icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
16. máj 2012

@kukola dakujem, napodobne aj ja tebe drzim palce 🙂

dominika1516
16. máj 2012

@fifitko25 no tak to by som zvladla 🙂 ale omnoho radsej by som bola tehu a nepapala tabletky ako jedla dennodenne novalgin a snazila sa o babatko bezuspesne :-/ .. Jeeej tak to super ze si nemala nevolnosti a tie prsia to poznam teraz ma bolia tak ze mam pocit ze sa mi odtrhnu 🙂

dominika1516
16. máj 2012

@mattuliatko30 no ved to ze aj mne uz sa stalo ze dosla aj tyzden skor no meskala len raz ako som spominala ten minuly mesiac inak radsej skor ako neskor 🙂 ale nechcem ju ani vidiet 😉 .. A ty ako snazilkujes sa uz dlho ?😉

moni1007
16. máj 2012

@zuzka_rastik no len aby som z tych vysin nespadla kdesi do hlbociny 😀 nezufaj, viem ako sa citim, nevyjde to teraz vyjde nabuduce, j ja si tak vravim. musis byt v klude a verit. ale hlavne ten klud aby bolo aj tvoje telo bolo v pohode, ja sa snazim tiez podla toho teraz riadit, ja uz ani nic neberiem ani muz. nechali sme to na osud, tak uvidime a od dalsieho zas zacnem nieco brat aj muzovi dam. 😀 a este k tomu este nie je nic stratene, ten pokles nie je az tak hrozny, ved uvidis, ale hlavne nenervac 😠 to mas prikazom 😀

moni1007
16. máj 2012

@mistisa no veru. inak by som sa asi sckvokla 😀 😀 😀 a tebe je ako? prechadz 😀 ka pomohla?

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 no troska ano dali sme s kamaratkou kafe a dobre 🙂 nie je to vyhra este ale tak snad to skonci uz.uz ma to aspon nahle nevyhnalo do vane 🙂 uz slabne sa mi zda 🙂 uz nech skonci 🙂 no to ano najhorsie je byt len doma a rozmyslat nad tym 🙂

moni1007
16. máj 2012

@mistisa tk sa s nou doluc a nech taha kdesi do dialav a nieze ju poslel ku mne 😀 😀 😀 😀 kdesi opacnym smerom ju posli, nie na kysuce 😀

kukola
16. máj 2012

@dominika1516 a tak ja som dnes v robote uz od skoreho rana, a chyba mi este nejaka ta hodinka do fajrontu. koncim o piatej. cely den je zatiahnute, tiez sa mi nic nechce, ale tak, nemoze byt kazdy den slniecko 🙂

kukola
16. máj 2012

@mistisa ta od trencina to nemate az tak daleko 😀

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 chachacha okik dohovorim jej nech si da dovolenku 10 mesacnu niekde v zahranici co ty na to? myslim ze to je fajn napad 🙂 😉 😉 😉

mistisa
16. máj 2012

@kukola no to nie 🙂 ty si z trnavy?

mattuliatko30
16. máj 2012

@dominika1516 ja mám dve detičky už..a chcela by so ešte jedno...tak uvidíš...graf nemáš?...nemeriaš?...skús si odmerať teplotu..ako si na tom.....

dominika1516
16. máj 2012

@kukola juuuj tak to uz nemas vela ale mne vacsinou ta posledna hodina ide straaaasne pomaly :-/ ... No nemoze ale mohlo by 😉

dominika1516
16. máj 2012

@mattuliatko30 jeeej tak to je super ze dve ratolesti uz mas 😉 😉 tak este do tretice a hned dvojicky 😉 ... Nie nemeram si nic chcela som to zatial nechat tak az keby sa nedarilo po polroku by som zacala merat teraz sa snazime od konca februara len cize este som myslela ze nemusim ovulku presne viem kedy mam vdaka priznakom takze sa to dalo nejako urcit kedy by sme sa mali snazit o nieco viac ako v ine dni 🙂

iwi9
16. máj 2012

@lagunasa no ja mam 35 dnovy cyklus, vtedy by mala byt ovu od 18-23 dc 🙂

kukola
16. máj 2012

@mistisa od trnavy. z jaslovskych bohunic, v trnave len robim

iwi9
16. máj 2012

@fifitko25 ved ja som ani nemala v plane tie testy pouzit, dostala som ich zadara k ovu testom, uz aj viem preco boli zadara 🙂)
joj chuda, chlapi ked su chori to je strasneee...

kukola
16. máj 2012

@dominika1516 ja si teraz uzivam v praci take volnejsie chvile, mna caka najviac roboty vzdy na konci mesiaca. takze teraz mi to ani tak nevadi, ze tu musim byt, dokoncujem si resty pomalycky. tak budem na teba mysliet cez vikend, aby si si nasla kolajnicky 🙂 to by bolo uplne skvele 🙂

iwi9
16. máj 2012

@moni1007 joj, mozno budeme obe tehu 🙂) ja som raz pri zemi,myslim si ze nie som, potom dufam, potom som si ista, ze to vyslo... potrebujem sa aj ja odreagovat, ale akosi sa mi to nedari... uz nech je piatooook

mistisa
16. máj 2012

@kukola jaj no pekne ja mam z trnavy svagra teda lepsie povedane zo Zavara 🙂

iwi9
16. máj 2012

@mistisa moze ist do zahranicia, len nie do Sev. Irska!!! moze ist niekam do indie alebo do afriky...

kukola
16. máj 2012

@mistisa ozaj, uz som sa ta chcela davnejsie spytat, kam ides na to IUI? ja sa snazim zatial na taketo nemysliet, stale dufam, ze to pojde aj prirodzene, ale asi trosku prehlad mat musim 😒

moni1007
16. máj 2012

@mistisa ten najlepsi, ved aj ona si potrebuje oddychnut 😀 😀 😀

moni1007
16. máj 2012

@iwi9 tak no ved aj ja tak chvilkovo, ale snazim sa byt nad vecou aspon mi to rychlejsie ubieha. som zvedava ako to u nas dopadne 🙂

mistisa
16. máj 2012

@iwi9 oki tak Sev.Irsko zakazujem 🙂 dohodnute 😀 😀

mistisa
16. máj 2012

@kukola viesco mi chodime do BA do Gin fivu tam mi budu aj IUI robit 🙂 tam ma nakompletku davaju dokopy aj laparku mi robil lekar odtial 🙂 ved ano treba mat prehlad pre istotu 🙂

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 oki 😀 dohodnute 😀

azzura
16. máj 2012

@kukola a ja vidím jaslovske z domu 🙂, takže ked buchnu tak sme hned na rane, aspon nebudem moc trpieť 😀 😀 😀

ivnik
16. máj 2012

@zuzka_rastik ahoj Zuzka ja som vysadila antikoncepciu po 15 rokoch v januári , no a v apríli som otehotnela, ani neviem kedy a ako , lebo mi ani nie je zle, a ani neviem, či cez ovu a tak, lebo tieto veci som si nikdy nerobila, ako kočky si tu robia, podla mna je to všetko o psychike, kamoška mi poradila perfektnú knihu,asi si čítala, čo som tam už písala pred tým a v tom období som aj otehotnela 🙂 Keď som ju čítavala. Jednoducho som otehotnenie nesúrila, brala som to tak, keď otehotniem, tak áno a keď nie tak nie 🙂 No a podarilo sa 🙂

kukola
16. máj 2012

@azzura hezky si to napisala 😀 ja sa tiez utesujem tym, ze ked to buchne, tak to vlastne ani nezapocujem 😝 a ty si odkial?