icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
5. dec 2011

baaaabyyy, hlasim bielkovy hlien 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes som prvykrat merala teplotu, skoro ma vykotilo z toho, najskor som pod perinou nepocula pipnutie, ze uz je namerana, tak som drzala teplomer jak hluchy dvere asi 5minut a ze cooo fuuurt nic, potom bola taka tma, ze som nedovidela na vysledok, neviem, ci si na toto zvyknem. 😀 😀 😀 😀 😀 no a otazka, kedy si mam urobit ovu test?? ked uz je viditelny bielkovy, bojim sa, ci to neprepasnem, ked ho urobim dnes o piatej, tak ako som zvykla doteraz. babo rad 😀

chorucka
5. dec 2011

@nikinka1111 Uz sa mi par krat stalo ze to blblo spravila som si test a neg. ma skoro piclo Raz mi dokonca meskal men. tyzden a nic tak teraz pockam racej Uzivate nejake vit.doplnky? Ja mam calibrum babyplan dufam ze pomoze

nikinka1111
5. dec 2011

@chorucka len kys.listovú.

nativanativa
5. dec 2011

@palculienka2011 mna ovu testy iba zblbli ..... samiiii duchovia , preto som rezignovala

chorucka
5. dec 2011

Dobru chut k obediku Vam zelam

delideli
5. dec 2011

@chorucka : to poznam 🙂 silno drzim palce,aby si uz najblizise mohla tie veciciky nielen obzerat,ale aj nakupovat 🙂 tiez by som skusila tehu test- urcite si kup taky ,ktory ma vyssiu citlivost (t.j. 10 tkovu, taky je napr. mamtest10)..a dufam,ze sa nam coskoro pochvalis 2mi // 🙂

palculienka2011
5. dec 2011

@nativanativa mam doma este dva, tak ich chcem vyuzit najlepsie ako sa da, ale tiez ma skor irituju ako pomahaju 😠

gelinka75
5. dec 2011

@nativanativa pekne vyzera tvoj grafik 🙂 no urcite krajsie ako moj, mne to tam skace ako dive :D

palculienka2011
5. dec 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
5. dec 2011

@delideli ja mam testy len chcem este pockat Som si nakupila aj ovu testy a vit.doplnky uz len cakat Chlap ma spermie furt a baby aby cakali mesiac na jedno vajicko ako to ta priroda zariadila

gelinka75
5. dec 2011

@momamo asi sme na tom rovnako co sa pocitov tyka, tiez mam take bolesti a potom nic, niekedy mam pocit, ze na beton som tehu a niekedy ze nic 😀 😀 ze ako sa to psychika s nami zahrava

momamo
5. dec 2011

@gelinka75 presne presne,, psychika jedna ..Napriklad teraz som si ista na 100 % ze som tehu ale ked pridem domov, tak si poviem as nieeeeee 😒 ☹ nechapem sa ...

azzura
5. dec 2011

@momamo cau, mas pravdu psychika robi svoje, posledne 2 mesiace mi meska mrcha, spinim len hnede a kratko, mamavam divne bolesti, ale tehu nie som ☹ . clovek je uz z toho onaveny a otraveny. Vsak ked ma dost, tak nech dojde tak ako obvykle.....

delideli
5. dec 2011

@azzura : tak, tak ..je to uplne na prd,ked cloveka este aj vlastne telo zbytocne zavadza..no ale snad to uz nebude dlho a budu pekne pribudat 2 // testiky 🙂

azzura
5. dec 2011

@delideli 🙂 vsak uz by sa patrilo,aby sa to tu s II palickami rozbehlo, vsak idu vianoce a novy rok 🙂 🙂

lucecita
5. dec 2011

@palculienka2011 pekný grafik a mala bodka 😀 😀 😀
no ja som už u doktora ako doma...akože raz začať k lekárovi, človek sa ho nezbaví...môj mi dneska povedal, že doteraz boli len prehliadky a teraz som tam stále a smial sa, ale povedal, že je dobre že som došla...poslal ma na sono, ale obaja lekári povedali, že to je len uzlinka, že nič vážne, ale pre istotu na potvrdenie idem štvrtok ráno na hystológiu...boli ste na nej už niektorá? lebo dačo splietal o ihlách, lokálnej anestézii, tak som bola mimo 😅 😅
@chorucka vitaj medzi nami

babatenko
5. dec 2011

Ahojte dievčatá, potrebujem radu niektorej, ktorá čosi podobné zažila. My sa moc nesnažíme, nechávame to voľne plynúť (asi 4mesiace). Moja menštruácia mi za posledné 2roky nemeškala ani jedenkrát. Mala som ju dostať v sobotu a do dnešného dňa nič. Celá šťastná som si šla kúpiť test a ten vyšiel negatívny. Je možné, že som napriek tomu tehotná? Kedy si mám opäť urobiť test? Ďakujem

lucecita
5. dec 2011

@nativanativa takže kebyže dneska dačo "podnikneme", môže sa to ešte podariť keď som mala asi včera ovu a nič nebolo, lebo som dneska šla na gyndu? či už je to pasééééé a budem len čakať či sa to podarilo skôr?

azzura
5. dec 2011

@babatenko cau, tak si prav test koncom tyzdna, ale s citlivejsim testom

palculienka2011
5. dec 2011

chcem si ist urobit ovu test, ale kedze posledne dve hodiny nic nepijem, nechce sa mi ist ani cikat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
5. dec 2011

@lucecita caaaau, ak si mala vcera ovu, sup na to, este nie je neskoro 😉

lucecita
5. dec 2011

@palculienka2011 pusti si vodu a pozeraj sa ako tečie, mne to pomáha 😀 😀 😀 😀 ale najlepšie v robote, až doma veľa vody neminieš 😀 😀 😀 😀
tak ja dneska skočím na mangela a znásilním ho chce či nechce 😅 😅 😅

momamo
5. dec 2011

@lucecita kocky ja sa na vas nasmejem ... Strasne sa mi to tu paci ako si dodavame energiu, pozitivne myslenie a vsetkoooo ...Som doslovne zavisla na tejto stranke a na vas 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@momamo počuj a to som si myslela, že závislá na MK a tejto téme som len ja...tak sme viaceré, sa tešíííííím 😀 😀 😀

chorucka
5. dec 2011

@lucecita ahoj Ja som bola raz na hist. ale to bolo z krcka maternice

momamo
5. dec 2011

@lucecita ved toto je nas tu urcite vela,, a hlavne v tejto teme .. Kocky ja to kaslem zajtra kupujem test a testujem o sto sest ... 🙂))) Ved zajtra 26 DC a 11DPO ...uz musi niecooo ukazat !!!! 😠

chorucka
5. dec 2011

Ja sa stale sledujem ze co ma kedy a kde zaboli dnes mam pocit a to som este nikdy nemala ze ma boli st.zlaza je to normalne asi mi sisi

lucecita
5. dec 2011

@chorucka musím prevŕtať internet a pohľadať niečo....ale belelo to potom po anestézii? lebo neviem či potom môžem do práce alebo si dám Pčko celý deň

lucecita
5. dec 2011

@momamo veru urob si test a uvidíš, budeš si aspoň istejšia...

chorucka
5. dec 2011

fiha babky pozrite na V.Tatry ake su pekne biele (samozrejme ak mate tu moznost co asi nemate 😒 )