icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
14. máj 2012

@vardzikova ahoj cica 🙂 mna od piatku boli gebula v kuse ☹ vcera som si musela dat paralen, ale ani ten nezabral... a dnes ma zase bolí :-/ je to na zošalenie ☹ 😖

jeny9999
14. máj 2012

@iwi9 ahoj iwi..nezufaj, este nic nie je stratene..citala som, ze niekedy su priznaky mrchy dost podobne s tehu 😉

iwi9
14. máj 2012

@jeny9999 no to hej, to som aj ja citala, len mna presvedcili tie prsia, to by bola veeelka nahoda... ale beriem to celkom v pohode ;) jasne, ze by som bola radsej tehu hned, ale beriem to tak, ze tento mesiac bol skusobny a dalsi bude na ostro 🙂) aspon budem brat dlhsie kyselinu listovu.. 😉

vardzikova
14. máj 2012

@mattuliatko30 juuuj ja sama neviem ... ale neskutočna bolesť 😖 🙄 , a ty ako cicuš?

vardzikova
14. máj 2012

@iwi9 ja neviem z čoho ma boli može to byť aj tým počasím ja fakt neviem, budem to musieť akosi prežiť 😠

vardzikova
14. máj 2012

@l_e_n_o_c_k_a och niečo mi hovor ... mam pocit že mi každu chvyľu hlava praskne 😖

su_san
14. máj 2012

@anett6212 ahoj mojka a neskúšala si ešte testnúť, keď bola taká divná mrška??? inak ako sa Ti darí???verím, že clostil a ty budete kamoši a bude tento mesiac víťazný 🙂

su_san
14. máj 2012

@e.l.i ahoj kočka, hurrááá späť, už som ti aj chcela napísať, že ako sa máš, tak si sa zjavila sama 🙂
bola si na vyšetreniach a aj mužík, že??? ak ste obaja ok, tak len čakať...my zatiaľ nevieme na čom sme, každopádne ja mám malé vajká, tak tam bude isto pes zakopaný a drahý zatiaľ tiež nebol so svojomi chlapcami na vyšetrenie, ale už od ďalšieho cyklu sa to všetko začne riešiť, tak som kľudná ako baránok 😀

su_san
14. máj 2012

@fifitko25 prečo myslíš zuzi, že bude chlapček??? ale možno máš aj pravdu, lebo podľa foto si opeknela 😀 😀 😀 😀

su_san
14. máj 2012

@zuzanka9999 takže v robote to máš stále perné...áno, máme rovnakú školu, sme obe JUDr.-ky 😀 😀 😀
takže mrška si aj teba našla??? no tak skús merať a uvidíš 😉

su_san
14. máj 2012

@iwi9 ešte nerob predčasné závery, možno bude prekvapko a na svadbu pôjdeš ako vápenka 😀 😀 😀

fifitko25
14. máj 2012

@su_san Ďakujem. Si zlata 😀 ani neviem prečo, vychádza to niekde zvnútra 🙂 aj som mala pred Tehu v Cine taky sen, prišiel ku mne asi 3rocny chlapček a dal mi pusinku, cítila som ju na perach a s tým pocitom som sa zobudila .... Bolo to take "zive" 🙂 😅

su_san
14. máj 2012

@mistisa takže welcome mrcha...no ale zároveň aj last good bey mrška a ide sa na IUI...jupííííííí 😀 😀 😀
u mňa všetko po starom, nič sa mi nechce 😒

su_san
14. máj 2012

@fifitko25 jéééééééééj, pekný sen 🙂
ako sa cítiš??? črevá sú už úplne ready???bruško rastie???

su_san
14. máj 2012

@luszia kočka,ale už isto prišla tá potvora, že??? choď za dokim ak nie, lebo nie je dobré mať také dlhé cykly, ja som mala najdlhší 42-dňový po dobratí HAK a cítila som sa strašne mizerne, som bola nafúknutá a ubolená a potom bola strašne silná 😠

fifitko25
14. máj 2012

@su_san 🙂 crevá uz pracujú, ale ešte to nie je ono 😒 och... Poobede idem na kontrolu a odovzdať správu z nemocnice, snáď ma doktor poteší 😅 a vy ste teraz ako na tom? 😉

su_san
14. máj 2012

@moni1007 takže aj ty čakáš červenú??? 😠 testíky sú asi všetky pokazené, ja doma ani nemám pre istotu žiadne, aby ma nelákalo...aj minulý mesiac som si kúpila až deň pred testovaním, na druhý deň som testla a na ďalší som už dostala 😀
a ako so štítkou?čo povedal doki?

zuzanka9999
14. máj 2012

@su_san ja este bohuzial nemam judr.teraz si to idem urobit.;)tak snad spravim.no nasla si i mna.skusim merat ale zacnem po mrske;))))a ty ako sa mas?

fifitko25
14. máj 2012

@zuzanka9999
@su_san inak vas kocky obdivujem, právo je dost náročné, som sa potrapila tiež na VS s pár semestrami a bola ti makačka 🙂 a to sme mali len určite časti 😅

su_san
14. máj 2012

@fifitko25 máš ešte prehánky búrky??? či repčo to ešte nie je ok??? 😕 musíš nejako dávať miminku potrebné vitamínky, tak im rozkazujem, aby boli už tip top 😀
my sme na tom tak, že sa teším, že idem na 2/3DC na odbery na HP a potom na 19/20DC...neviem vôbec či mám ovu, lebo na 11DC som mala LEN 12mm vajko a doki povedal, že to bude asi anovulák, ale hypoteticky môže dorásť, ale nevidel to ružovo...a potom dá papierik na SPG drahému a povedal, že keď uvidí výsledky, tak to budeme riešiť ďalej...páči sa mi jeho prístup, nie hneď šup šup lieky, ale nech vieme čo ideme liečiť cielene...bol super...aspoň na potešil kus, že cyto stery boli lepšie ako minule 😀

su_san
14. máj 2012

@zuzanka9999 ja som si spravila minulý rok v septembri, len pre môj dobrý pocit, bolo to vyčerpávajúce napísať tú rigo prácu popri práci, ale tak zvládla som...radím ti vyber si super tému, lebo ja som tak nadávala na seba, že som sa s koňom musela zraziť 😀 keď som si dala takú blbú tému...a skúšky boli v poho, ale učila som sa ako drak 😎
ja inak čakám tiež červenú a potom šupki k dokimu na HP, len dúfam, že nedostanem v piatok, lebo mám ísť na 2/3DC a ak by bol pondelok 1DC, tak by to bolo v prdelke...a ja sa chcem pohnúť vpred 😀

fifitko25
14. máj 2012

@su_san uz neprehana, ale vrcia po každom jedle ☹ mám z toho uz nervy ☹ a kolky si DC? Možno uz ani ďalšie vyšetrenia nebudú potrebné 😉

mattuliatko30
14. máj 2012

@vardzikova ja ok.. idem hore...a to som 7dc...takže uvidím podľa dalšej teploty...či už stúpnem..a ovu bude ešte skoršie ako bola 😒

su_san
14. máj 2012

@mattuliatko30 to už kedy potom dostaneš? na 20DC??? a sú tie grafy také spoľahlivé, myslím tým, že isto máš ovu tak skoro??? nemohlo sa Ti niečo pohaprovať a si bez ovu???

su_san
14. máj 2012

@fifitko25 dôležité je, že som kľudná, že viem, že sa pohneme vpred a nestresujem...akože ja som bola stále celkom v poho, ale niekedy drahý stresoval viac ako ja...a to stresovalo mňa 😠 😀 nemala som zatiaľ nejaké stavy zúfalstva, ani plaču, psychika je veľmi dôležitá...
inak ja som mala takú predtuchu keď sme sa išli začať snažiť, že sa nám to podarí v septembri...a to drahý vtedy vravel, že či ešte nepočkáme, lebo on si vždy prial také jarno-letné bábo a si myslel, že jeden výstrel do čierneho a budem tehu, tak chcel začať niekedy v lete tohto roku...a teraz keď vidí, že to nejde tak ľahko, tak sa čuduje 😀

mattuliatko30
14. máj 2012

@su_san tak neviem moja...uvidím zajtra podľa teploty..ale už som mala aj 36,5 a teraz 36,7 takže idem hore..uvidím zajtra..možno ostanem stáť na teplote....dúfam....veru..ak by som terazdostala na ten 20dc tak ma fakt už porazí....neviem..kedy mám ovu...ale čo som si robila testy..tak som až od 11dc a nebol pozitívny..takže asi je skôr..skúsim robiť skôr..keď kúpim testy

mata_ba
14. máj 2012

Ahojte babulky..ale ste toho zapisali...precitat to nemam sancu,tak kto mi objasni co nove?

su_san
14. máj 2012

@mata_ba srdiečko ahoj!!!!!!!!! ako sa máš??

su_san
14. máj 2012

@mata_ba no sú nejaké nové tehuľky, niektoré po starom, tak máme sa pomaly ale isto 😉

mata_ba
14. máj 2012

@su_san ahojky,stale rovnako..brusko rastie,nevolnosti su,bolesti krizov a bruska tiez...takze som na nervy..ale zajtra idem k mudr..super,ktore si tehulky?