Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa no tak fajn,aspon,ze ti uz slabne a je ti lepsie. no zatial nevyzera ale mozno je ovu zle oznacena a bola neskor, aj ked ak si spominas tak som vravela,ze na ten 14 DC mi tam nieco ruplo,a to som si myslela,ze je ovu. ale podla teplot by mohla byt aj 15 alebo 16 DC. tak neviem. od oznacenej ovu aom 16 den 🙂
@zuzka_rastik no vyzera ale ci ovu bola vtedy,ked je aj oznacena, mozno bola aj neskor. nechcem si robit nadeje takze ratam s kazdou moznosou 😒 a radsej budem prijemne prekvapena ako neprijmne 🙂 no aj u teba to vyzera dobre. tak snad to bude mat aj dobry koniec. 🙂 🙂
@zuzka_rastik @mistisa
inak, co sa mi dnes stalo. bola som na danovom urade kvoli muzovi. mala mu prist asi tyzden dozadu DIC karticka. no ako tam so mnou jednali, akeho debila zo mna spravili a ako ma tam ponizovali, uplne sa mi to tvare vysmiali. lebo tam mali bordel,tak si to na mne vybili a nakoniec vysvytlo,ze chyba je z ich strany,ze oni zapatrosili jeden papier. to som vedela uz zo zaciatku,ale aj tak som bola ku nim mila. som si vravela maju tu chaos a pod. ale ked sa do mna takto pustili, som si povedala,ze dobre, idem aj ja na nich drzo. ale namiesto toho sa mi rozklepal hlas a vonku som sa normalne rozplakala emoticon emoticon emoticon a nemohlaa som prestat, este aj ked som to doma mame vravela a ked som aj so stanom telefonovala,tak som sa rozplakala, nechapem. som z toho hotova, lebo ja sa nedam takto urazat a vzdy poviem svoje a dnes. som sama zo seba zaskocena..
@sabrinka26 no ja som v tomto v style porekadla, ze obuvnikove deti chodia bose. ja som vsetkym naokolo radila, jak to porobit, a nakoniec som si na seba spomenula prvy den vo februari, a to sa uz nedalo s tym nic robit. ale pri mojom stasti by som zase len prispela do statnej kasicky a to sa mi uz vazne nechce...
BABULKY....myslime silno na @mata_ba .... nech jej to všetko dobre dopadne...Mati, držíme palčeky..
@moni1007 joj, s jednanim na danovom urade som si tiez uzila svoje. oni ked si maju nieco priznat, ze spravili zle, tak to sa nenosi tam, aj tak to otocia naopak. este par takych navstev a budes obrnena, jak sa patri 🙂 alebo natrafis na taku milu pani, aku mame my pridelenu pre firmu a to je jedna radost 🙂
@mattuliatko30 pridavam sa a vseeeeetky prsteky drzim 🙂 @mata_ba sme s tebou stale aj ked fyzicky nie ale vsetky na teba myslime a budeme s tebou aj u dokiho 🙂
@kukola no to mi aj moja mama povedala, ze este par raz a budem na to zvyknuta. joj,ale take som z nich rozculena. akoby som sa ja s nimi vadila alebo co. slusne som sa opytala, ci to uz posielali,lebo parkrat sa nam aj stalo,ze posta nam zapatrosila peniaze a pod. a oni na mna takto vyleteli. sila, ale tak cest vynimkam 🙂
@dominika1516 my sme v tomto s muzom asi opacni, zimu mame radi a dokonca ma muz naucil aj lyzovat. sice len tak rekreacne, ale aspon trosku sa hybem aj v zime. a kedze mam alergiu na slnko, tak ja sa cez leto prilis po slniecku nepohybujem 😀
@mattuliatko30 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 nech sa ti paci a rozkazom vycitaj nieco pozitivne 😀
@moni1007 moja aj ja by som ti tipla..na toho 15teho..a možno až na 18teho... 😉 uvidíš čo ti urobí graf..možno ti ju ešte posunie..podľa teplôt
@moni1007 joj mojka z toho si nic nerob.nad nimi sa vobec neoplati rozculovat a pod.to ako nema vyznam to ako ja nemam slov na toto.ked to tu k... nebavi necch tam nerobi.da sa to aj inak povedat a uplne inak jednat s ludmi a nie ako s poslednou havedou .nenavidim ked sa niekto nadomnou povysuje lebo je nieco a pritom dokopy ani nic neni.to si vobec neber k srdiecku to ber jednym uskom dnu druhym von. ja ich vzdy pekne milo poslem do ahoj to je najlepsie.im vyhovuje ked zacnes hukat aj ty alebo sa s nimi vadit.nie ja som slusna a slusne ich poslem a zrazu sa da aj riesit problem.🙂 takze usmev na tvar a neriesit 🙂
@moni1007 keby si mala toho 18teho tak si len 10DPO..takže test ti nemusel ukázať..ani ducha 🙂
@mattuliatko30 ano ano ja mam alergiu na paracetamol takze nemozem ani paralen ani ibalgin a tento liek ten paracetamol neobsahuje tak to je jedine co mozem v pripade bolesti hlavy,menzesu,zubov, pri teplote a pod 🙂
@mattuliatko30 no vsak to,ze tie teploty ma matu, ja som si myslela,ze ten 14 DC, vtedy som mala take bolesti a lauritka mi povedala,ze teplota sa mohla o den opozdit. ja uz nicomu nerozumiem 😠
@mattuliatko30 no vidis 🙂 same novinky 🙂 no som dopadla ze? 🙂 ani tabletku nemozem poriadnu 😠 ty sa mi mas ako mojka? 🙂
@mattuliatko30 no nic mi nezostava len cakat a cakat 😀 no keby bola ten 19 DC, tak to by este bolo fajn,tam sexik bol. ale ten 16 DC by bol najhorsi 😠
@moni1007 tak uvidíš..čo ti napovedia ďaľšie teplotky....uvidíš......koncom týždňa 😉
@mistisa ja dobre..už je po mrche...takže už si začínam užívať.. 🙂 🙂 tak ale mm ešte stále nepristúpil...takže u mňa to bude váčší oriešok..a ešte aj tie cykly...takže asi to posuniem na ďaľší rok.. 😀

@vardzikova Jeeeeej 🙂 aj ja chcem vidiet 🙂