icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kukola
16. máj 2012

@dominika1516 no tak to budem silno drzat paste, aby nedosla. a testovat nebudes este?

mattuliatko30
16. máj 2012

@dominika1516 ahoj..a koľko ti ms mešká??

melisaaa
16. máj 2012

@mattuliatko30 pekná fotečka 🙂

dominika1516
16. máj 2012

@kukola jooj dakujem drz silnoooo 😉 ... Este nie az cez week ked bude meskat ale hovorim ze moc tomu neverim zeby sa zadarilo podla mna tak do vecera ju tu mam :-/ a ty ako ? Aky mas den ? U nas prsi a mne sa tym padom nic nechce ☹

dominika1516
16. máj 2012

@fifitko25 fuuha tak toto neviem ako zmaknem ak nahodou budem tehulka lebo ja mam migreny kazdy den a musim uzivat novalgin a je mi jasne ze ked budem tehu tak to nebude mozne :-/ .. Dakujem ti ale 😉 .. A ako ide tehulkovanie ?? Mas aj nevolnosti ? 😉

dominika1516
16. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj 😉 este len druhy den ale vies nezvykne tak preto ma to kus potesilo ze nedosla no stastna budem az kes nedojde vobec a prejdu ms bolesti ktore mam 😉

fifitko25
16. máj 2012

@dominika1516 novalgin mám doma, tiež mi doki "dovolil" ale len pol tabletky a len fakt pri migréne... keď je to len bolesť hlavy, tak to treba vydržať.... inak všetko OK, ja som nevoľnosti nemala žiadne 😉 len pálila záha, tlaky v brušku a v prsiach

zuzka_rastik
16. máj 2012

@moni1007 ejha Moni ty ides do vysin super to vyzera velmi dobre . prajem ti to..
ja nic :( aha..www.fertilityfriend.com/home/3c2589
idem dolu ☹ uz som z toho zufala ☹ v piatok mrcha ..

zuzka_rastik
16. máj 2012

@ivnik ahojky ako dlho ste sa snazili kym si otehotnela? my sa snazime od oktobra a som uz z toho zufala.. dnesna moja teplota nasvedcuje, ze mrcha v piatok dorazi :(

mistisa
16. máj 2012

@kukola vidsis chacha tak dnes sme tam ako na koni 😀

zuzka_rastik
16. máj 2012

@mistisa ahojky kočka ako sa mas ?
mrcha uz presla takze zacinate nove kolo, ci este trva hnusoba? 🙂
u mna to vyzera tento mesiac blbo.. mrhca isto pride v piatok 😒 ☹

mattuliatko30
16. máj 2012

@melisaaa ďakujem... 🙂 a tvoja je kde? 😀

mistisa
16. máj 2012

@zuzka_rastik ajojcek ale tak este uboleno troska z tej hnusoby ☹ este je uz by mohla koncit aspon pomaly 🙂 no zajtra idem na clostylbegyt a buduci stvrtok na foliky a ked pekne narastu tak IUI podotykam uspesne IUI 🙂 joj mojka nepustaj ju hnusobu.ja som sa s nou uz rozlucila nech si uzije posledne dni u mna lebo najskor ju pstim za 10 mesiacov 🙂a inak sa mi mas ako? 😉 😉 😉

mattuliatko30
16. máj 2012

@dominika1516 jasne...ms bolesti môžeš mať..už len to ,že mešká..je dobrý príklad....neboj..uvidíš...mne chodí skôr skôr..takže u mňa meškanie nehrozí..ani deň...iba ak.... 🙂

mattuliatko30
16. máj 2012

@mistisa ajoj moja..tak ako?..dnes už lepšie..???

mistisa
16. máj 2012

@mattuliatko30 ajoj mojka ak mas ty peknu fotecku 🙂 no troska uz ano ale ved uz hadam bude koncit ved som 4DC tak nech uz neotravuje hnsoba. 🙂 a ty ako mojka? 😉

melisaaa
16. máj 2012

@mattuliatko30 vieš, nenašla som takú vhodnú, tak zatiaľ budem taka tajná 🙂, ale ked si nájdem //, možno pridám aj foto 🙂 🙂 🙂

mattuliatko30
16. máj 2012

@mistisa díky...tak ja som radšej v anonymite.... 🙂 ale tak lepšie sa podľa fotky píše... 🙂 ja stupam.. uvidím zajtra...ak stupnem ešte viac je to isté ,že ovu bola

mattuliatko30
16. máj 2012

@melisaaa jasne..veď to nevadí.....aj ja ju raz dám.a potom zase nie 🙂))

mattuliatko30
16. máj 2012

@fifitko25 ahoj..ako?...už ti nebýva zle???...už ti prešla viroza?...

mistisa
16. máj 2012

@mattuliatko30 no ved uvidis moja 🙂 a dufam ze bola plodna hm?

fifitko25
16. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj, zle mi ani nebolo nikdy 😉 ale viróza je už chvalabohu zažehnaná 😉 😉

mattuliatko30
16. máj 2012

@fifitko25 tak super...tak už bude bruško len pekne rásť..musíš dobehnúť čo si schudla 🙂

mattuliatko30
16. máj 2012

@mistisa no moc nie... mám akési šarapaty...(mykozu) tak neviem..

zuzka_rastik
16. máj 2012

@mistisa budem ti drzat palceky aby IUI dopadlo hned na prvykrat urcite to vyjde 🙂
ja som dnes taka posmutnela z mojho grafu .. www.fertilityfriend.com/home/3c2589/
uz nam to snazenie pripada ze je to strasne dlho 😒 asi mam depku dnes 😉

moni1007
16. máj 2012

@mistisa no najblizsie budem asi merat v sobotu, teraz si dam pauzicku,lebo sa zacinam namotavat a potrebujem sa trosku schladit, tak som sla ku mame 🙂

mistisa
16. máj 2012

@mattuliatko30 hm no to je neprijemne mojka.tak nech sa poriadno a rychlo z tej hnusoby dostanes 🙂🙂

mistisa
16. máj 2012

@zuzka_rastik no veru si klesla mojka ale dufam ze vyskocis zase hore . no to poznam aj mavam take chvilky slabe ☹ ale teraz som nejaka natesena na t IUI tak sa snad podari hned.obavam sa sice kontroli na foliky ze nebdu dorastene ale tak snad budu 🙂 dakujem mojka snad to vide hned 🙂

mistisa
16. máj 2012

@moni1007 tak tak treba troska vypnut 🙂 len si poodychuj a vypni a bude dobre 🙂

moni1007
16. máj 2012

@iwi9 dakujem, bola by som rada,ale radsej si nejdem este robit nadeje. teraz si dam pauzicku, aby som sa schladila po tom rannom soku a zmeram az v sobotu,ak dovtedy mrcha nepride a potom aj testnem. len dufam,ze po takom skoku nepride aj pridky pad 😀 aj ty sa pekne drzis 🙂 tak drzim palce,aby si si nasla // a na to dovcu domov isli uz traja ako som ti aj predtym pisala 🙂