Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mia117 ahoj. celkom to ujde. mm uz prisiel z tyzdnovky. tak sme sa zvitali 😀 a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a co ty? ako sa mas?
@moni1007 supeeer tak to vypada nadejne 🙂 tak este vyssie a vyssie 🙂 ja mam takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37 kedy budes teda testovat 10 dpo alebo pockas do meskania, dnes 2 baby na grafoch bt testovali , boli 10 dpo a obom vysiel pozitivny test 😉
@mia117 viem,videla som,aj som jednej,co dnes testovala, gratulovala. no testovat asik nebudem,nevidim to tak nadejne ako ty. kedze sexikovali sme dost malo,ale tiez zalezi od toho na kedy zaznaci ovu. ak zaznaci den kedy priblizne sme snazilkovali,tak az v tom pripade testnem a aj to asi az ked bude meskat, ale tak tento mesiac moc necakam ze by to vyslo 😒
@moni1007 no je uplne kludny lebo je s nami konecne po dgvoch tyzdnoch tak sa chudatko tesil ked sme tam dosli ani nas necakal na oddeleni.po operacii krizov tehnil kapsy dole vytahom len aby uz bol s nami.zlaty 🙂 ja neviem moja vytok mam stale biolesti mam menej dnes a grafik si videla hm.teplotka zas nizsie ☹ tak netusim co hm. ☹
@kandee1201 ahoj, bola som na gynde dnes, ale je to este v takom stadiu, ze sa neda potvrdit ci je to ok, alebo mimoomaternicove,,,mam ist znova v stredu,tak dufam ze to bude ok 🙂
@kandee1201 presne neviem lebo minuly mesiac som mala nejake divne, ale cca tento tyzden koncom minuleho som mala dostat...
@mistisa no neviem co to je. ale zatial sa nechystam ist k dr, jedine ze by sa tie tlaky nejak zhorsili,ze by som sa az zle citila. teraz som normalne mala chvilu pocit na mrchu, tlaky az do krizov. ale uz to preslo.som si povedala,ze sa musim prestat takto pozorovat a vnimat kadejake veci. mozno je to take ako vzdy,len vtedy som sa tak nepozorovala. a co si povedala muzikovi? snad by to bola pravda, tesila by som sa s tebou 🙂 a ocinovi zelam skore uzdravenie. a co si taka podrazdena na mm? 😀

@su_san ajoooj dnes som bola na vyterovh o tyzden budem mat vysledky tak som strasne zvedava ako dopadnu dufam ze uz budu negativne🙂)) juj som z toho strasne nervouna bo uz sa vhceme konecne zasa zacat snazit🙂