icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
5. dec 2011

@roka84 no a ja to mam tiež nieake take divne, v utorok minuly tyžden mi začala potom ako keby skončila a teraz zas musim sa s mojim dokym zajtra važne porozpravať 😀

vardzikova
5. dec 2011

@roka84 jasne zajtra dam vedieť - podam info 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@delideli aká sranda by to bola, keby bola tehu a ani o tom dievča nevie 😀 😀 😀 @vardzikova sprav aj tehu test, nech vieme s tebou čo a ako 😅 😅

palculienka2011
5. dec 2011

@lucecita mne moj dneska povedal, ze cakaj ma v posteli, prinesiem cernocha 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 čožeee ved to by som od keksikovania totalne skolabovala , uff to by bol narez 😀 😀 😀 😀 zajtra dam vedieť že čo mi povie , normalne som zvedava

lucecita
5. dec 2011

@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo tak černocha? už ten tvoj nevládze???

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita no to určite 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale zajtra si to už fakt chcem zmerať 😉

gelinka75
5. dec 2011

@momamo ako sa citis? 🙂

palculienka2011
5. dec 2011

@delideli presne nad tym rozmyslam, zeby mohla byt tehu, ved baby si robia niekedy tehu test ovulacnymi. sak ked jej ukazovalo ovulu uz utorok, tak to je skoro tyzden, to by sa mozno stihlo aj uhniezdit a vualaa

@vardzikova urob test, nech mozme pokojne spat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@vardzikova počuj, neverííííííííííím 😀 😀 😀 zasa zabudneš 😵

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita sexovať? nieee potrebujem súrne pauzu , lebo už by som to asi nerozdýchala to by ma zabilo, a ty keksikuj poriadne aby z toho niečo bolo a neulievať moja neulievať 😀

vardzikova
5. dec 2011

@delideli mysliš? kebyže si urobim tehu test a ak by bol nega tak by som bola sklamana ... ale urobim pre istotu lebo čo ak nahodou že? a mysliš že je to bežne?

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova co ta nezabije to ta posilni a radsej zasexujte, hore dole jeden sex, to uz nejak rozdychas 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita baby tak táto veta ma neskutočne rozosmiala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rehocem sa doteraz až sa mangelko prišiel pozrieť čo mi je 😀 😀 😀 😀 😀 a mysliš že sa to stava často? alebo budem jediny exemplár ? 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@vardzikova uvidíme čo manžel na to povie 😅 😅 😅 veru veru, tak si radšej oddýchni, až naberieš druhý dych 😀 😀

domi1988
5. dec 2011

@lucecita dakujem kolko sa uz snazite?

kikaneu
5. dec 2011

@palculienka2011 keď sa namočia, sú slizké a podporujú tvorbu toho správneho hlienu 🙂 tak som to čítala kdesi 🙂

lucecita
5. dec 2011

@domi1988 my od augusta ale naostro až od septembra, pozorovane s meraním teploty prvý cyklus 😀 a vy?

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 mysliš? 😒 😒 😒 😒 že tehu test je najlepši napad?

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita nieeee baby ved ja sexujem už pomali druhy tyžden v kuse , trebalo by už aj pauzu čo poviete? 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@vardzikova tak to áno, daj si pauzu....a manžel je na tm rovnako ako ty? či ten by ešte vládal?

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova jasnacka ze neni, sanca je podla mna mala a len sa vyfrustrujes, radsej pockaj, co ti povie doki, ved nech ta rovno mrkne a uvidis, na com si, ked uz ovula bola, bude ti to vediet povedat a usetris si test, aj ked mne sa javi, ze ty musis mat doma plnu spajzu testov, nieeeee??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

domi1988
5. dec 2011

@lucecita druhy mesiac... ale priatel tvrdi ze prvy, vraj minuly bolo len rozbehove kolo... 😀

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 moja ako dlho ste sexovali vy? lebo ja už nevladzeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nativanativa
5. dec 2011

@lucecita treba moja skusat furt !!! 😉 😉 sak nebudeme tehu z ducha svateho nie ?? 😀 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita len či stihnem ,,, musim sa prekonať ja to zvladnem , skusim to ešte dnes nemôžem premeškať ani jednen den .. už ked som rozbita tak poriadne 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova no to ti poviem uplne presne, sexovali sme po skonceni ms na 6.,8,9,10,11,12,13 den, dnes bude tiez a urcite nie naposledy 😀 😀 😀 😀 😀 akurat ze moj to uz dost tazko znasa, najradsej by sa vyhlasil za impotentneho, aby mal pokoj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita tak manžel je neviem akym zazrakom ale vždy plny energie aj ked musim uznať že povačšine vykonava všetku pracu on 😎

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova a co tvoj chlap na to???ma vydrz?

lucecita
5. dec 2011

@nativanativa tak to je aj moja reč, skúšať skúšať pokiaľ to ide....
@vardzikova veľa šťastia 😉