icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
4. dec 2011

@irisameerah mam presne rovnaky problem, ovulaciu nie a nie dostat, som uz z toho na nervy ☹ ja som zdravotne v poriadku, manzel ide v piatok na spermiogram, tak uvidime ako je na tom on, no pevne dufam, ze to dopadne dobre

palculienka2011
4. dec 2011

@nativanativa az do nedele???? to aky dlhy cyklus mas??? 😲

nativanativa
4. dec 2011

@palculienka2011 no kedze som mala ovu az na 17 DC , tak mam dostat na 34 DC ... cize az do nbuducej nedele mam dead line , dnes som 10DPO 😝 😝 😝

palculienka2011
4. dec 2011

@nativanativa a to mas aj bezne 34dnovy cyklus?

nativanativa
4. dec 2011

@palculienka2011 no minuly mesiac som mala tiez ovu na 17 den , ale luealku som mala velmi kratku , hned na 9 DPO som dostala , takze som rada , ze lutealka sa mi asi upravila , aj teplota zatial tomu svedci , ze sa ku kramom nechysta , no ale uvidime aka bude teplota v najblizsich dnoch , preto nepanikarim a test neriesim 😉 😉

palculienka2011
4. dec 2011

@nativanativa teraz kukam dake grafy a tam ma kopec bab ovu na 18-19den a mrcha im dosla na 26-28, jednej dokonca na 21den....sranda jak sa tie cykly od seba lisia ale robis dobre ze cakas, sak ak si tehu, budes tehu aj o tyzden a aspon sa nenervacis...

palculienka2011
4. dec 2011

zapnite si stv2, Familiu 😉

nativanativa
4. dec 2011

@palculienka2011 no jasne , ja to neriesim , s mojimi problemami otehotniet z 9 mesiacov sa tym uz netrapim , tak mi ostava len cakat , co mam prist , to pride a jak si ja poznam tie svoje cykly , tak nemam co stresovat , a navyse ma prsia len dnes zacali poboolievat , takze tomu davam pekny tyzden 😝 😝 😝

nativanativa
4. dec 2011

@nikinka1111 tebe tiez ovu testy ukazovali iba duchov a predsa si v tom ??? hm , zaujimave , mne tiez , preto som sa prestala na ne spoliehat 😖 😖 😖 , uvidime mozno tento krat motyka fakt vystreli ....

delideli
4. dec 2011

@palculienka2011 : nestihla som, co bolo?
@nativanativa : ja sa na ne tiez 100 percentne nespolieham, lebo mne sa zda,ze ocas vyjdu,obcas nie..takze to istime ako sa da.. 🙂

palculienka2011
4. dec 2011

@delideli o slovakoch manzeloch zijuzich v anglicku, ktorym sa narodili dvojicky, velmi to bolo mile, ale chuda baba, bolo na nej vidno, ze ma dost

nativanativa
4. dec 2011

@palculienka2011 no a hlavne ked kojila obidve princezky naraz ... fuuuu makacka ....veru 😖 😖 😖

nativanativa
4. dec 2011

@delideli no my sme pauzovali asi vyse dvoch tyzdnov a zacali s,e okolo ovu , aj pred ovu nejak tri dni apotom skoro stale az doteraz 😝 😝

lucecita
4. dec 2011

@palculienka2011 len sa do toho merania pusti hoci aj zajtra...ja som si merala teplotu aj počas krámov..aj keď niektoré baby počas svojich dní nemerajú...a aj ja meriam jednodesatinným, a som s ním spokojná...

lucecita
4. dec 2011

@purina12345 ako moja? ako PNkuješ? a už sa obzeráš po novej práci na SVK?

aliaxa
4. dec 2011

baby uz mam ovulacne testy len neviem ako mam postupovať ....

nikinka1111
4. dec 2011

@nativanativa pre niekoho duch, pre mňa bol pozitívny, keďže toto bol 7 v poradí 🙂 . ja viem že nie je ako z návodu, ale... 😀

palculienka2011
4. dec 2011

@aliaxa na kazdom mas navod...ale vseobecne plati, robit ho medzi 10-20hodinou,2hodiny predtym nepit a zacat s testovanim zhruba 10den cyklu (zavisi aky dlhy mas cyklus). 😉

eri28
5. dec 2011

caute baby ja neako dojdem domov a spim ako zarezana, nestiham vas a potom v noci strasim 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
5. dec 2011

ahojte mozem sa pridat? Aspon sa odreagujem trosku od problemov.

gelinka75
5. dec 2011

Caute kocky, dnes mam teplotu rovnku ako vcera 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

od vecera mam take pocity na mrchu, ze dnes rano som si spravila tehu test clear blue a tam bol duch, ledva som ho zbadala, objavil sa po10 minutach cca 13 minut, ale to asi az vtedy som si ho vsimla, som 11DPO a test je 25kovy, lebo iny nemam doma, ale idem kupit, takze neviem ci to nie je plany poplach 😀 prsia mam citlive, mala som vecer take bodave bolesti do pupka, vytok do biela tiez, no som zvedava ci mrcha, ci tehu 😀 😀

nikinka1111
5. dec 2011

Dobré ránko dievčatá http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd manžel mi včera neveril keď som mu ukázala 3 pozitívne testy, tak som si musela ráno urobiť ešte digitálny clear blue, ten ho hádam presvedčil 😀 😀 😀
@gelinka75 strašne veľmi ti držím palce. daj vedieť čo ti ukázal test 🙂

momamo
5. dec 2011

Ahojte cely vikend som tu nebola .....Dnes som 26DC, bolesti v podbrusku uz presli, ale od vcera vecera mam na dotyk strasne citilive prsia a to som takto nezvyjkla mat pred mrchou, ja uz vobec neviem co si mam mysliet .... Bojim sa aj test spravit ...-(

momamo
5. dec 2011

@nikinka1111 ty nasa tehulka:-*

chorucka
5. dec 2011

Ahojte prosim Vas ma tu niekora skusenosti z endometriozou

nikinka1111
5. dec 2011

@momamo a ty si sa už testovala? 🙂

lucecita
5. dec 2011

bre rano...moja teplota stupla 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@nikinka1111 sa tesim s vami, viem si ho predsatvit ako neveril 😀
@gelinka75 jupiiiiiiiiiiiiiiii, ja som tusila ze ty budes dalsia 😵 ....dufam ze to tak bude...PS : ja som mala vcera ostre bolesti v podbrusku, take pichanie ihlami a 9 den mam vytok, co je u mna neobvykle 😅 😅 😅

nikinka1111
5. dec 2011

@lucecita no konečne sa ti to rozhýbalo 😀 držím palce

chorucka
5. dec 2011

Nebudem vas otravovat teda Ked ani odzdravit nieste schopne ☹

nikinka1111
5. dec 2011

@chorucka ahoj, čo sa hneď urážaš. ale asi na tvoju otázku zatiaľ nemal kto odpovedať. ja skúsenosť nemám