icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
6. dec 2011

Dobré ráno http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd, nikto tu ešte netestoval?

minerwa
6. dec 2011

@eri28 Ahoooooooooooj 🙂))

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo ahoj, nechcela si testovať?

spula22
6. dec 2011

vsetkym zelam krasne Mikulašske ranko 🙂.ako sa zienky mate,co je nove 🙂. dufam, ze milkulas nam nadeli extra darcek, po ktorom kazda tuzi 😀

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 ahoj ... ano chcela som ale normalne mam strach ..

azzura
6. dec 2011

@palculienka2011 cau, aj ja som mala vcera pozit.ovu test, ten moj si myslel že tehu 🙂 🙂 lebo ta druha ciarka bola silnejsia nez ta kontrolka 🙂. Ja mam vzdy excelentne ovu testy, skoda ze nic z toho nie je nakoniec 😠

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo ja by som to nevydržala 🙂 veď som ani nevydržala 🙂

alyce
6. dec 2011

@momamo ahooj, ja som den pred tebou, dnes 24DC, 11DPO. Ale citim, ze dnes alebo zajtra to pride. Ty ako?

delideli
6. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a : ahoj, tiez pekne vitam a dufam,ze coskoro sa vam snazenie vratia budu 2// 🙂 drzim palce..

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 Nhooo dobre..dnes kupujem test a zajtra rano testujem ... Myslis ze ak aj budem ze mi uz niecooo ukaze..???

momamo
6. dec 2011

@alyce ahoj ja som dnes 27 DC a 11DPO .. Nho ja som sa tak citila vcera ked som prisla z prace domov, ze vecer urcite dostanem, ale stale nic.... tak neviem .. a ty ako .?? Ale dost ma na dotyk bolia prsia a to ma tak nezvykli pred mrchou, tak neviem

chorucka
6. dec 2011

Ahojte som si vcera urobila test a neg.takze cvalam k lekarovi ze co to znamena matka priroda si somna srtiela

delideli
6. dec 2011

tiez prajem dobre ranko..
dneska u mna takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
velmi som sa nevyspala, ale inka nic nove..stale mam akurat kutiky a bolia ma prsia..uz aby bol koniec tyzdna nech sa dozviem verdikt 🙂
@momamo : ani sa ti nedivim, ja som mala minuly cyklus pekny grafik,aj ma nabadali testovat,ale bala som sa, tak som cakala..bohuzial prisla MS..dufam,ze u tebe to bude opacne 🙂

delideli
6. dec 2011

@chorucka : drzim palce nech je vsetko ok.. 🙂

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo nne ukázal 25 DC, 12DPO. takže by mohlo ukázať // 🙂

nikinka1111
6. dec 2011

@chorucka ☹ ☹ ☹

momamo
6. dec 2011

@delideli dakujem aj ja dufam ze to tak nebude... ale skor si myslim ze pride a pretooo nejdem testovat ani na to mysliet ..ak budem nejaky 32DC tak potom spravim ..

alyce
6. dec 2011

@momamo aj ja sa citim, ze uz dostanem. Prsia ma ani moc nebolia, ani niesu vacsie... Akurat vecer ked som si lahla sa mi dvihol zaludok ale vecerala som mastny bocik 🙂 Aj ked na druhej strane, ja bezne vecer schrumem sama balik chipsov a nic mi neni 😀 No nic. Uz to kazdu chvilu ocakavam... Ale ty zajtra rano testuj 10-kou. Ty musis byt dnes 12DC, ked ja som 11DC, nie?

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 mojka nie nie .. nejdem.. pockam, ak nedostanem do nejakeho 32DC tak potom spravim ..

alyce
6. dec 2011

@nikinka1111 ahoj, mozem sa opytat? Ty si co citila, ked si mala dostat, ale uz si nedostala? Klasicke PMS?

chorucka
6. dec 2011

Dakujem Som jak na ihlach Padam papa

momamo
6. dec 2011

@alyce hej hej mas pravdu, vidis uz ani sama neviem, taka som dopletena zo vsetkeho 😀 Ja len to nechapem, preco ma potom pred tyzdnom pobolievalo podbrusko ako pred mrchou nejaky ten den alebooo dva a potom nic .... nechapem ..?? Ja uz as vobec svoje telo nechapem, ale som z tym zmierena ze dostanem ale coo zoberiem to v pohode, nho co uz s nou spravim,,skusime na dalsi cyklus ... 😉 🙂

alyce
6. dec 2011

@momamo pomylila som sa. Nie DC ale DPO....

lucecita
6. dec 2011

bre ranko...tak ja stúpam do výšin a včera som aj vstúpila do výšin, kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ja už nie som pokazená, som sa opravila 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
6. dec 2011

@alyce ja som mal podobné pobolievanie v podbrušku už týždeň pred ocakávanou MS. ale nie stále. hlavne večer. a večer mi býva aj zle

momamo
6. dec 2011

@alyce to by aj mna zaujimalo co si pisala nikinke ... som zvedava

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 a stale ta pobolieva ci uz ani nie ...??

alyce
6. dec 2011

@momamo no aj mna presne bolelo nejake 3 dni a vcera to bol uz uplny vrchol, strasne ma boleli panvove kosti, myslela som, ze umriem a potom ked ma este naplo... Napriek tomu si myslim, ze su to len hormony, co sa uz buria pred MS, aj ked teda daaaaaaaavno som nemala PMS.

alyce
6. dec 2011

@nikinka1111 aj prsia? Lebo ja ich mam volake makke 😒 Asi to tak nema byt.

nikinka1111
6. dec 2011

@lucecita no tak držím palce, nech to stúpa ešte vyššie 🙂