icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 😉 tak to ti nezavidim ... ale ked negrcaš často tak je to fajn, ja som grcala aj 5x do dna 😠 ale teraz som už frajerka, ake šidielko to bude šidlo 😀 určite po ocovi 😀

vardzikova
14. máj 2012

@mattuliatko30 čožeee? až o mesiac? to nieje akosi neskoro?

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 to je veta,ktora ma ukludnuje. "ma to tak byt"..

azzura
14. máj 2012

@mata_ba ahoj, budem na teba zajtra myslieť, drž sa

mistisa
14. máj 2012

@su_san tak tak zlatik presne tak 😉😉 takze pocitam ze mam cca mesiac do pozitivneho tehu testiku 😉😉😉 tak pobuvkaj mojka hm? Ja som si dnes urobila radost a bola som na nechtiky 😉 tak mam pekne rucicky 😉

mata_ba
14. máj 2012

@azzura ahoj,dakujem...

mistisa
14. máj 2012

@mata_ba jeeeej zlatik to je krasne ze ta tu opat vidim ahojko.citam ze brusko rastie? Jej mojka tak zajtra budem drzat vsetky prsteky este aj od mm si poziciam.a ak bude malo este nejake zozeniem.ja o d stvrtku nastupujem na clostyl tak dufam ze vajka zareaguju uz konecne 😉

mistisa
14. máj 2012

@azzura ahoj mici 😉 no co ako? Kedy idete ? 😉

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova zatial nie, ale napina ma...doposial celkom ok a od 13 tt zacnem vracat 🙂 hadam to nebude castejsie...takze sidielko to bude 😀 a po otcovi? on je taky? 😀

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba aj aj treba si ju castejsie hovorit, aj ja to robim, ked je najtahsie. Ma to tak byt a ja a ani nikto iny to uz nezmeni...ale to neznamena, ze nam nesvieti na lepsie, krajsie a stastnejsie casy 🙂

kukola
14. máj 2012

ahojte, holky. rada by som sa k vam pridala 🙂 co som citala par poslednych stran, je tu hodne tych, ktorym sa postastilo, to ma tesi a aspon vidim, ze sa oplati pockat a na kazdeho pride. my sa s mm snazime uz takmer rok a stale nic. snad mi to cakanie rychlejsie a prijemnejsie prejde aj tu, ked vidim, ze v tom nie som sama, co caka uz dlhsi cas...

mata_ba
14. máj 2012

@mistisa ahojky..no rastie,ale svintekova mi pisala,ze aj ona mala vsetky priznaky,az kym nezacala krvacat..takze..uvidime,no...a drzim palceky..aj ja mam clostil v sufliku..asi sa nakoniec aj zide...

mata_ba
14. máj 2012

@bubacik5 no na to,kolko som sa za posledne dva tyzdne naplakala,uz musia prist lepsie casy...

mistisa
14. máj 2012

@mata_ba no uvidis urcite sa pre istotu nevytesuj a hlavne ani nenervuj 🙂 je to tazko urobit tak ale aspon troska.radsej tam chod s tym ze nic a pojdes odtiall stastna ako naopak 🙂 ale kazdopadne na teba moc budem mysliet a modlit sa aby si odtial isla moc stastna 🙂 dakujem moc aj ja s mm tesime na to bo vieme ze to vide 🙂 teda dufame v to 🙂

mistisa
14. máj 2012

@kukola Ahojkaj vitame ta medzi nami 🙂 urcite sa podari vssetkym z nas 🙂 aj ste boli na nejakych vysetreniach? ci este skusate sami? 😉

dominika1516
14. máj 2012

@kukola ahooj 😉 no tak rok je uz pekne dlha doba aj ja som sa sem pridala aby som vedela ze v tom nie som sama a baby tu na MK mi dali par uzitocnych rad ktore k niecomu pomohli no teraz uz len cakam ci vsetky tie veci pomohli aj k babu zajtra mi ma dojst mrcha takze som jak na ihlach 😉

kukola
14. máj 2012

@mistisa zatial sami, ak sa tento mesiac nepodari, idem za dokim. lenze ten mi v januari povedal, ze je este skoro, a ze u neho je plodny vzduch, takze urcite sa zadari :D a ked sa do juna nepodari, tak nas odporuci. zatial len papam sarapis a femibion, pijem alchemilku a drahy zase ma naordinovanu macu a vitamin E, tak uvidime, ci to pomoze. ale verim, ze sa nam vsetkym tu podari 🙂

mistisa
14. máj 2012

@azzura ajoj micik.mojka aj vy ked ste isli na IUI tak ste si davali overovat ten papier? teda aj podpis?

mistisa
14. máj 2012

@kukola aha no tak to budem drzat palceky aby sa tento mesiac uz zadarilo 🙂 je maj lasky cas tak musime to vsetky trafit 🙂 😉 😉 😉 😉

kukola
14. máj 2012

@mistisa hezky napisane 🙂 som citala, ze ty si skalopevne rozhodnuta, ze tento mesiac odozenies mrchu dodaleka :D drzim pasticky, taketo rozhodnutia sa musia vyplnit 🙂

mistisa
14. máj 2012

@kukola ano ano u mna uz nema dievka sancu.ja uz ju nepustim po tolkych rokoch uz ju nechcem ani vidiet 🙂 uz nech sa konecne nase snazilkovanie skonci a prejde do obdobia tehulstva 🙂 takze na 100 percent som rozhodnuta ze sa na mna nesmie ani zdialky pozerat mrchana hnusna 🙂 😉 😉 😉

mata_ba
14. máj 2012

@mistisa urcite vam to vyjde moja...ved vsetky prekazky si uz za vami 🙂 a dakujem...uz teraz som nervozna az strach...chcem ist do vnutra s tym,ze nic..ale keby...asi ho tam od statsia vystiskam...ale to bude akurat tak v mojich snickoch...okrem maminy,nikto z toho nema dobry pocit...teda ani ja,ani mm...ale budem sa dnes este modlit a aj zajtra a snad budes aspon kludna a pokojna...

mistisa
14. máj 2012

@mata_ba tak mojka 🙂 vsetky sa budeme s tebou modlit ja urcite a myslim ze aj baby 🙂 o kolkej ides? no dakujeme mojka dufam aj ja ved uz fakt vsetko odstranili 🙂 len ci sa vajecniky preberu ale hadam ano 🙂

mata_ba
14. máj 2012

@mistisa preberu,neboj..a dakujem...idem zhruba na 3-4 pobede...

mistisa
14. máj 2012

@mata_ba joooj tak dlho nas nechas cakat? joj no nevadi hlavne nech dojdes s dobrymi spravami 🙂

moni1007
14. máj 2012

@su_san ahojcek,no ani ja som teraz nekupovala, zostal mi z minuleho mesiaca 😀 asi bol uz stary tak neukazal ciarky dve. no akurat som prisla, bol akysi odmerany, ani sa bavit so mnou nechcel, pytal sa ci mam aj nejake potiaze tak som povedala a na to mi povedal,ze ZIADNE MAT NEMOZEM,ZE TO JE LEN V ZACIATOCNOM STADIU to znizenie stitnej zlazy. ale aspon bol taky uvedomely ze mi dal tabletky na upravu. a ze na snahu otehotniet to zatial vplyv mat nemohlo,ale tomu moc neverim,lebo som sa docitala,ze pre zenu, ktora chce otehotniet je najlepsie ked ma ten hormon TSH hladinu nizsiu ako 2 a ja mam az vyse 6. tak neveim
ale kupila som si saty na sobotu tak mam aspon z toho radost 😀 a ty ako?kedy ti ma prist/neprist?

vardzikova
14. máj 2012

@bubacik5 on je šidlisko neskutočne a toto drobča bude určite po nom 😀 😀 😀

bubacik5
14. máj 2012

@mata_ba ti verim mojka a bude lepsie!!! zelam ti to zo srdca, aby to bolo coskoro 😉

bubacik5
14. máj 2012

@vardzikova a po tebe co bude mat? 🙂

mia117
14. máj 2012

@mata_ba ahoj, citala som co sa udialo, velmi velmi stasticka posielam, taktiez si myslim, ze co sa ma stat sa stane, a preto ti prajem len to najlepsie.