Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak som si aj ja pridala fotku aby som tu nebola tak inkognito...
tak mne dnes teplota dost skocila hore... http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc tak uvidime co bude dalej.
@vardzikova aj u nás je skaredo ☹ 14 stupňov a zatiahnute, čoskoro bude asi pršať... Mám chorého manžela s anginou, tie teplotne výkyvy ho dorazili 😒
dobre rano kocky 😀 😀 😀 ako dnes? u nas vynimocne svieti slniecko, ale dlho uz nebude... tu sa to meni kazdu pol hodinku ☹
@moni1007 uuuha, riadny skok, dufam, ze znamena // 😉
@fifitko25 och, ja som si aj myslela, ze na tie vykyvy urcite vela ludi doplati chripkou, alebo inymi neduhami... tak ho poridne vyliec 🙂
@mistisa joj no nech mrcha pekne skonci a potom sup na nove, ale tentoraz uspesne kolo 🙂
ja dnes takto, v piatok si chcem urobit test, robila som si vcera - negativny, ale ani nie z ranneho mocu, testom z ebay a bola som len 9DPO, takze este je nadej...
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96
@iwi9 leží a potí sa chudiatko v posteli s paralenom 😒
inak grafík krásny, testom z e-bay by som moc neverila, je tu jedna kočka, ktorá si ho robila včera ráno a bol negatívny, poobede kúpila lepší slovenský test a čiarka jak hrom 😀 skús si kúpiť lepší test, aj keď trošku drahší a testuj tak 11-12 DPO 😉
ahojte, holky, ako sa mate dnes? @moni1007 aky krasny grafik, drzim prstiky, aby to prislo do zdarneho konca 😉
@mistisa tak uz po prechadzke? juj, jak ti zavidim, ze si domenka. ale pekne oddychuj a verim, ze to bude mat svoje ovocie 🙂
@fifitko25 ja som mala mm choreho minuly tyzden, to bolo u nas vzdychov, jaky je nemocny 😀 chlap jak hora a ked je chory, tak je jak male babatko, ktore vyzaduje permanentnu starostlivost 🙂
@fifitko25 u nás prší od rána 😠 a tak to vyzerá že tak skoro ani neprestane, mm nech sa vylieči aby ta nenakazil ...nariaď mu karanténu 😀
@kukola no tak to som pyšná na toho môjho pacienta 😀 máme sa dobre, babatienko poslúcha 😉 len asi rastie, lebo ma zasa začalo tlačiť v podbrušku - mala som to na začiatku, potom to prestalo a teraz zo 3 dni to zas cítim... ale v pondelok doktor povedal, že je to OK, skúšal maternicu, tiež bola OK, mimuško sa na sone hmýrilo 😀 😵 len ma akosi z toho počasia bolí hlava ☹
@kukola ahoooj 😉 nie nedorazila mrcha este ma nenasla 😀 ale mam na nu priznaky a aj pocit ze dojde aj ksichtik sa mi vyhadzal co som ho mala doteraz cistucky a podbrusko boli a toci sa mo hlava ale mrcha mi meska druhy krat v zivote takze neviem co to bude z toho este 😉 minuly mesiac mi meskala den a doslo len take spinenie druhy den som myslela ze vykrvacam a treti som zas len spinila a potom uz nic a to nezvyknem mat len 3 dni mrchu lebo vzdy mavam presne cyklus 26 dnovy a ms trva 6 dni takze neznam co to ma byt 🙂
@fifitko25 ahoj prepac ale citala som prispevok v ktorom si spominala ze ta boli hlava z pocasia a kedze si tehotna mozes nejake lieky od bolesti ci musis trpiet ?
@dominika1516 žiaľ je málo liekov proti bolesti pre tehotné ☹ takže vo väčšine prípadov to "musíme pretrpieť".... ale pomáha veľa vody, šumivé magnézium a keď je veľmi zle, môže sa aj paralen.... alebo len nejaké homeopatiká

@moni1007 no mojaaaaa ty ides do vysin 🙂 supeeeer tak to som riadne zvedava ako to dopadne teda 🙂 len nech sa drzi ta teplotka hore 🙂🙂🙂 joj krasny grafik 🙂