icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lagunasa
15. máj 2012

ahojte.
uz viem kto mi ukradol tehotenstvo v aprili 😀 . priatelova sestra 😀 . prave mi ich mamina oznamila ze je tehotna a ze to cakaju v januari. cakaju uz druhe dieta ale tiez to nemali lahke. o prve sa snazili 7 rokov a aj porod nebol pohodovy ( nebudem zachadzat do detailov ) a teraz ked ma maly tusim uz bude mat 6 rokov sa im zadarilo znovu. zelam im to z celeho srdca!!!! ale uz aj ja chcem 😉
takze drzim nam vsetkym palce!!!!!

mata_ba
15. máj 2012

@azzura nie..povedal,ze nemam cakat prilis dlho...ze urcite nie nejake 3 tyzdne...tak mi dal kontrolu po dvoch..

azzura
15. máj 2012

@mistisa noo, to by bola poriadna pecka 🙂 už sa teším 🙂

azzura
15. máj 2012

@mata_ba aha, takže ťa budu čisťiť?

mistisa
15. máj 2012

@azzura aj ja veru aj ja 🙂 aj sa tesim aj sa obavam tych folikov 😖 😖 😖

azzura
15. máj 2012

@mistisa aj ja sa obavam folikov, že či budú dobre, takže zatial nič neriešim 😒

azzura
15. máj 2012

@mistisa ja som si dovtedy dokym sa mi to nestalo myslela, že ked maš clostil tak foliky musia narasť, žial opak je pravda, zavisí to od toho ako reaguje telo na liek

mistisa
15. máj 2012

@azzura no som na tom rovnako hm.a clostyl si brala kolko? ja mam 2x1 tbl 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa tak isto, ale 1x som ho brala od 5DC a minule od 2DC a aj teraz

mistisa
15. máj 2012

@azzura no mne ho dal tiez od 5 DC 🙂 hm.uvidime no 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa ono od 2DC sa davaju vtedy ak nerastu vobec a od 5DC vtedy ak rastu ale malo

mistisa
15. máj 2012

@azzura no ved to hm.kazde telo inak reaguje ☹

mistisa
15. máj 2012

@azzura no a mne nerastli vobec h.ale mozno preto dal od 5 teho lebo som po laparke tak asi by to malo pomoct.bohvie no uvidime 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa no ved to, kazda potrebuje osobitny pristup 🙂

azzura
15. máj 2012

@mistisa vsak uvidis. Ja som pred laparkou uzivala od 5DC a furt zabrali.

mata_ba
15. máj 2012

@azzura no prave tomu som sa chcela vyhnut..

mistisa
15. máj 2012

@azzura aha pekne.no ja vobec mne absolutne pred laparkou ani sa len neozvali nie to este aby rastli 😠 😠 😠

azzura
15. máj 2012

@mistisa ja ked som ich brala uplne 1x (pred rokom) tak som mala unikatne na oboch stranach krasne 22 a 24mm foliky, škoda že vtedy nebolo IUI.

zuzka_rastik
15. máj 2012

@moni1007 ejha dobre, tento cyklus vyzera tvoj graf lepsie ako predchadzajuci 🙂 moj tiez, mam to take stabilnejsie, minuly som mala jak na hojdacke 😒 ja dnes takto: www.fertilityfriend.com/home/3c2589
a mrcha by mala dojst v piatok, tak uvidim, dovtedy sa to este moze zvrtnut 🙂

mistisa
15. máj 2012

@azzura hm no veru skoda veru.to si mala ukazkove.no u mna ani obraz ani zvuk.dufam ze to bolo tymi zhrubnutymi stenami vajecnikov a ze teraz uz dorast. doki povedal ze ak nie ak nedorastu tak IVF ☹

azzura
15. máj 2012

@mistisa dorastu, neboj 😉 . Určite to bolo tymi zhrubnutymi stenami,musíš tomu veriť

mistisa
15. máj 2012

@azzura verim verim ved toto IUI je plne uspesne takze musia nic ine im neostava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
15. máj 2012

@mistisa ešte nerieš IVF, najprv treba vyskušať IUI a ked aj hned sa nezadarí tak počtom zakrokov sa šance zvyšuju, lebo si stale viac a viac nastimulovana

mistisa
15. máj 2012

@azzura tak tak 🙂 idem cosi porobkat musim pospratavat 🙂 ale poobede som tu 🙂 😉 😉 😉

dominika1516
15. máj 2012

@su_san ahoojky 🙂 no nedosla a aj bolesti zmizli vcera som isla umret v noci ze jak ma bolelo podbrusko a prsia a dnes noc ani naznak akurat v hlave mi trieska takze uz nechapem co to somnou ... Minuly mesiac som mala mrchu len 3 dni tak teraz by nemusela prist vobec 😉 ... A ty ako ?? Kedy ocakavas tu bestiu ? :-/

dominika1516
15. máj 2012

@kukola jeeej ja zboznujem tury my sme teraz chceli ist na take dlhsie no nevyzera to pekne na vikend co sa tyka pocasia cize asi noc z toho :-/ .. No ja nelyzujem a v zime ani moc vonku nevychadzam akuraz do prace a chytro domov som sice narodena v decembri no zima mi nerobi dobre a nemusim ju.. Ja skor take ze plavanie a opalovanie a mozu byt aj 40tky teploty a budem sa opekat 😀 ..

vardzikova
15. máj 2012

Inak baby včera večer sa mi podarilo natočiť kopančeky .. da sa tu pridať aj video?

mattuliatko30
15. máj 2012

@vardzikova neviem...ale chceme vidieeeeeťťťť 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

vardzikova
15. máj 2012

@mattuliatko30 micka a ako ti ukažem ked neviem?

azzura
15. máj 2012

@vardzikova aj ja chcem vidieť 😀