icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
14. máj 2012

@mata_ba nancynka dala včera foto testíku a mia myslím tiež...ale väčšina dostala mršu 😠

su_san
14. máj 2012

@mata_ba možno sa stal zázrak...veľmi by som ti to priala...telo by malo vedieť, že nie je niečo ok a už by si asi začala krvácať, nie...budem sa modliť naďalej maťka

iwi9
14. máj 2012

@su_san tak ano, stale je tu moznost, ze test ukaze //, ale prsia ma este nikdy nesklamali, vzdy som podla nich vedela, ze o 6-7 dni mi pride mrcha... ale samozrejme, do solarka nepojdem, kym mi test nepotvrdi... ale radsej by som sla ako vapenka, ale s mimcom 😉

iwi9
14. máj 2012

@mata_ba ahoj 🙂 vitaj spat... nuz takze stale je tu nadej, velmi budem dufat 🙂

mata_ba
14. máj 2012

@su_san super,to ma tesi..vseky tu budeme tehulky 🙂 som z toho mimo..tiez si myslim,ze telicko uz by mohlo vediet co a ako...strasne sa bojim,lebo zacinam dufat ☹ dakujem ti...

@iwi9 ahoj,dakujem...

su_san
14. máj 2012

@mata_ba nádej umiera posledná zlatko...a ty teraz chodíš do práce či domka si???

bubacik5
14. máj 2012

ahojte babulky, co mate nove? 🙂

mata_ba
14. máj 2012

@su_san chodim do prace...

su_san
14. máj 2012

@mata_ba dávaj si na seba pozor, šetri sa čo najviac

vardzikova
14. máj 2012

@mattuliatko30 aj do rite s tym ... inak u dokyho si už bola? viem že som sa to už pytala ale zabudla som 😀

tweetinka.co
14. máj 2012

@mata_ba ahoj...az teraz som si citala, co sa dialo 😖 ... Veľmi Ti drzim palceky, aby nakoniec vsetko dobre dopadlo.. a stal sa taky maly-velky zazrak... Hlavne sa drz... posielam vela pozitivnej energie a vela usmevov - lebo Ti hrozne svecia....

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova cauko moja, ako sa majkas? 🙂
@mata_ba ahoj Matka, tak ako to s tebou vyzera? bola si uz u dokiho?

mata_ba
14. máj 2012

@su_san hm,ved davam,...len ma stve,ze som uz bola zmierena so situaciou a zrazu bum..
@tweetinka.co dakujem,si zlata...

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 ahoj,idem zajtra a bojim sa ho ako certa..

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 ahoj moja dnes zle boli ma od rana hlava ... a inak v pohode 😀 Sofi je dnes od rana neskutočne aktivna len sa vrti a vrti a vrti 😀 😀 ale aspon viem že je tam 😀

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba to ti verim moja a ako sa citis?

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova mna bolela vcera hlava a nie a nie prestat. jeeej, take sidielko 😀 si nevie najst spravnu polohu 😀 aj ja som dnesok akosik zle zacala. rano som sa napila cistej vody a hned som utekala vracat....moje prve vracanie pocas tehu 🙂 inak by mi to ani nevadilo, lenze rano uzivam tabletky na stitnu zlazu...a v tele mi z nej asik moc neostalo... ☹

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 stale rovnako...priznakmi tehotne,psychicky vystrasene...

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba ojoj, to je take cudne, ze priznaky tehotne...hadam keby bolo zle, tak telo uz vie a sprava sa inak....no mojka musis byt silna. strasne ti drzim päste, aby bolo vsetko najlepsie. uplne ta chapem, ze si maximalne vystrasena ako to zajtra dopadne. aj ide s tebou niekto?

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 asi sestra...a mozno nie...este sa uvidi..lebo ma zajtra statnice...

zuzanka9999
14. máj 2012

@fifitko25 no ja sice si niekedy hlavu triedkam na co som to studovala nakolko je hlavne robota narocna;))))))ale tak uvidim nemusim ostat iba v jednom zamestnani a urvite ked budem tehu sa radsej dam na Pn.ale tak studovat ma to bavilo;))))ako sa mate s miminkom???

mattuliatko30
14. máj 2012

@vardzikova pôjdem v júni...14teho

zuzanka9999
14. máj 2012

@su_san nooo to si sikulka a co mas advokatske???alebo nieco ine.ja som ete nezacala pisat ale zajtra idem do kniznice po info;)neboooj som zvedava ako ti vyjde potom HP.mne to doktorke ete nechce urobit ani folikulometriu:(

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba radsej si niekoho zadovaz, aby tam bol s tebou. budes tam mat psychicku oporu...

l_e_n_o_c_k_a
14. máj 2012

@mata_ba Ahoj Mati, drzim ti palce, nech je zajtra vsetko v poriadku,,, som s tebou

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 tu som skor potrebovala minuly tyzden a mala som ju..teraz v podstate idem len na potvrdenie,ze babo odumrelo...

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja.dakujem velmi pekne...

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba ☹ ☹ ☹ ty to ako citis? myslis, ze vsetko je uz stratene? ale je tam stale nadej?

mattuliatko30
14. máj 2012

@mata_ba Maťka ....neboj..bude to dobré....buď sa stal zázrak..alebo si potvrdíš..to čo ti povedal....budem držať palčeky..nech sa stal zázrak....deti sú zázrak života....takže ... 🙂 🙂 som s tebou...a držím palčeky

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 neviem co si mam mysliet ☹ zacinam dufat,no zaroven si to zakazujem..bola som uz vyrovnana,ze nic...

@mattuliatko30 dakujem moja...

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba jj, ved to. ako sa hovori, pocitat s tym najhorsim, ale v kutiku srdiecka dufat. nuz zajtra sa dozvies...ak by sa stal zazrak o to viacej ta to potesi. nech to zajtra dopadne akokolvek asik to tak malo byt...