Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa inak, dnes mi uz oznacilo ovu, neviem ci si pozrela graf...len neviem ci mam tomu verit, aj ked by som aj povedala,ze by mohlo byt, vtedy ma tak pichalo v tom podbrusku a na druhy den som citila to prasknutie, ci co to bolo. dnes mi bolo tak horuco, uplne ma lica palili, ale uz to preslo 😝 teraz uz mam studene ruky.
neboj moja, uvidis, vo je nam sudene to bude
@mistisa ahojkaj, črevá vrčia ako divé, ale trávenie sa upravilo, len stále nemôžem hocičo jesť a snažím sa skôr tie sucháre a piškóty, dnes som si dvakrát dala ryžovú kašu a ešte je dnu 😀 a hlavne veľa vody pijem, nech sa to rýchlo vyplaví.... pozerala som že si testovala, aj na tom druhom sa mi zdá, že čosi vidím 😉
@moni1007 ahojky, tie tvoje teploty sa mi zdaju strasne nizke? o kolkej merias?
@fifitko25 no tak hlavne ze sa lepsie citis 🙂 to je super mojka hovorim domaca liecba je najlepsia 🙂 no ja ked porovnam tieto dva testy s tym predoslym tak na tom musim otacat test aby som videla ducha a na tomto ho vidim hned hm.nechapem.len ci to nemohol sposobit ten agolutin co ty na to?
@l_e_n_o_c_k_a BT mozes merat v ustach aj v posve, v ustach je nizsia ako v posve, dnes som skusala aj tam a bola 37 stupnov. nabuduce budem uz tam merat, je to presnejsie
@moni1007 ved ja viem, kde je mozne merat... skus merat v pipine 😀 bo podla mna sa hodnoty v ustach a dole nerovnaju
@l_e_n_o_c_k_a vsak ja viem,ze sa nerovnaju, vsak pisem,ze v ustach som rano mala 36,4 a dole som mala 37
nabuduce uz budem merat dole 😀 😀 😀 nevedela som presne co sa pytas 😀
@l_e_n_o_c_k_a dakujem. bodaj by si mala pravdu 🙂 bolo by to skvele 🙂 a ty sa mas ako? fazulka poslucha?
@moni1007 u mna vsetko OK, teda dufam, ze aj mimi je v poriadku... vo stvrtok nas caka sono, neviem sa dockat.
@l_e_n_o_c_k_a neviem moja, dnes som asi 8dc, podla grafu, ale podla dr. mozno aj 10dc. lebo minuly tyzden v stredu ked som bola na gynde mi robila sono a videla folikul16,4 mm to bolo 25.4. a kedze folikul dorasta do a20-21mm a kazdy den okolo 2 mm tak som mala mozno ovulku okolo 27.4. ale graf mi oznacil 29.4 tak neviem kedy mam testnut, ?? http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37
@mia117 myslis 8 - 10 DPO 😉 teplotky mas krasne, pockaj este 2 dni a testni sa 🙂 uzivala si aj nejake lieky?
@l_e_n_o_c_k_a ja idem v stredu, už sa neviem dočkaaaaaaaaaaaaať 😝 ale až o 19tej 😅
@l_e_n_o_c_k_a duphaston teraz prvy krat, beriem ho 8 den a samozrejme kyselinu listovu 🙂
@fifitko25 to ides akoze na kontrolu po tych tvojich bolavych crevach? 😝 ved mimi si videla cez vikend, ci?

@fifitko25 ajoooj mojka no co robia creva? uz sa citis lepsie? 🙂