icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

domi1988
5. dec 2011

co si o tom myslite?

lucka1987
5. dec 2011

@sussi29 alchemilka skodi ak si tehu v prvych tyzdnoch.... cize po ovulke (pokial by si otehotnela) by sa nemala......

lucecita
5. dec 2011

@palculienka2011 ten môj sa už pomaly vyhlasuje 😀 😀 😀 😀 ale ja mu neverííím 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 jasnačka mari sa ti veeeľmi dobre, mam ich plny šuflik 😀 😀 😀 😀 😀 vieš ako sa hovori keby niečo 😀 😀

nativanativa
5. dec 2011

@lucecita no mne moj stary tento mesiac pekne nakladal , len co sa do mna zmesilo , povedal ze ked uz z toho mnozstva bojovnikov nebudem , tak sa obesi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale nie , fakt neviem preco sa nam nedari , on je zdravy , ale ja mam pocit ze asi budem potrebovat laparku, myslim si ze mam neprechodne vajcovody 😖 😖 😖

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 jasne ved on je chlap a ako mi raz povedal moj chlop on by to mohol robiť kľudne každy den a niekedy aj dva krat denne .. takže on s tym problem nema 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@lucecita dikes 😀

nativanativa
5. dec 2011

@domi1988 to su hcg-cka ??? tak uz si v tom

palculienka2011
5. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 ja mu vzdy poviem, ze sme dvaja proti jednemu a ma smolu 😀 😀 😀 ono totiz len jeho mozog nevladze, od pasa dolu je to na mojej strane 😀 😀 😀

palculienka2011
5. dec 2011

baby pocuvajte, tu je taka dobra nalada, ze ja si neviem predstavit, aka bude, ked si vsetky najdeme //, len sa nesmieme opustit, neze sa rozleziete kadetade, tu sa to musi udrzat az do zdarneho konca a este dalej 😉

kikaneu
5. dec 2011

@palculienka2011 no a? však len premenujeme tému a ostávame 🙂

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 moja reč 🙂 vystihla si to uplne presne 😀

vardzikova
5. dec 2011

@kikaneu
@palculienka2011
@lucecita ok lasky moje idem spať zajtra ma čaka veeľmi ťažky den v praci, pokecame zajtra majte sa 😀 😀

kikaneu
5. dec 2011

@vardzikova dobrú noc 🙂

domi1988
5. dec 2011

@nativanativa ale kdeze, bohuzial len ovu testy... a nechce to uplne stmavnut.. stale je to len takto..

lucecita
5. dec 2011

@vardzikova maj sa a príjemné snažilkovanie, ráno sa teším na zmeranú teplotku a drž sa na gynde 😉 😉 😉

nativanativa
5. dec 2011

@domi1988 hm... ja som mavala vdzy iba duchov ☹ ☹ ☹

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova drz saaaaa, ale spat este nechod, este denny rituaaaaal 😀 😀 😀 😀 a zajtra meraj teplotu a potom sa ozvi ako u gyndosa, paa

palculienka2011
5. dec 2011

@domi1988 tak este skus testovat dalej, mozno stmavne a mozno nie a beztak je dolezite, ze tam ta druha ciarka je a hotovo 😉

l_e_n_o_c_k_a
5. dec 2011

ahojteeee, mozem k vam?

kikaneu
5. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ahoj, jasné, že môžeš 🙂 vitaj

lucecita
5. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a jasnééééé, vitaj u nás...ako si na tom, ako dlho snažilkujete?

l_e_n_o_c_k_a
5. dec 2011

@kikaneu
@lucecita ahojte baby 🙂 snazime sa od marca, zatial nic 😢 v piatok ide manzel na spermiogram, tak uvidime...

domi1988
5. dec 2011

@nativanativa ja mam obavu ze ani hento sa nerata... ze mozno nemam ani ovu... 😖

domi1988
5. dec 2011

@palculienka2011 podla navodu to neznamena vobec nic :( ale este skusim testnut.. mam ale uz len jeden test, neviem ci si mam teda este dokupit alebo sa na to vykaslat..

nativanativa
5. dec 2011

@domi1988 no vsetko je mozne , skusat ale treba , papaj pekne lanove semiacka s vodou zamiesane , 2 polievkove lyzice a 3 polievkove lyzice vody , nechaj to nabobtnat a papaj ....

kikaneu
5. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a tak to držím palce, nech je to v poriadku 🙂 my sa snažíme bez pár dní už rok a keď aj teraz mrcha príde, tak tiež už idem za lekárkou nech nás poposiela na nejaké vyšetrenia

palculienka2011
5. dec 2011

@domi1988 ale akurat nikinka tutok od nas mala tiez len slabe ciarky na ovu teste a uz je tehu, takze hlavu hore 😉

domi1988
5. dec 2011

@nativanativa to nejak pomaha? aj je to jedle? ci mi bude vykrucat hubu? 😀 a kde to kupim?

l_e_n_o_c_k_a
5. dec 2011

@kikaneu dakujeme 🙂 aj my dufame vy sa ako dlho snazite?