Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzka_rastik jasne dam hned.no vysiel tak no uvidime tehu test asi nebudem robit ak do pondelka nedorazi mrcha.nam ist na gyndu na ultrazvuk 😉 tak som zvedava.
@domi1988 ajooj ani nic.tehu test negativny mrcha nikde ak nedojde idem na ultrazvuk v pondelok.tak uvidime 😉
@moni1007 no moja vidis aka som dobra 😀😀
Ahojte 🙂 dlho som nepísala, ale kazdy den Vás z napätím čitam. Ja som dnes 47DC a mrcha nikde, tak som isla k doktorovi, nech pozre co sa deje. A pozeral, pozeral, povedal, ze sliznica je zväčšená, ale tehotenstvo tam nevidi, tak mi pichol Agoluti/vyvolavacku/ a mám čakať či príde... A hned mi dal aj Clostil takze tento mesiac budem ostro sledovava , tak som zvedava co z toho bude 🙂)
@zuzanka9999 som bola na tej folikulometrii a som mala len 12mm vajko...lekár povedal, že možno anovulák, ale možno ešte narastie ak budem mať dlhší cyklus...ale ty si už tehu bola, tak ti vajká rastú, takže nemusíš na folikulku, len sa prelieč pekne a budeš tehuľkovať s úspešným koncom 🙂
@su_san Ahoj, no vidis, stale som dufala, ze sa cervena spusti a nespustila sa, v kutiku som aj dufala, ze sa mozno zadarilo, ale vidis, zatial nic..Chcela som ist aj skor k doktorovi, ale v praci som mala toho vela, a mam ocina v nemocnici, tak som chodila za nim...Tak teraz pockam na menzes, a potom si dám clostil a pojdem k doktorovi, ci je vsetko tak ako maa...takze ty si teraz 13DC??takze v tychto dnoch, by sa teoreticky mohlo zadarit ,hm??a pila si aj Alchemilku??
@luszia tento cyklus nepijem, vraj to predlžuje cyklus, ale dám si gynastan možno zajtra, mám na neho chuť, som už dlho nepila...áno som 13DC, ale na 11DC som mala vajko len 12mm, čo malo mať podľa dokiho už 17mm, no to platí podľa tabuľky pri 28 dňovom pravidelnom cykle..., takže možno anovulák, možno nedorastajú...ale povedal, že ak by som mala dlhší cylus, možno ešte dorastie, lebo by stihlo dozrieť a ovu by bola neskôr...som z toho ☹
@su_san No a ten gynastan je na co dobry??no tiez neviem ci mam tu alchemilku pit, ci nie... Skor som zacala jest viac zeleniny a ovocia, sa mi v praci smiali, ze preco jem mrkvy,tak som povedala, ze kvoli slnku, ze v mrkve je betakaroten 🙂 a 12mm je male vajko?ja som dnes mala , ze 2mm... no tak este je tam moznost, ze by dorastlo, nie??a ides este k nemu aby Ti to vedel pozriet, ci si spravis ovu testy? Ja som si zacala merat teplotu, tak uvidim, ale co ked vstavam stale v inu dobu,,,, Nebud smutna, urcite sa to vajko rozhybe a dorastie,,neskusala si ten grepovy dzus???
@fifitko25 jeeej lasko tak to budem robit vsetko pre to aby to tak bolo.a pozri na ten vystup. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ale neviem.nemoze to byt tym ze som nachladnuta ? A ako sa mi citis? Este si v nemocke ?

@mistisa pocuj a co keby si si urobila namiesto tehu testu ovu test, ten vraj skor ukaze tehu ako tehu test,som sa dozvedela,ale neviem ci to je pravda 🙂