Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kukola oooo tak to musi byt riadne neprijemna alergia :-/ .. No tak ale aspon ze zimu mas rada a vynahradzas si to obmedzenie v lete a ako sa vlastne prejavuje taka alergia na slnko ? Vyhadzes sa alebo mas aj ine problemy?
tak priatel z toho ze jeho sestra je tehotna az taky nadseny neni .... lebo ratal s tym ze ked budem ja tak chcel pozicat od nej kocik.... takto to vraj nebude mozne a dost s tym ratal 🙂 . take zlate mi to pride. ale tak kocik sa da vzdy pozicat od niekoho ...
@dominika1516 no ved to, ze sa na niektorych castiach tela vyhadzem a vsetko mam zacervenane. akoze po nejakych troch dnoch to prejde, ale je to neprijemne. preto som taka beloba skor, hneda som az po nejakych troch styroch dnoch.
@kukola no tak to musi byt riadne neprijemne ja sa vyhafzem ked som v lese proste mi scervena koza a svrbi zeby som sa najradsej o dajaky ihlicnan skrabala 🙂)
@luszia no teraz sme zacali este len druhy mesiac po vysadeni hak. minuly mesiac sa mi pred mrchov a nazaciatku aj pocas nej strasne tocila hlava ( to som este nezazila ) a ked som ju este nedostala a hovorila som mu ze sa mi hlava toci tak on hned "si tehotna!". vo vsetkom to videl viac ako ja. uz som ale poucena a tento mesiac mu nic nebudem hovorit lebo bude "stresovat" viac ako ja. 😖
@mata_ba ahoj Maťka, mne je to tiež veľmi ľúto pozri sa aj ja som ešte len v 2.mesiaci aj mne sa može ešte hocičo stať, ale najdoležitejšie je, že možme byť vobec tehotné. A to ma teší najviac, jedna kamarátka potratila v 7. mesiaci a to už je čo povedať 2 mesiace pred porodom ja by som sa asi zbláznila a teraz už má dieťatko, krásne a zdravé, tam hore to tak chcel my to neovplyvníme, ale tešme sa zo všetkého a keď sa nám stane niečo zlé, tak ver, že na niečo to bolo dobré, my si to vysvetliť nevieme , ale každé niečo má nejaký zmysel. Veľa síl moja, musíme to prekusnúť a žiť ďalej 🙂
dobre ranko babulky. pozrite na ten moj dnesny skok http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😕 😕 😕 spravila som pre istotu aj porovnanie s posvou, lebo som zistila ze tam mam vzdy o 0,2 viac a aj dnes to sedelo. nechapem taky skok. minuly cyklus som mala najviac 36,7 😀 a vy ako?
@mistisa @anett6212 @red_kika @zuzka_rastik @zuzanka9999
@moni1007 ty koksooo tak ten je riadny🙂)))noooo som zvedava na jeho priebeh.ja meriam teraz prvy krat tak aspon mi poradis potom s grafom ze kedy mi zibrazi ovulku,hm?
@zuzanka9999 no ved ja tiez len druhykrat a mam v tom riadny mis mas. ale ked budem vediet... 😀 no to aj ja som zvedava, dufam,ze po takom vyskoku nepride este bacsi pokles 😀 😠
@moni1007 jaaaaj a mas mat teraz niekedy ovu?inak ten graf ti to zaznaci nie?mam vela otazok;)
@zuzanka9999 ja? ja uz nemam mat ovu. ja cakam na mrchu,ale samozrejme nechcem aby prisla. ano, oznaci ti ju sam,ked budes par teplot po ovu 🙂
@mistisa @su_san povedal,ze je to take malinke,ze by okrem krvacania nemal byt problem a teda mozem este pockat..a na to krvacanie uz cakam ako na spasenie...zacinam byt psychicky na dne...a mozno to sposobila aj psychika,ze som mala este nadej..vcera som si povedala dost,prestan,potratila si a hotovo..dala som si vcera vino a dam si asi horuci kupel...uz nechcem cakat...uz vazne nevladzem..
a pytala som sa,co to mohlo sposobit a povedal mi,ze to nevieme,ale najviac pripadov je takych,ze uz pri oplodneni dojde k vyvojovej chybe...ze moze byt zle vajko alebo spermia,ale sa tam proste nieco poserka..no dufam,ze uz nic take nezazijem...dufam,ze do tretice to bude dobre...
@ivnik ahoj,dakujem za podporu..no mne sa teraz vsetko tak rozbija,ze uz sa ani nemam z coho tesit..umrelo mi babo,umrela mi naj.kamaratka,dom,ktory sme chceli kupit nakoniec nepredaju a este aj manzelovi zamietli ziadost dojeho vytuzeneho zamestnania a bez dovodu...a tuto pracu co ma,tiez prestava psychicky znasat..proste vsetko je uplne zle...ano,asi ma vsetko svoj dovod..no ja uz nevladzem...
a tebe velmi drzim palce,nech ste v poriadku..
@moni1007 wooow.... nechcem to nijak zakryknut, ale ja ked vyskocim, tak na dalsi den klesnem este nizsie a mrcha pride
ale verim ze u teba to ostane hore 🙂
ja dnes takto.. http://www.fertilityfriend.com/home/29bfb5
ovu bola vcera predpokladam.. uz len dufat ze aspon jeden bojovnik sa dostal tam kam mal 🙂
@red_kika no veru to aj mna napadlo, ze bude hlboky pad. ale tak minule som takuto teplotu vobec nemala, najvyssia bola 36,7 a pred mrchou som klesla postupne 😒 ale vsak uvidim. necham sa prekvapit, ja som mrchu uz dnes cakala,lebo vcera som mala mrchovske bolesti ako ked je mrcha uz v plnom prude, tak som bola rano prekvapena 😕 ale nadeje si radsej nerobim 🙂
no tak fajne, uz len cakat a verit. snad to tam je 😀
@zuzanka9999 no to ani srnky netusia 😀 keby mi chodila ako vzdy mala prist vcera, podla ff mala prist dnes.ale ak bola ovulka neskor ako je oznacena, tak do konca tyzdna niekedy 😀
@zuzanka9999 vlastneeste aj buduci tyzden do utorka ma cas.ked to berem tak ze posledny pokles bol 19 DC, vtedy mohla byt tiez ovu a lutealna faza mi minule trvala 16 dni, tak by ma cakal 35 DC
@su_san presne aj moj. stale ze "no co, citis sa tehotna?" minule ked sme sa dotulili on potom ze "mas plodne dni?" tak som mu vysvetlila ze mam tesne po mrche a ze na plodne dni je este skoro ale ze ved sexikovat mozme aj inokedy.... schvalne som mu to povedala lebo ked som ho pred mrchou odmietla tak bol mierne urazeny ze teraz budem chciet sex len cez plodne dni a inokedy nie. tak som mu musela vysvetlit ze uz spinim a nechcem mat povlecenie v posteli spinave ( viem ze sa to da aj inac, napr. vo vani ale tam si to malokedy tak uzijem ako na makkom ale to uz zachadzam do moc velkych podrobnosti 🤐 ). tak nastastie to pochopil ale rovno som mu oznamila ze ale vo stvrtok vecer to ma povinne 😀 😀 😀 . potom v piatok totiz odchadzam na vikend prec a nebudume spolu a vtedy mi zrovna vychadzaju plodne dni takze aspon predtym a potom v nedelu podvecer 😀
tak som sa nejak rozpodrobnila ale tak hadam to nikomu neprekaza.... 😒
@mata_ba Maťka, neboj sa to bude dobré, sú aj zlé chvílky v živote, ktorými si musíme prejsť a to nás posilňuje. Mne dosť pomohla jedna knižka, ktorú mi poradila kamoška, jej názov je Ako vidieť svojich anjelov od spisovateľky Theresa Cheungová, dostala som ju kúpiť v Panta rhei. Fakt odporúčam, v tom období, keď som ju čítala, tak som aj otehotnela 🙂 Veľa mi dodala síl, ale hlavne na niektoré veci sa pozerám inak 🙂 Fakt odporúčam je skvelá🙂
ja si myslím, že všetko je fakt o psychike, ja som si ani nemerala žiadnu teplotu, ani nesledovala, kedy budem mať ovu, mi to prišlo smiešne, ale nič zlé 🙂 Jednoducho som tomu dala volný priebeh a otehotnela som ani neviem ako 🙂 Pri tej knihe som sa odreagovala a to mi asi dosť pomohlo, skúste ju aj vy , čo sa vám nedarí, kašlite na teploty atď... 🙂 skúste 🙂
Čaute dievčence .. dnes u nas od rána prší 😠 😠 😠 ... a u vas ako? inak ako dnes?

@mata_ba maťka, škoda, že sa nerozblikalo srdiečko 😢 😢 😢 teraz len aby si bola v poriadku zlatko...a dokedy máš čakať??? nedá sa tomu nejako pomôcť, aby sa to pohlo vpred???je mi smutno ☹ ☹ ☹