icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
4. máj 2012

@su_san ajoooj dnes som bola na vyterovh o tyzden budem mat vysledky tak som strasne zvedava ako dopadnu dufam ze uz budu negativne🙂)) juj som z toho strasne nervouna bo uz sa vhceme konecne zasa zacat snazit🙂

mia117
4. máj 2012

@moni1007 ahoj , ako sa mas? 🙂

moni1007
4. máj 2012

@mia117 ahoj. celkom to ujde. mm uz prisiel z tyzdnovky. tak sme sa zvitali 😀 a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 a co ty? ako sa mas?

mia117
4. máj 2012

@moni1007 supeeer tak to vypada nadejne 🙂 tak este vyssie a vyssie 🙂 ja mam takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37 kedy budes teda testovat 10 dpo alebo pockas do meskania, dnes 2 baby na grafoch bt testovali , boli 10 dpo a obom vysiel pozitivny test 😉

moni1007
4. máj 2012

@mia117 viem,videla som,aj som jednej,co dnes testovala, gratulovala. no testovat asik nebudem,nevidim to tak nadejne ako ty. kedze sexikovali sme dost malo,ale tiez zalezi od toho na kedy zaznaci ovu. ak zaznaci den kedy priblizne sme snazilkovali,tak az v tom pripade testnem a aj to asi az ked bude meskat, ale tak tento mesiac moc necakam ze by to vyslo 😒

moni1007
4. máj 2012

@mia117 tvoj grafik tiez vyzera nadejne 🙂

mia117
4. máj 2012

@moni1007 este nieje nic stratene neboj 🙂 urcite ti to vyznaci 🙂

moni1007
4. máj 2012

@mia117 to si myslim aj ja,ze vyznaci, v tom moc problem nevidim,ale sme malo poisteni na to aby to vyslo 😒

mia117
4. máj 2012

@moni1007 neboj moja, vyjde to 🙂 moc ti to prajem a kedze mas pri sebe mm tak pekne na tom pracujte dalej 😉

moni1007
4. máj 2012

@mia117 dakujem. aj ja ti drzim palceky 🙂

mistisa
4. máj 2012

@moni1007 no nastastie ano 🙂 lezka ale hlavne ze je doa a s namii 🙂

moni1007
4. máj 2012

@mistisa no ano, to je najdolezitejsie, vtedy sa clovek aj skor uzdravi si myslim, lebo je na tom aj psychika lepsie. a ty sa mas ako? ako sa citis?

cillamilla11
4. máj 2012

caute neviete mi povedat podla vas preco mi vysiel ovu test na 23 DC pozitivny? ked uz raz na 14 DC bol pozitivny potom nasledne slabol.pridam aj foto .nemam este skusenosti s ovu testami tak preto sa pytam.

mistisa
4. máj 2012

@moni1007 no je uplne kludny lebo je s nami konecne po dgvoch tyzdnoch tak sa chudatko tesil ked sme tam dosli ani nas necakal na oddeleni.po operacii krizov tehnil kapsy dole vytahom len aby uz bol s nami.zlaty 🙂 ja neviem moja vytok mam stale biolesti mam menej dnes a grafik si videla hm.teplotka zas nizsie ☹ tak netusim co hm. ☹

moni1007
4. máj 2012

@mistisa a este ti je zle od zaludka?

mistisa
4. máj 2012

@moni1007 dnes je to trosku lepsie.no uvidime zatial mi az tak nebolo 🙂 a ty ako mojka? 😉 este picha?

misulka47
4. máj 2012

@kandee1201 ahoj, bola som na gynde dnes, ale je to este v takom stadiu, ze sa neda potvrdit ci je to ok, alebo mimoomaternicove,,,mam ist znova v stredu,tak dufam ze to bude ok 🙂

moni1007
4. máj 2012

@mistisa no vies co. dnes citim mensie tlaky aj ked som v klude,ale nie je to nic hrozne. muzik uz prisiel z robotky a bol aj sexik,ale aj pri nom som citila tlaky v podbrusku,akoby mi tam mm tlacil na maternicu ci co to.

misulka47
4. máj 2012

@fifitko25 no bola som dnes, ze som tehotna sice potvrdil, ale nebolo vidno ci je to ok, alebo mimomaternicove, takze v stredu idem znova...

kandee1201
4. máj 2012

@misulka47 aha tak a kolko ti meska?

misulka47
4. máj 2012

@kandee1201 presne neviem lebo minuly mesiac som mala nejake divne, ale cca tento tyzden koncom minuleho som mala dostat...

fifitko25
4. máj 2012

@misulka47 to je ešte zavcasu aby čosi videl, ale ak je to potvrdene z krvi, tak je to ok 🙂 o týždeň uz uvidis pekny maly vacok - novy dočasný domcek pre mimi 😉

misulka47
4. máj 2012

@fifitko25 krv mi nebral, uz bolo vela hodin...ale tiez myslim ze mi nepovedal nic presne, lebo vlastne nevidel ze co..iba ze je to tehotenstvo...preto idem aj v stredu na dalsie vysetrenie...alebo sono

fifitko25
4. máj 2012

@misulka47 urobi ti ďalšie sono, ale neboj sa mimomaternicoveho, aj mne na začiatku povedali to iste a je to ok 😉

misulka47
4. máj 2012

@fifitko25 snazim sa tak mysliet ze je vsetko ok 🙂 aby tak aj bolo 🙂)

mistisa
4. máj 2012

@moni1007 no mojka co toto.hm.a kedy ides dokine? Mne mm povedal teraz ze ci som tehotna lebo ze pred tym ked mi nieco povedal tak bola sranda a teraz ked mi povie nieco take tak hned vyletim a som podrazdena chacha 😉

moni1007
4. máj 2012

@mistisa no neviem co to je. ale zatial sa nechystam ist k dr, jedine ze by sa tie tlaky nejak zhorsili,ze by som sa az zle citila. teraz som normalne mala chvilu pocit na mrchu, tlaky az do krizov. ale uz to preslo.som si povedala,ze sa musim prestat takto pozorovat a vnimat kadejake veci. mozno je to take ako vzdy,len vtedy som sa tak nepozorovala. a co si povedala muzikovi? snad by to bola pravda, tesila by som sa s tebou 🙂 a ocinovi zelam skore uzdravenie. a co si taka podrazdena na mm? 😀

dany85
4. máj 2012

@misulka47 ahoj, neboj, bude to OK, ja som presne toto zažila s mojim pôvodným doktorom ale on mal celkovo blbý prístup takže som prešla k inému a zatiaľ som spokojná 🙂 môj prvý doktor nevidel nič tam kde ďalší dvaja jasne videli že tam bodečka je 🙂 držím palce

mistisa
4. máj 2012

@moni1007 no ved ano.hm uvidis ak by sa to zhorsilo tak potom.hm ja neviem ja si to ani neuvedomujem az ked vyletim na neho tak potom si uvedomim ze som nervacila chacha 😉 no sranda 😀😀

moni1007
4. máj 2012

@mistisa a povedala si mu, ze to aj tak vyzera, ze by si mohla byt? 😉