icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo ano, ešte stále. hlavne keď mám plný mechúr 😀

lucecita
6. dec 2011

@delideli kedy budeš testovať, vyzerá super tvoj graf 😉 😉

nikinka1111
6. dec 2011

@alyce to je individuálne, niekto nemá žiadne príznaky. mňa prsia nejak extra nebolia

azzura
6. dec 2011

@lucecita uz nie si skokanka 😉 ale bola to sranda ten tvoj graf

lucecita
6. dec 2011

@nikinka1111 ono mi to teraz niekedy vyznačí ovulu, že?

nikinka1111
6. dec 2011

@delideli krásny grafík 🙂

lucecita
6. dec 2011

@azzura teraz som sa nazvala skokanka do výšky 😀 😀 😀

nikinka1111
6. dec 2011

@lucecita myslím že zajtra by už mal vyznačiť. si myslím 🙂

azzura
6. dec 2011

@lucecita 🙂 tak nech ti tei skoky do výšin vydrzžia 🙂

vardzikova
6. dec 2011

@lucecita moja tak dnes som bola na gynde 😀 milujem môjho dokyho je uplne perfektny 😀 😀 no a hovorila som mu o tej mojej ovulke a on mi povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy cyklus- čiže to znamena že mam viac času na snažilkovanie a to je supeer 🙂

vardzikova
6. dec 2011

@palculienka2011 tak dnes som bola u dokyho 😀 a on mi povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus , že nestava sa to často ale su take pripady 😀 😀 a ja som jeden z nich. Dnes ma už aj začalo bolieť v podbrušku tak neviem čo to so mnou je , moje telo sa asi zblaznilo. A jasne že som si dnes opať nemerala teplotuuuuu , bože ja si to musim niekde napisať lebo ja nato stale rano zabudnem 😝

momamo
6. dec 2011

@alyce mojka... tak uvidime ako dopadneme, kazdopadne sme v tom spolu ... 😀 😉 🙂 mas aj nejaky vytok?

vardzikova
6. dec 2011

@delideli dakujem moja 🙂

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 joj aj si mala niekedy pocit akoby ti trplo chvilku miestami ako pred tou bestiou? 😀

vardzikova
6. dec 2011

@roka84 no tak dnes som bola u mojho dokyho, a ten povedal že je to normalne že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus ,, tak uvidim 😎

azzura
6. dec 2011

@vardzikova ahoj, fakt cudne, ze by si mala tak dlho ovulku. Mozno si tehu, lebo ovu testy sa pouzivaju ak ine nemas po ruke aj na stanovenie tehu.

lucecita
6. dec 2011

@nikinka1111 tak som zvedavá, moja prvá vyznačená ovu 😀 😀

alyce
6. dec 2011

@momamo hej, dost vela takeho bieleho husteho... Ale aj to pred MS mavam. No ja som uz vcera nakupila vlozky a uz cakam na mikulasa 😀

lucecita
6. dec 2011

@vardzikova ahoj drahá...no čo teplotka? ale asi sa pýtam zbytočne, žeee? 😀 😀 😀 a prečo ti nerobil nejaké vyšetrenia ab ti zistil či si teda tehu?

lucecita
6. dec 2011

@azzura ja už chcem skákať len tam....už necem padnúť doluuuuu 😀 😀 😀

momamo
6. dec 2011

@alyce nhooo aj ja som si uz pre istotu dnes do prace zobrala vybava 😀 😀 😀 Joj, to zase bude nalada ak pride .. 😖 Myslis ze dostanes dnes..??

azzura
6. dec 2011

@lucecita tak držím palce 🙂 . To chceme vsetky

vardzikova
6. dec 2011

@lucecita ja neviem , doky povedal že si mam urobiť tehu test ale potom dodal že ten mi tak skoro ešte nemusi ukazať výsledok, tak neviem čo mam teraz vlastne robiť, budem asi čakať ked mi bude meškať mrcha tak potom testnem aby som nebola sklamana 😖 a ty sa dnes ako maš?

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo ano, fakt som veľa krát mala istotu že do rána ju dostanem.

bubacik5
6. dec 2011

ahojky, prosim vas ako zistim URL adresu mojho grafu, aby som ho mohla poslat?

alyce
6. dec 2011

@momamo netusim. Mne sa cykly striedaju ze 26, 24, 25,23 atd. No a posledne 3 mesiace som mala 26, 23 ,24, takze uz by mohol prist ten dlhsi. Takze teoreticky to bude zajtra. Ale podla tych vsetkych tlakov to kludne moze prist aj dnes... Ale ty nedostanes, uvidis 🙂

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 joj boze, ty ma vies vzdy tak ukludnit... A ty ako ..? ako reagoval mangel???

momamo
6. dec 2011

@alyce ako mozes povedat ze ja nedostanem ..?? Jasne ze dostanem, aj ked nechcem ale tak co uz ..Ale najradsej by som bola keby sme ani jedna nedostali 😎 😉 🙂 Rozmyslam ze potom od noveho cyklu zacnem pit alchemilku, pila som ju aj pred tym ale nejako som potom na to zabudala .. 😀 Ja mam skor pocit ze ma boli raz jeden vajecnik a potom druhy a potom take pichnutie presne v strede 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
6. dec 2011

@momamo aj teraz mám takú chvílu že mrcha ide 🙂 a manželovy som v nedelu večer strčila do ruky všetky 3 pozitívne testy a on na to, že takým neverí - akoby som si tam tie čiarky nakreslila 😀 , tak som si včera ráno robila ešte digitálny clear blue. ten ho už teda presvedčil. inak sa veľmi tešil a oslovuje ma v množnom čísle - ahojte, ako sa máte v práci.... 😀 😀 😀

momamo
6. dec 2011

@nikinka1111 Jejo to je pekne, mile ..?A ozaj ako sa mate...??? K doktorovi sa kedy chystas ...?? Ja ta chcem tu pri sebe, pod.. ides..??? 😎