Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak je super my sme mali ultrazvuk v pondelok a mam len taku mizernu fotku kedze sme sa velmi mrvili a hybali a kopali... v poslednom case kope tusiiim staaale neda mi pokoja ani v noci... fakt neviem kedy spi... 😀 a coze si mala dietku? mna chvalabohu tieto tehu nevlnosti obisli oblukom 🙂
@lusinda1989 no diétu zlatik, minulý týždeň som skončila v nemocke na infuzkach ☹ ale nie grckanie, ale strašné preháňanie z každého jedla, aj z vody.... potrebovali vylúčiť salmonelózu, 3 dni ma pozorovali a teraz sa pchám suchármi doma 😅
@moni1007 ja fakt neviem...uvidím čo mi povie doktor...poviem ,že nech vyskúša čosi iné..ale pochybujem, že sa to dá upraviť aj niečim iným
@mattuliatko30 foto včerajšieho sona som dala do albumu, ak by si chcela vidieť 😉
@mattuliatko30 nie, nejdem vobec skusit. mozno az tak dakedy ak by som nedostala do konca buduceho tyzdna. necitim nejak nic, co je dost divne, pretoze kazdy mesiac som mala nejake priznaky tehu 😀 od ovu ma dost pichalo v podbrusku, ale to uz prslo. uz ma len sem tam pichne alebo vecer citim take tlaky v podbrusku a v krizoch. ale nic extra 😒
@moni1007 dakujem velmi pekne.;)dufam i ja ze to uz vyjde.no presne aj ja sa vzdy sklamem ked pride mrcha:(((je to hrozny pocit,ja tiez dufam te ci sa zadarilo a najhorsie je tehu test by ukazal az v den ocakavanej mrchy a ja hlupa ho robim vzdy skor a uz som vopred sklamana:/
@mattuliatko30 a ta fytosoja neni tiez na upravu cyklus? je to prirodna nahrada myslim clostilu. tu na modrom konikovi som to citala. skus si to pozriet 🙂
@zuzanka9999 no tak to aj ja ho robievam este pred prichodom mrchy ale minuly mesiac aj po jej meskani a nic. takze teraz ju cakam a hotovo, ani testovat nejdem. som rozhodnuta. jedine,ze by neprisla do konca buduceho tyzdna, tak potom skusim,ale tomu moc neverim 😒
@fifitko25 joooj to mi je luto verim ze budes coskoro fit a papat vsetko co budes chciet 🙂
@mattuliatko30 heh no tak ale pred tym to bolo lepsie ale tak dkujem 🙂 hadam sa ich po porode zbavim cim skor 🙂

@gelinka75 akurat som sa dočítala, že načasovanie pregnylu platí len pred IVF. Ešte som si nepichala, budem mat premieru 😀 😀 😀 😀