icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
5. máj 2012

@mistisa krásne si vystúpila....som zvedavá,čo ti povie na pondelok....aj mne sa dnes snívalo o dvoch čiarkách 😀 až dvakrát som ich mala na teste 🙂)) ale je to len sen http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja zajtra čakám mrchu....

fifitko25
5. máj 2012

@mistisa no mnoho tehuliek mali na začiatku nadchu 😀 predsa len je organizmus trosku oslabeny 🙂 ak nebola teplota, tak si nemyslím že to ovplyvnilo graf 😉 ja čakám na vizitu, sestricka ma pred hodinou zobudila a ešte tu neboli 😒 dúfam že uz idem domov 🙂

mattuliatko30
5. máj 2012

@fifitko25 tak držím palčeky..nech ťa už pustia domkov.... 🙂

mistisa
5. máj 2012

@mattuliatko30 no pekne teda.tak sa s nou poriadno rozluc.uz nech. nechodi okik ?😉

mattuliatko30
5. máj 2012

@mistisa no radšej , keby prišla už dnes....aspoň by som ju mala cez vííkend...ale teplota dnes 37, takže rátam ,že dnes to isto nebude ☹

mistisa
5. máj 2012

@fifitko25 joooj moja no som ja na to zvedava.uvidime aka bude zajtra fuha neviem no.musim sa drzat ale stale pri zemi 😉 joj mojka len nech ta pekne pustia domkov uz .nech si v domacej pohodicke to je najlepsi liek 😉

mistisa
5. máj 2012

@mattuliatko30 hm no mojka ☹ ale ty mas take vyzsie teplotky ze ? Joooj ja teraz neviem co.uz nech viem na com som 😉

mattuliatko30
5. máj 2012

@mistisa no mávam..okolo 37 a 37,1, 37,2.....takže mne musí klesnúť..tak na 36,8...a pri ovu mávam najnižšiu 36,6 menej som nemala...takže také divné 🙂
no veru..som zvedavá aj ja..na teba....škoda,že neskúsiš testnúť 😉 ja by som skúsila...tak ale máš to v pondelok isté...doky už čosi uvidí...a budeš na istom...držím palčekyyyy

mistisa
5. máj 2012

@mattuliatko30 aha hm.no som moc zvedava teda .dnes som uz 35 DC.hm.no uvidime 😉 mozno nevydrzim a zajtra testnem .😉 no uz nech idem od dokiny bud s dobrymi spravami alebo agolutinom a potom veseloo na IUI 😉

moni1007
5. máj 2012

@su_san ahpjce. no kukni na dnesnu teplotku, aky pokles. snad to nakoniec nebude anovulak http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 tie tlaky v podbrusku mi neprechadzaju, chytaju ma hlavne vecer, aj vcera som myslale, ze si dam tabletku 😠 a chvili som mala pocit na mrchu...a ty ako?

fifitko25
5. máj 2012

@mistisa
@mattuliatko30 babyyyyyy idem domov 😀 doktor ešte váhal, ale ukecala som ho, že budem poctivo dietovat doma 🙂 dal mu probiotiká na ukludnenie criev, dnes len suchare a zajtra môžem uz aj zeleninovy vyvar, žiadne mliecne výrobky aspoň 10 dni...

moni1007
5. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj. no kuk na to http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02. dufam,ze z toho nakoniec nebude anovulak. ☹ vcera vecer ma tak bolelo to podbrusko,ze som myslela,ze si dam tabletku, potom to zas preslo, chyta ma to hlavne vecer. 😠

moni1007
5. máj 2012

@fifitko25 super. tak sa doma drz a riadne sa preliec 🙂

mattuliatko30
5. máj 2012

@fifitko25 supeeer...tak sa isto tešíš..manželík nech sa pekne o vás stará 🙂 🙂

mistisa
5. máj 2012

@fifitko25 jeeeeej to je supeeeeer mojka.moc sa tesim s tebou.no a domka sa budes urcite lepsie liecit 😉 no tak super tak mm sa nevie dockat co ?😉😉

mattuliatko30
5. máj 2012

@moni1007 no zatiaľ ti to vyzerá na anovulák...ani ja som neni na tom dobre..http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
už klesám..a zajtra čakám mrchu

eri28
5. máj 2012

@fifitko25 chuda moje, neumrite od hladu 😉

fifitko25
5. máj 2012

@moni1007 Ďakujem, ved hladkám brusko a dohovaram crevam, že koniec štrajku 😀

fifitko25
5. máj 2012

@eri28 ahoj, najhoršie je za nami, vo štvrtok som nemohla nic jest, včera uz dovolili suchare 🙂 ten štvrtok bol najhorsi... Teraz uz len dávať pozor, Čo zjem

moni1007
5. máj 2012

@fifitko25 tak snad skoro prestanu strajkovat 😀 tak sa drzte. 🙂

eri28
5. máj 2012

@fifitko25 ja som tiez vracala chvilu, z tej choroby, tak som sa nechala vyhladoviet, vcera som konecne papala, tak aj brusko, je vedcie uz som myslela, ze tam nie je, chuda male 🙂 , ani nebolo vydno, ze som tehu....

moni1007
5. máj 2012

@mattuliatko30 a ty co tiez bez ovulky? 😠

fifitko25
5. máj 2012

@mattuliatko30
@mistisa manžel je rad, príde po mna 🙂 púšťajú az po 10tej, musím počkať na správu lekara

adriana_13
5. máj 2012

@fifitko25 no supiš 🙂 parada .. 😀

fifitko25
5. máj 2012

@eri28 mna zas len stále prehanalo, grckanie nebolo... Ale cítim take hucanie v crevach, asi tam fakt bol nejaky bacil... Našťastie to mimču neublizilo 😉

mattuliatko30
5. máj 2012

@moni1007 neviem..nevyznačilo mi to..ale asi bola ten 8DC..http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
inak si to neviem vysvetliť..možno bola aj skôr..ale to by som už mrchu mala...zajtra bude tušim 14den...tak by podľa toho mala prísť...inak neviem..ako si to vypočítať

mattuliatko30
5. máj 2012

@fifitko25 no to je za chvíľu...nech sa doktor čím skôr poponáhľa..napíše správu..a šup domov....dúfam,že dnes nebude také počasie ako včera...a trošku sa vyčasí

moni1007
5. máj 2012

@mattuliatko30 no to by tiez mohlo byt, je tam vysoky vystup. tak snad 😉 ja dufam,ze ten anovulak to u mna nebude. nechcem ho, 😠 ale ked som skusala, staci,aby sa len o minimum zmenila teplotka,tak je to zas uplne nieco ine. 😒

mattuliatko30
5. máj 2012

@moni1007 uvidíš..ako písala lauritka....ak zajtra vystúpiť..môže to byť...aj mne to vie tak klesnúť...po ovu...keď už ti to zaznačí graf....veď vyskúšaj..či ti to zaznačí..ak by si zajtra vystúpila..zadaj si to popredu

mistisa
5. máj 2012

@fifitko25 no ale hlavne ze ides domkov uz tu hodinku a pol vydrzis 😉 a domka sa bude mm o vas pekne starat 😉