Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 Uz sa mi par krat stalo ze to blblo spravila som si test a neg. ma skoro piclo Raz mi dokonca meskal men. tyzden a nic tak teraz pockam racej Uzivate nejake vit.doplnky? Ja mam calibrum babyplan dufam ze pomoze
@chorucka len kys.listovú.
@palculienka2011 mna ovu testy iba zblbli ..... samiiii duchovia , preto som rezignovala
Dobru chut k obediku Vam zelam
@nativanativa mam doma este dva, tak ich chcem vyuzit najlepsie ako sa da, ale tiez ma skor irituju ako pomahaju 😠
@nativanativa pekne vyzera tvoj grafik 🙂 no urcite krajsie ako moj, mne to tam skace ako dive :D
http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 pekný grafik a mala bodka 😀 😀 😀
no ja som už u doktora ako doma...akože raz začať k lekárovi, človek sa ho nezbaví...môj mi dneska povedal, že doteraz boli len prehliadky a teraz som tam stále a smial sa, ale povedal, že je dobre že som došla...poslal ma na sono, ale obaja lekári povedali, že to je len uzlinka, že nič vážne, ale pre istotu na potvrdenie idem štvrtok ráno na hystológiu...boli ste na nej už niektorá? lebo dačo splietal o ihlách, lokálnej anestézii, tak som bola mimo 😅 😅
@chorucka vitaj medzi nami
Ahojte dievčatá, potrebujem radu niektorej, ktorá čosi podobné zažila. My sa moc nesnažíme, nechávame to voľne plynúť (asi 4mesiace). Moja menštruácia mi za posledné 2roky nemeškala ani jedenkrát. Mala som ju dostať v sobotu a do dnešného dňa nič. Celá šťastná som si šla kúpiť test a ten vyšiel negatívny. Je možné, že som napriek tomu tehotná? Kedy si mám opäť urobiť test? Ďakujem
@nativanativa takže kebyže dneska dačo "podnikneme", môže sa to ešte podariť keď som mala asi včera ovu a nič nebolo, lebo som dneska šla na gyndu? či už je to pasééééé a budem len čakať či sa to podarilo skôr?
chcem si ist urobit ovu test, ale kedze posledne dve hodiny nic nepijem, nechce sa mi ist ani cikat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita caaaau, ak si mala vcera ovu, sup na to, este nie je neskoro 😉
@palculienka2011 pusti si vodu a pozeraj sa ako tečie, mne to pomáha 😀 😀 😀 😀 ale najlepšie v robote, až doma veľa vody neminieš 😀 😀 😀 😀
tak ja dneska skočím na mangela a znásilním ho chce či nechce 😅 😅 😅
Ja sa stale sledujem ze co ma kedy a kde zaboli dnes mam pocit a to som este nikdy nemala ze ma boli st.zlaza je to normalne asi mi sisi
fiha babky pozrite na V.Tatry ake su pekne biele (samozrejme ak mate tu moznost co asi nemate 😒 )

baaaabyyy, hlasim bielkovy hlien 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes som prvykrat merala teplotu, skoro ma vykotilo z toho, najskor som pod perinou nepocula pipnutie, ze uz je namerana, tak som drzala teplomer jak hluchy dvere asi 5minut a ze cooo fuuurt nic, potom bola taka tma, ze som nedovidela na vysledok, neviem, ci si na toto zvyknem. 😀 😀 😀 😀 😀 no a otazka, kedy si mam urobit ovu test?? ked uz je viditelny bielkovy, bojim sa, ci to neprepasnem, ked ho urobim dnes o piatej, tak ako som zvykla doteraz. babo rad 😀