Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova zatial nie, ale napina ma...doposial celkom ok a od 13 tt zacnem vracat 🙂 hadam to nebude castejsie...takze sidielko to bude 😀 a po otcovi? on je taky? 😀
ahojte, holky. rada by som sa k vam pridala 🙂 co som citala par poslednych stran, je tu hodne tych, ktorym sa postastilo, to ma tesi a aspon vidim, ze sa oplati pockat a na kazdeho pride. my sa s mm snazime uz takmer rok a stale nic. snad mi to cakanie rychlejsie a prijemnejsie prejde aj tu, ked vidim, ze v tom nie som sama, co caka uz dlhsi cas...
@mata_ba no uvidis urcite sa pre istotu nevytesuj a hlavne ani nenervuj 🙂 je to tazko urobit tak ale aspon troska.radsej tam chod s tym ze nic a pojdes odtiall stastna ako naopak 🙂 ale kazdopadne na teba moc budem mysliet a modlit sa aby si odtial isla moc stastna 🙂 dakujem moc aj ja s mm tesime na to bo vieme ze to vide 🙂 teda dufame v to 🙂
@kukola ahooj 😉 no tak rok je uz pekne dlha doba aj ja som sa sem pridala aby som vedela ze v tom nie som sama a baby tu na MK mi dali par uzitocnych rad ktore k niecomu pomohli no teraz uz len cakam ci vsetky tie veci pomohli aj k babu zajtra mi ma dojst mrcha takze som jak na ihlach 😉
@mistisa zatial sami, ak sa tento mesiac nepodari, idem za dokim. lenze ten mi v januari povedal, ze je este skoro, a ze u neho je plodny vzduch, takze urcite sa zadari :D a ked sa do juna nepodari, tak nas odporuci. zatial len papam sarapis a femibion, pijem alchemilku a drahy zase ma naordinovanu macu a vitamin E, tak uvidime, ci to pomoze. ale verim, ze sa nam vsetkym tu podari 🙂
@kukola ano ano u mna uz nema dievka sancu.ja uz ju nepustim po tolkych rokoch uz ju nechcem ani vidiet 🙂 uz nech sa konecne nase snazilkovanie skonci a prejde do obdobia tehulstva 🙂 takze na 100 percent som rozhodnuta ze sa na mna nesmie ani zdialky pozerat mrchana hnusna 🙂 😉 😉 😉
@mistisa urcite vam to vyjde moja...ved vsetky prekazky si uz za vami 🙂 a dakujem...uz teraz som nervozna az strach...chcem ist do vnutra s tym,ze nic..ale keby...asi ho tam od statsia vystiskam...ale to bude akurat tak v mojich snickoch...okrem maminy,nikto z toho nema dobry pocit...teda ani ja,ani mm...ale budem sa dnes este modlit a aj zajtra a snad budes aspon kludna a pokojna...
@su_san ahojcek,no ani ja som teraz nekupovala, zostal mi z minuleho mesiaca 😀 asi bol uz stary tak neukazal ciarky dve. no akurat som prisla, bol akysi odmerany, ani sa bavit so mnou nechcel, pytal sa ci mam aj nejake potiaze tak som povedala a na to mi povedal,ze ZIADNE MAT NEMOZEM,ZE TO JE LEN V ZACIATOCNOM STADIU to znizenie stitnej zlazy. ale aspon bol taky uvedomely ze mi dal tabletky na upravu. a ze na snahu otehotniet to zatial vplyv mat nemohlo,ale tomu moc neverim,lebo som sa docitala,ze pre zenu, ktora chce otehotniet je najlepsie ked ma ten hormon TSH hladinu nizsiu ako 2 a ja mam az vyse 6. tak neveim
ale kupila som si saty na sobotu tak mam aspon z toho radost 😀 a ty ako?kedy ti ma prist/neprist?

@bubacik5 😉 tak to ti nezavidim ... ale ked negrcaš často tak je to fajn, ja som grcala aj 5x do dna 😠 ale teraz som už frajerka, ake šidielko to bude šidlo 😀 určite po ocovi 😀