011

@palculienka2011 aj ja som dlho otravovala s teplotkou čo a ako, a vlastne ešte stále aj otravujem, bo meriam prvýkrát 😀 😀 😀 ale je to zábava, teraz som si už zvykla a už mi to ani nepríde že načo...je to moja ranná samozrejmosť 😀 😀 😀

palculienka2011
4. dec 2011

@lucecita no a to treba merat vzdy len rano pred zobudenim?Lebo ja mam strasne tenky spanok a okrem toho nervacim uz pred zazvonenim budika, lebo biologicke hodiny ma zobudia v zasade asi 10min pred budikom a na to treba byt v klude,nie? ci nevadi, ze ja sa zobudim a hned sa mi brutal rozbusi srdce ze kolko je hodiiin? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
4. dec 2011

@palculienka2011 ja ju meriam hneď ako mi zazvoní budík, pichnem teplomer dolu a meriam, potom zapíšem do mobilu a keď sa mi v robote dá, zapíšem tam a ak nie, tak až doma...nemala by si vstať z postele, preto maj teplomer pri sebe tak, aby si ho dočiahla rukou...ja vstávam 6:10 každé ráno a aj cez víkend 😎 😎 😎

palculienka2011
4. dec 2011

@lucecita tak zeby som sa do toho pustila hned zajtra? celkom ma to nabudilo, mam ale len klasicky jednodesatinocislovy digitalny, neva? a da sa to aj uprostred cyklu, ci to mi je uz na milu jarmilu?

delideli
4. dec 2011

@palculienka2011 : kludne otravuj 🙂 tiez som sa sem chodievala vypytovat,ze co a ako..
@lucecita : tak drzim palce 🙂

nikinka1111
4. dec 2011

@nativanativa kedy budeš robiť test? vyzerá to dobre 🙂

nativanativa
4. dec 2011

@nikinka1111
@palculienka2011 no baby moje , veru ja sa nechystam testovat vobec , nechavam tomu volny priebeh , aj tak viem ze mam dead line do nedele bud.tyzdna , takze urcite dostanem ... 😲 😲