Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Vsetkym este raz velmi dakujem 🙂 🙂 🙂 moj dnesny grafik 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37
@moni1007 a ako sa citis?mas nejake priznaky?ja zatial ani nie,trochu vitim prsia ale tak to si mozem i nahovarat.
@zuzka_rastik ahoj, snazime sa par mesiacov 🙂 treba vystihnut ovulku a vtedy sa snazit 🙂 🙂
@mattuliatko30 okolo 13.30-14.00 hod , taka som strasne nervozna z toho..... dufam, ze mi to potvrdi..
No babky tak ja som vynikajúco najedená mnaaam 😝 😀 a teraz by bodlo si trošku pospať 😀
ahojte.. vlaste 90% tehuľky 😎 ako sa vám darí? Dúfam, že pekne rastiete a hlavne ste zdravučké a spokojné. U nás zatiaľ žiadna zmena... tento týždeň máme snaživý.. (asi) včera bola ovulka.. tak dúfam, že tá malá rybička sa konečne uchytí 😀 ..
Krásny slniečkový dník všetkým želám. pusík. 🙂
@zuzanka9999 nie, nic necitim.ako od ovu citim podbrusko a teraz posledne dni ku veceru aj krize, ale inak nic, sem tam este sa citim na mrchu. ale inak nic a to som uz 11 DPO. a ty si uz kolko po ovu?

@gelinka75 vsak ja si budem pichat tiež bud okolo 24 hod alebo potom rano o 05hod, ked budeme vstavat do caru, zavisí to od velkosti folikov a kedy pojdeme na zakrok