Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@alyce to je individuálne, niekto nemá žiadne príznaky. mňa prsia nejak extra nebolia
@nikinka1111 ono mi to teraz niekedy vyznačí ovulu, že?
@delideli krásny grafík 🙂
@lucecita myslím že zajtra by už mal vyznačiť. si myslím 🙂
@lucecita moja tak dnes som bola na gynde 😀 milujem môjho dokyho je uplne perfektny 😀 😀 no a hovorila som mu o tej mojej ovulke a on mi povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy cyklus- čiže to znamena že mam viac času na snažilkovanie a to je supeer 🙂
@palculienka2011 tak dnes som bola u dokyho 😀 a on mi povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus , že nestava sa to často ale su take pripady 😀 😀 a ja som jeden z nich. Dnes ma už aj začalo bolieť v podbrušku tak neviem čo to so mnou je , moje telo sa asi zblaznilo. A jasne že som si dnes opať nemerala teplotuuuuu , bože ja si to musim niekde napisať lebo ja nato stale rano zabudnem 😝
@delideli dakujem moja 🙂
@nikinka1111 joj aj si mala niekedy pocit akoby ti trplo chvilku miestami ako pred tou bestiou? 😀
@roka84 no tak dnes som bola u mojho dokyho, a ten povedal že je to normalne že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus ,, tak uvidim 😎
@vardzikova ahoj, fakt cudne, ze by si mala tak dlho ovulku. Mozno si tehu, lebo ovu testy sa pouzivaju ak ine nemas po ruke aj na stanovenie tehu.
@nikinka1111 tak som zvedavá, moja prvá vyznačená ovu 😀 😀
@vardzikova ahoj drahá...no čo teplotka? ale asi sa pýtam zbytočne, žeee? 😀 😀 😀 a prečo ti nerobil nejaké vyšetrenia ab ti zistil či si teda tehu?
@lucecita ja neviem , doky povedal že si mam urobiť tehu test ale potom dodal že ten mi tak skoro ešte nemusi ukazať výsledok, tak neviem čo mam teraz vlastne robiť, budem asi čakať ked mi bude meškať mrcha tak potom testnem aby som nebola sklamana 😖 a ty sa dnes ako maš?
@momamo ano, fakt som veľa krát mala istotu že do rána ju dostanem.
ahojky, prosim vas ako zistim URL adresu mojho grafu, aby som ho mohla poslat?
@nikinka1111 joj boze, ty ma vies vzdy tak ukludnit... A ty ako ..? ako reagoval mangel???
@alyce ako mozes povedat ze ja nedostanem ..?? Jasne ze dostanem, aj ked nechcem ale tak co uz ..Ale najradsej by som bola keby sme ani jedna nedostali 😎 😉 🙂 Rozmyslam ze potom od noveho cyklu zacnem pit alchemilku, pila som ju aj pred tym ale nejako som potom na to zabudala .. 😀 Ja mam skor pocit ze ma boli raz jeden vajecnik a potom druhy a potom take pichnutie presne v strede 😀 😀 😀 😀
@momamo aj teraz mám takú chvílu že mrcha ide 🙂 a manželovy som v nedelu večer strčila do ruky všetky 3 pozitívne testy a on na to, že takým neverí - akoby som si tam tie čiarky nakreslila 😀 , tak som si včera ráno robila ešte digitálny clear blue. ten ho už teda presvedčil. inak sa veľmi tešil a oslovuje ma v množnom čísle - ahojte, ako sa máte v práci.... 😀 😀 😀
@nikinka1111 Jejo to je pekne, mile ..?A ozaj ako sa mate...??? K doktorovi sa kedy chystas ...?? Ja ta chcem tu pri sebe, pod.. ides..??? 😎

@momamo ano, ešte stále. hlavne keď mám plný mechúr 😀