icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 no mojaaaaa ty ides do vysin 🙂 supeeeer tak to som riadne zvedava ako to dopadne teda 🙂 len nech sa drzi ta teplotka hore 🙂🙂🙂 joj krasny grafik 🙂

moni1007
16. máj 2012

@mistisa no veru ide do vysin,ale ja sa radsej budem drzat pri zemi 😀 aby som nebola sklamana 😝 aj ja som teda zvedava co mi to prinesie. 😕 a ty ako? uz ti je lespie?

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 tak tak radsej. 🙂 no ja uz troska lepsie ale nic moc ☹idem sa troska prejst mam vychadzku ci mi to pomoze alebo co 🙂 ale uz snad bude koncit ved som 4 DC 🙂)

moni1007
16. máj 2012

@mistisa no chod, mne prechadzka vzdy pomoze. a teraz to ako u teba bude prebiehat? kedy ta co caka? 🙂

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 no teraz od zajtra beriem clostyl bduci stvrtok mam kontrolu odber krvi a kontrolne sono teda folikulometria a poobede si budem volat o vysledky a podla toho bude dalsi postup.ci budu narastene foliky alebo nie 🙂

vardzikova
16. máj 2012

@ivnik na nervy s takým počasím 😠 😠 kde je to slnko?

moni1007
16. máj 2012

@mistisa moja, dufam,ze ti to teraz vyjde a na konci si najdes vytuzene // 🙂 strasne ti drzim palce 🙂

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 dakujem zlatik aj ja uz dufam.teda verim 😉😉 no na teba som teda zvedava mojka 😉😉 podavaj info oki?

lagunasa
16. máj 2012

tak som si aj ja pridala fotku aby som tu nebola tak inkognito...
tak mne dnes teplota dost skocila hore... http://www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc tak uvidime co bude dalej.

custy
16. máj 2012

@lagunasa Jéjko krásne westíky 🙂 aj ja mám jednu takú slečnu Lilinečku moju lásku 🙂

lagunasa
16. máj 2012

@custy dakujem. ale nie vsetky su moje ( teda nase s priatelom ). len jeden psik ( druhy zlava ) a jedna fenka ( prva zlava ). dalsie dve fenky su kamoskyne. toto su zatial moje deticky kym budeme mat svoje vlastne.

fifitko25
16. máj 2012

@vardzikova aj u nás je skaredo ☹ 14 stupňov a zatiahnute, čoskoro bude asi pršať... Mám chorého manžela s anginou, tie teplotne výkyvy ho dorazili 😒

iwi9
16. máj 2012

dobre rano kocky 😀 😀 😀 ako dnes? u nas vynimocne svieti slniecko, ale dlho uz nebude... tu sa to meni kazdu pol hodinku ☹
@moni1007 uuuha, riadny skok, dufam, ze znamena // 😉
@fifitko25 och, ja som si aj myslela, ze na tie vykyvy urcite vela ludi doplati chripkou, alebo inymi neduhami... tak ho poridne vyliec 🙂
@mistisa joj no nech mrcha pekne skonci a potom sup na nove, ale tentoraz uspesne kolo 🙂
ja dnes takto, v piatok si chcem urobit test, robila som si vcera - negativny, ale ani nie z ranneho mocu, testom z ebay a bola som len 9DPO, takze este je nadej...
http://www.fertilityfriend.com/home/3c7c96

lagunasa
16. máj 2012

@iwi9 uplne ukazkovy graf... len tych 21 dni do ovulacie je veru uz dost dlho. tak drzim palce!!!!

fifitko25
16. máj 2012

@iwi9 leží a potí sa chudiatko v posteli s paralenom 😒
inak grafík krásny, testom z e-bay by som moc neverila, je tu jedna kočka, ktorá si ho robila včera ráno a bol negatívny, poobede kúpila lepší slovenský test a čiarka jak hrom 😀 skús si kúpiť lepší test, aj keď trošku drahší a testuj tak 11-12 DPO 😉

kukola
16. máj 2012

ahojte, holky, ako sa mate dnes? @moni1007 aky krasny grafik, drzim prstiky, aby to prislo do zdarneho konca 😉
@mistisa tak uz po prechadzke? juj, jak ti zavidim, ze si domenka. ale pekne oddychuj a verim, ze to bude mat svoje ovocie 🙂
@fifitko25 ja som mala mm choreho minuly tyzden, to bolo u nas vzdychov, jaky je nemocny 😀 chlap jak hora a ked je chory, tak je jak male babatko, ktore vyzaduje permanentnu starostlivost 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@kukola no môj mm je dobrý pacient, akurát okolo seba robí neporiadok 😠 všade sa povaľujú lieky a čaje, ale inak je tichučko a leží v posteli 😉

vardzikova
16. máj 2012

@fifitko25 u nás prší od rána 😠 a tak to vyzerá že tak skoro ani neprestane, mm nech sa vylieči aby ta nenakazil ...nariaď mu karanténu 😀

kukola
16. máj 2012

@dominika1516 ahojky, no ako, mrchana dnes dufam nedorazila 🙂

kukola
16. máj 2012

@fifitko25 to my mame veselsie, u nas treba lutovat, ale tak koho ineho by som si mala polutovat, ked nie vlastneho muzicka, ked je taky bezvladny 😉 a ako sa inak mavate, babatinko poslucha?

fifitko25
16. máj 2012

@kukola no tak to som pyšná na toho môjho pacienta 😀 máme sa dobre, babatienko poslúcha 😉 len asi rastie, lebo ma zasa začalo tlačiť v podbrušku - mala som to na začiatku, potom to prestalo a teraz zo 3 dni to zas cítim... ale v pondelok doktor povedal, že je to OK, skúšal maternicu, tiež bola OK, mimuško sa na sone hmýrilo 😀 😵 len ma akosi z toho počasia bolí hlava ☹

mistisa
16. máj 2012

@iwi9 veru mojka uz nech skonci lebo som rozhodnuta ze IUI bude plne uspesne 🙂 nooo mojka veru vyzeras nadejne 🙂 budem drzat palceky to som veru zvedava co bude 🙂 grafik je kraaasny 🙂

mistisa
16. máj 2012

@kukola no uz som domka 🙂 troska som sa prevetrala a s kamoskou dala kafe 🙂 veru dufam ze riadne zarodim 😀 😀 len mm musi poriadno zasadit 😀

kukola
16. máj 2012

@fifitko25 tak to som rada, ze ste v poriadku. nech len pekne rastie, aby maminke radost robilo 😉

kukola
16. máj 2012

@mistisa ozaj, a pusinka pod rozkvitnutou ceresnou bola tento mesiac? to moja babka spominala, ze zena potom bude plodna jak ta ceresna 😀 ak nahodou nie, tak rychlo nejaku este pohladaj 😀

mistisa
16. máj 2012

@kukola no veru asi idem hladat 🙂 to vveeru sme zabdli na to chachachacha 😀

dominika1516
16. máj 2012

@kukola ahoooj 😉 nie nedorazila mrcha este ma nenasla 😀 ale mam na nu priznaky a aj pocit ze dojde aj ksichtik sa mi vyhadzal co som ho mala doteraz cistucky a podbrusko boli a toci sa mo hlava ale mrcha mi meska druhy krat v zivote takze neviem co to bude z toho este 😉 minuly mesiac mi meskala den a doslo len take spinenie druhy den som myslela ze vykrvacam a treti som zas len spinila a potom uz nic a to nezvyknem mat len 3 dni mrchu lebo vzdy mavam presne cyklus 26 dnovy a ms trva 6 dni takze neznam co to ma byt 🙂

dominika1516
16. máj 2012

@fifitko25 ahoj prepac ale citala som prispevok v ktorom si spominala ze ta boli hlava z pocasia a kedze si tehotna mozes nejake lieky od bolesti ci musis trpiet ?

kukola
16. máj 2012

@mistisa dojdi k nam, my mame taku neskoru u nasich, tu este stihnes zakvitnutu 🙂

fifitko25
16. máj 2012

@dominika1516 žiaľ je málo liekov proti bolesti pre tehotné ☹ takže vo väčšine prípadov to "musíme pretrpieť".... ale pomáha veľa vody, šumivé magnézium a keď je veľmi zle, môže sa aj paralen.... alebo len nejaké homeopatiká