Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no tak to by som zvladla 🙂 ale omnoho radsej by som bola tehu a nepapala tabletky ako jedla dennodenne novalgin a snazila sa o babatko bezuspesne :-/ .. Jeeej tak to super ze si nemala nevolnosti a tie prsia to poznam teraz ma bolia tak ze mam pocit ze sa mi odtrhnu 🙂
@mattuliatko30 no ved to ze aj mne uz sa stalo ze dosla aj tyzden skor no meskala len raz ako som spominala ten minuly mesiac inak radsej skor ako neskor 🙂 ale nechcem ju ani vidiet 😉 .. A ty ako snazilkujes sa uz dlho ?😉
@zuzka_rastik no len aby som z tych vysin nespadla kdesi do hlbociny 😀 nezufaj, viem ako sa citim, nevyjde to teraz vyjde nabuduce, j ja si tak vravim. musis byt v klude a verit. ale hlavne ten klud aby bolo aj tvoje telo bolo v pohode, ja sa snazim tiez podla toho teraz riadit, ja uz ani nic neberiem ani muz. nechali sme to na osud, tak uvidime a od dalsieho zas zacnem nieco brat aj muzovi dam. 😀 a este k tomu este nie je nic stratene, ten pokles nie je az tak hrozny, ved uvidis, ale hlavne nenervac 😠 to mas prikazom 😀
@dominika1516 a tak ja som dnes v robote uz od skoreho rana, a chyba mi este nejaka ta hodinka do fajrontu. koncim o piatej. cely den je zatiahnute, tiez sa mi nic nechce, ale tak, nemoze byt kazdy den slniecko 🙂
@dominika1516 ja mám dve detičky už..a chcela by so ešte jedno...tak uvidíš...graf nemáš?...nemeriaš?...skús si odmerať teplotu..ako si na tom.....
@kukola juuuj tak to uz nemas vela ale mne vacsinou ta posledna hodina ide straaaasne pomaly :-/ ... No nemoze ale mohlo by 😉
@mattuliatko30 jeeej tak to je super ze dve ratolesti uz mas 😉 😉 tak este do tretice a hned dvojicky 😉 ... Nie nemeram si nic chcela som to zatial nechat tak az keby sa nedarilo po polroku by som zacala merat teraz sa snazime od konca februara len cize este som myslela ze nemusim ovulku presne viem kedy mam vdaka priznakom takze sa to dalo nejako urcit kedy by sme sa mali snazit o nieco viac ako v ine dni 🙂
@dominika1516 ja si teraz uzivam v praci take volnejsie chvile, mna caka najviac roboty vzdy na konci mesiaca. takze teraz mi to ani tak nevadi, ze tu musim byt, dokoncujem si resty pomalycky. tak budem na teba mysliet cez vikend, aby si si nasla kolajnicky 🙂 to by bolo uplne skvele 🙂
@zuzka_rastik ahoj Zuzka ja som vysadila antikoncepciu po 15 rokoch v januári , no a v apríli som otehotnela, ani neviem kedy a ako , lebo mi ani nie je zle, a ani neviem, či cez ovu a tak, lebo tieto veci som si nikdy nerobila, ako kočky si tu robia, podla mna je to všetko o psychike, kamoška mi poradila perfektnú knihu,asi si čítala, čo som tam už písala pred tým a v tom období som aj otehotnela 🙂 Keď som ju čítavala. Jednoducho som otehotnenie nesúrila, brala som to tak, keď otehotniem, tak áno a keď nie tak nie 🙂 No a podarilo sa 🙂

@kukola dakujem, napodobne aj ja tebe drzim palce 🙂