Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 ejha dobre, tento cyklus vyzera tvoj graf lepsie ako predchadzajuci 🙂 moj tiez, mam to take stabilnejsie, minuly som mala jak na hojdacke 😒 ja dnes takto: www.fertilityfriend.com/home/3c2589
a mrcha by mala dojst v piatok, tak uvidim, dovtedy sa to este moze zvrtnut 🙂
@su_san ahoojky 🙂 no nedosla a aj bolesti zmizli vcera som isla umret v noci ze jak ma bolelo podbrusko a prsia a dnes noc ani naznak akurat v hlave mi trieska takze uz nechapem co to somnou ... Minuly mesiac som mala mrchu len 3 dni tak teraz by nemusela prist vobec 😉 ... A ty ako ?? Kedy ocakavas tu bestiu ? :-/
@kukola jeeej ja zboznujem tury my sme teraz chceli ist na take dlhsie no nevyzera to pekne na vikend co sa tyka pocasia cize asi noc z toho :-/ .. No ja nelyzujem a v zime ani moc vonku nevychadzam akuraz do prace a chytro domov som sice narodena v decembri no zima mi nerobi dobre a nemusim ju.. Ja skor take ze plavanie a opalovanie a mozu byt aj 40tky teploty a budem sa opekat 😀 ..
Inak baby včera večer sa mi podarilo natočiť kopančeky .. da sa tu pridať aj video?

ahojte.
uz viem kto mi ukradol tehotenstvo v aprili 😀 . priatelova sestra 😀 . prave mi ich mamina oznamila ze je tehotna a ze to cakaju v januari. cakaju uz druhe dieta ale tiez to nemali lahke. o prve sa snazili 7 rokov a aj porod nebol pohodovy ( nebudem zachadzat do detailov ) a teraz ked ma maly tusim uz bude mat 6 rokov sa im zadarilo znovu. zelam im to z celeho srdca!!!! ale uz aj ja chcem 😉
takze drzim nam vsetkym palce!!!!!