Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo ahoj, nechcela si testovať?
vsetkym zelam krasne Mikulašske ranko 🙂.ako sa zienky mate,co je nove 🙂. dufam, ze milkulas nam nadeli extra darcek, po ktorom kazda tuzi 😀
@nikinka1111 ahoj ... ano chcela som ale normalne mam strach ..
@palculienka2011 cau, aj ja som mala vcera pozit.ovu test, ten moj si myslel že tehu 🙂 🙂 lebo ta druha ciarka bola silnejsia nez ta kontrolka 🙂. Ja mam vzdy excelentne ovu testy, skoda ze nic z toho nie je nakoniec 😠
@momamo ja by som to nevydržala 🙂 veď som ani nevydržala 🙂
@l_e_n_o_c_k_a : ahoj, tiez pekne vitam a dufam,ze coskoro sa vam snazenie vratia budu 2// 🙂 drzim palce..
@nikinka1111 Nhooo dobre..dnes kupujem test a zajtra rano testujem ... Myslis ze ak aj budem ze mi uz niecooo ukaze..???
Ahojte som si vcera urobila test a neg.takze cvalam k lekarovi ze co to znamena matka priroda si somna srtiela
tiez prajem dobre ranko..
dneska u mna takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
velmi som sa nevyspala, ale inka nic nove..stale mam akurat kutiky a bolia ma prsia..uz aby bol koniec tyzdna nech sa dozviem verdikt 🙂
@momamo : ani sa ti nedivim, ja som mala minuly cyklus pekny grafik,aj ma nabadali testovat,ale bala som sa, tak som cakala..bohuzial prisla MS..dufam,ze u tebe to bude opacne 🙂
@momamo nne ukázal 25 DC, 12DPO. takže by mohlo ukázať // 🙂
@chorucka ☹ ☹ ☹
@momamo aj ja sa citim, ze uz dostanem. Prsia ma ani moc nebolia, ani niesu vacsie... Akurat vecer ked som si lahla sa mi dvihol zaludok ale vecerala som mastny bocik 🙂 Aj ked na druhej strane, ja bezne vecer schrumem sama balik chipsov a nic mi neni 😀 No nic. Uz to kazdu chvilu ocakavam... Ale ty zajtra rano testuj 10-kou. Ty musis byt dnes 12DC, ked ja som 11DC, nie?
@nikinka1111 mojka nie nie .. nejdem.. pockam, ak nedostanem do nejakeho 32DC tak potom spravim ..
@nikinka1111 ahoj, mozem sa opytat? Ty si co citila, ked si mala dostat, ale uz si nedostala? Klasicke PMS?
Dakujem Som jak na ihlach Padam papa
@alyce hej hej mas pravdu, vidis uz ani sama neviem, taka som dopletena zo vsetkeho 😀 Ja len to nechapem, preco ma potom pred tyzdnom pobolievalo podbrusko ako pred mrchou nejaky ten den alebooo dva a potom nic .... nechapem ..?? Ja uz as vobec svoje telo nechapem, ale som z tym zmierena ze dostanem ale coo zoberiem to v pohode, nho co uz s nou spravim,,skusime na dalsi cyklus ... 😉 🙂
bre ranko...tak ja stúpam do výšin a včera som aj vstúpila do výšin, kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ja už nie som pokazená, som sa opravila 😀 😀 😀 😀
@alyce ja som mal podobné pobolievanie v podbrušku už týždeň pred ocakávanou MS. ale nie stále. hlavne večer. a večer mi býva aj zle
@nikinka1111 a stale ta pobolieva ci uz ani nie ...??
@nikinka1111 aj prsia? Lebo ja ich mam volake makke 😒 Asi to tak nema byt.
@lucecita no tak držím palce, nech to stúpa ešte vyššie 🙂

Dobré ráno http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd, nikto tu ešte netestoval?