icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
7. máj 2012

@moni1007 už je asi zbytocne polemizovat 😒 Zivot je svina, bohvie kedy sa aj na nas usmeje stastie, už ma to nebavy

moni1007
7. máj 2012

@mistisa
@mattuliatko30
inak, este som chcela napisat, ze som dnes rano skusala merat aj v posve a tam som mala 37 stupnov, nie je to nejak vela v porovnani s ustami.? 😝

moni1007
7. máj 2012

@azzura snad coskoro. postupne vsetky snad budeme tehu. skor ci neskor ale urcite 🙂 a teraz co pojdes este raz na IUI?

mattuliatko30
7. máj 2012

@moni1007
hej hej ..už došla..dnes...ako som aj predpokladala...už som sa objednala ku doktorovi...na bud.mesiac..uvidím ako mi ešte jeden cyklus príde..a 14.6. idem ku nemu...nech mi čosi nasadi....ale asi mi dá hormon.lieky...kedže myslim,že len tak to upravi....nevadí..dám si to na pol roka..a uvidim

vardzikova
7. máj 2012

@azzura oo micka ☹ , zaklad je nevzdavať sa 😒 ... aj mna dnes chyta depka ale nie z toho čo teba mna z počasia 😠

azzura
7. máj 2012

@moni1007 hej, idem na dalsie, ale uz stresujem ci mi narastu foliky, lebo 1.IUI som musela o mesiac odložiť, lebo vtedy nebolo co oplodnit :(. Clovek, berie vsetky možne hormony a aj tak je to na prd

moni1007
7. máj 2012

@mattuliatko30 no to bude urcite lepsie, ked sa na teba kukne. snad ti to da do poriadku. 🙂

azzura
7. máj 2012

@vardzikova ahoj, ja by som sa na to vsetko najradsej vykaslala.

mattuliatko30
7. máj 2012

@azzura ahoj moja...tak predsa mrcha prišla?? ☹ ☹ som dúfala,že sa vám to teraz isto podarilo....tak asi si predsa len ovu nevystihla...tak načo potom to všetko??..majú to doktori tak spraviť..že to vyjde..keď už sa človek nato dá....ja dnes 22dc...a zase mrcha 😒 takže tiež všetko naprd...na bud.mesiac idem ku dokymu....nech mi nasadi niečo...na úpravu

moni1007
7. máj 2012

@azzura jaj, ale tak snad ano. budem ti drzat palce a nestresuj. snaz sa byt v pohode, aby aj telo bolo 🙂 aj ked sa to lahko hovori, ale tazsie cini 😒

mistisa
7. máj 2012

@svintekova ajoj mojka no len ju pekne posli.nech si uzije posledny mesiac co u teba je 😉 ja uz sedim v cakarni mam nervy ☹ a teplotka klesla ☹ myslim ze z toho nic mebude ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ozvem sa potom 😉

azzura
7. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj, hej vsetko je na prd. Ja som bola prichystana že pride a že aj bude meskat. Ale necakala som to, že v sobotu bude jednorazovy hnedy vytok a potom uz nic a bolest križov ako hrom. A nasledne v nedelu mrcha :(. Sobota ma vykolajila, take som este nemala. Teraz ma ani brucho neboli, ani ho nemam nafuknuty, iba tečem ako z vodovodu.
Hmm, aj u teba je to na hovno

mistisa
7. máj 2012

@mattuliatko30 nie nie dnes nie mam dost nervov nechcela som sa nervovat este testom 😉

azzura
7. máj 2012

@mistisa držim palce, potom daj vediet

mistisa
7. máj 2012

@fifitko25 ajoj zlatik budem sa snazit ti ho splnit 😉 uz som v cakarni ale teplotka klesla ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm.neviem bojim sa ☹ urcite hned napisem 😉

mistisa
7. máj 2012

@azzura joooj mojka a to co si ta hnusoba dovolila? Ja mam riez nervy teplotka klesla asi z toho nic nebude ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ale tak asi ten hore chce aby sme sa stretli na IUI a dali ten kolacik 😉 urcite dam vediet 😉

su_san
7. máj 2012

@moni1007
@azzura
kočky zlaté, všetko naj k meninkám vám prajem, nech vám Pán Boh dá zdravia a pevných nervov, lásku vaších mužíkov a ten najcennejší pokladík do bruška 🙂 🙂 🙂

mistisa
7. máj 2012

@moni1007 dakujem zlatik 😉 mam riadne nervy ☹ teplotka klesla ☹ http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... tak z toho asi z toho nic nebude ☹ ozvem sa hned 😉

su_san
7. máj 2012

@mistisa zlatík, nezúfaj, dopadne to tak ako má, veľmi držím palčeky 🙂 🙂 🙂

moni1007
7. máj 2012

@su_san ahoj. dakujem ti velmi pekne. a aj ked dnes nemas meninky prajem ti to iste 🙂 a ako sa mas?

azzura
7. máj 2012

@mistisa mam depku ako hrom od vcera

su_san
7. máj 2012

@mattuliatko30 zase taký krátky cyklus mojka???? ne fakt choď k dokimu, lebo budeš chudokrvná, nech ti hoc dá antiku, len aby si bola ok 😉

azzura
7. máj 2012

@su_san dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

mattuliatko30
7. máj 2012

@mistisa moja..nemáš až taký veľký pokles....držím palčeky...hneď potom napíííš.........tfuj tfuj........drž sa....ja skapínam v práci...1dc....na 22dc...takže zase naprd....idem ku dokymu na bud.mesiac

mistisa
7. máj 2012

@su_san ajoj mojka ved ano 😉 to mas pravdu mojka 😉 aspon budem vediet na com som a budeme pokracovat 😉

su_san
7. máj 2012

@azzura monička-azzurka, nedepkuj mi...síce ak ja som upadla do nejakého menšieho smútku, lebo nemám dobré vajká, ale snažím sa na to povzniesť a na budúci mesiac ma doki začne riešiť
ženo, zvládneme to, verím nám 🙂

moni1007
7. máj 2012

@mistisa mojka nezufaj, nestresuj sa a pockaj si na to co ti povie dr. ok. hlavne bud v klude. 🙂 vsetky na teba myslime... chces trosku rozveselit? vcera vecer sme s mmviedli vojnu. my dvaja a asik tak mravcov. vobec sme ich tu nevideli cez den, az ked sme sli spat 😠 tak sme ich tu hubili. mame tu riadny bordel. musim sa do toho pustit 😝

mattuliatko30
7. máj 2012

@moni1007 neviem..ja nemeriam v ústach. 😒

azzura
7. máj 2012

@su_san ale ja si neverim, bojim sa ci ma zas neskalmu foliky. Najradsej by som skocila z mosta, vcera to bolo nakhorsie....od zajtra beriem opat clostil. Len keby ma tie kríže tak neboleli

mistisa
7. máj 2012

@azzura no mna chytila dnes ako som dosla do cakarne ☹ no ale sme silne neboj a budeme sa tesit na IUI ze sa tam stretneme 😉 poriadno sa s nou rozluc s hnusobou nech uz sa neopovazi prist.😉