Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo ja hlien už neriešim. ja som pred ovu nemala ani bielkový ako by mal byť 🙂
@nikinka1111 mas uz aj nejake mena vybrate..??? 🙂 😉
@momamo ja ano, ale manžel o tom ešte nevie. ak to bude baba tak laura alebo alica, ak chlapec tak patrik 🙂
@nikinka1111
@momamo od vecera mam strasnu migrenu, vracala som v noci asi 5x a stale mi je zle ☹ ja uz nebudem brat ani tu kyselinu listovu mam pocit, ze mi nerobi dobre odkedy to beriem mam cely cas DPO pocity na mrchu
@nikinka1111 laura je pekne meno, ked raz budem mat babo tak bude izabelka, chlapceka neviem este 😀
@gelinka75 to je strašné. dúfam že ťa to rýchlo prejde a všetko bude ok.
@nikinka1111 pekne mena, hlavne Laura .... 🙂 My mame Jakub a Emka🙂
@gelinka75 chlapčenské sa hľadajú horšie 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 : ☹ ☹ ☹ to ma mrzi..hnusna mrcha.. 😠 mna zrejme dobehne cez vikend.. 😠 ja byvam vodkedy sa snazime prvych par dni noveho cyklu nepouzitelna :(..tak nech ich mas cim skor za sebou..drz sa ..
tu k. listovu skus vymenit preparat za iny..inak by to snad nemalo byt z nej..kamoska ju nebrala a dietatko nebolo v poriadku, prave kvoli jej nedostatku, takze ja by som sa bala ju vysadit..
@delideli ja mám nervy z kys.listovej, lebo niekedy zabudne vziať. eštže je aj vo vit.čo beriem proti padaniu vlasov 😒
@nikinka1111 : ja myslim,ze ked obcas zabudnes, nic sa nedeje,hlavne,ze jej mas zvyseny prijem.. 🙂
@delideli ja ju beriem už 3 mesiac viac menej pravidelne, tak hádam jej bude dosť 🙂
@nikinka1111 : to urcite 🙂
@gelinka75 : nech si skoro v poriadku moja..
@delideli dakujem, prajem vam to iste 🙂 🙂 🙂
dobré ránko 🙂 no dnes mi stúpla teplota a prisla ms... 😕 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/36f210
@nativanativa no krása, vyzerá až moc podozrivo dobre 😉
@gelinka75 moja a nebudeš tehotná? jedna tu tak písala že mala migrénu v noci vracala že čo má robiť a urobila test a boli // 😵
Spriahnime sa vsetky proti nasim mrcham ... a uvidia ...Najblizsich 9 mesiacov sa nam ani na oci neukazu, mrchy sproste!!!!! 😀 😀 😀 😀
akurat vcera som mala +ovu test, ale zajtra idem k lekarovi po termin na prefuky. v podstate sa tesim ale zaroven bojim, kedze mam ovu, ci by nahodou mityka nevystrelila, ale ked doposial nic ....
@purina12345 a ff mi znovu ukazuje vip , teraz som sa docitala , ze mam este stale kratku lf -u , ze 12 den to je nic moc , mi tam vypisuju ze ovu mohla prebehnut medzi 17 a 19dc , takze musim cakat este , az do 16teho dc po ovulke 😖 😖 😖
Ahojte uz som tu Takze ten akoze jednodnovi menzes ze je ok Urobil mi ultrazvuk vsetko je ok niesom teh.(skoda) ale mi povedal ze na pravom vajecniku je velky folikul takze vraj o 2dni by som mala mat ovulaciu Piatok mam prist na dalsi ultrazvuk Pretiahnem asi aj lekara 😠
caute baby, jeeejda, vy ste tu toho popisali, kym som spala.Uzivam si PN a vstavam o 10:30, sak dojde na psa mraaaz, uz stvrtok 😅 😅
vcera sme mali najkatastrofalnejsi sex v zivote, chudak chlap bol total zniceny a ja som ho donutila, totalne luto mi to bolo a dohodli sme sa, ze na buduci cyklus pojdeme kazdy druhy den, lebo takto je to viac stresu nez pozitku ☹ ☹ ☹ ☹ a tiez si vsimol, ze uz toho do mna dava ovela menej, tak aby nebolo kvantity na ukor kvality....cize dneska mame post a skusime zajtra, taaaaak ma to mrzi, lebo zrovna v tychto dnoch mam ovulu, dneska rano ma tak priserne bolel lavy vajecnik, ze som myslela, ze zdochnem no a my sme sa vytrieskali na zaciatku a teraz sa nam minuli zasoby ☹
@nativanativa no fajne mne akurát včera skončila VIP a na koľko dní ti ju predĺžili? nezabudni ak sa ti budú dať posielať pozvánky tak mi napíš
no a tá luteálka je pravda že máš ešte aspoň dva dni čas ale moc sa teším že to neskončilo ako minule 7 dňovou

@gelinka75 ☹ ☹ ☹ ☹ no teda ☹ ☹ ☹ , je mi to ľúto