Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 aj do rite s tym ... inak u dokyho si už bola? viem že som sa to už pytala ale zabudla som 😀
@mata_ba ahoj...az teraz som si citala, co sa dialo 😖 ... Veľmi Ti drzim palceky, aby nakoniec vsetko dobre dopadlo.. a stal sa taky maly-velky zazrak... Hlavne sa drz... posielam vela pozitivnej energie a vela usmevov - lebo Ti hrozne svecia....
@vardzikova cauko moja, ako sa majkas? 🙂
@mata_ba ahoj Matka, tak ako to s tebou vyzera? bola si uz u dokiho?
@su_san hm,ved davam,...len ma stve,ze som uz bola zmierena so situaciou a zrazu bum..
@tweetinka.co dakujem,si zlata...
@bubacik5 ahoj moja dnes zle boli ma od rana hlava ... a inak v pohode 😀 Sofi je dnes od rana neskutočne aktivna len sa vrti a vrti a vrti 😀 😀 ale aspon viem že je tam 😀
@vardzikova mna bolela vcera hlava a nie a nie prestat. jeeej, take sidielko 😀 si nevie najst spravnu polohu 😀 aj ja som dnesok akosik zle zacala. rano som sa napila cistej vody a hned som utekala vracat....moje prve vracanie pocas tehu 🙂 inak by mi to ani nevadilo, lenze rano uzivam tabletky na stitnu zlazu...a v tele mi z nej asik moc neostalo... ☹
@fifitko25 no ja sice si niekedy hlavu triedkam na co som to studovala nakolko je hlavne robota narocna;))))))ale tak uvidim nemusim ostat iba v jednom zamestnani a urvite ked budem tehu sa radsej dam na Pn.ale tak studovat ma to bavilo;))))ako sa mate s miminkom???
@su_san nooo to si sikulka a co mas advokatske???alebo nieco ine.ja som ete nezacala pisat ale zajtra idem do kniznice po info;)neboooj som zvedava ako ti vyjde potom HP.mne to doktorke ete nechce urobit ani folikulometriu:(
@mata_ba Ahoj Mati, drzim ti palce, nech je zajtra vsetko v poriadku,,, som s tebou
@bubacik5 tu som skor potrebovala minuly tyzden a mala som ju..teraz v podstate idem len na potvrdenie,ze babo odumrelo...
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja.dakujem velmi pekne...
@mata_ba Maťka ....neboj..bude to dobré....buď sa stal zázrak..alebo si potvrdíš..to čo ti povedal....budem držať palčeky..nech sa stal zázrak....deti sú zázrak života....takže ... 🙂 🙂 som s tebou...a držím palčeky
@bubacik5 neviem co si mam mysliet ☹ zacinam dufat,no zaroven si to zakazujem..bola som uz vyrovnana,ze nic...
@mattuliatko30 dakujem moja...

@mata_ba nancynka dala včera foto testíku a mia myslím tiež...ale väčšina dostala mršu 😠