Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san ajoj...ani neviem.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e veď kukni akosi štrajkuje...aj teplota zase klesla..a to nemám poovul.tepltotu tých 36,8 tak nechápem...či ovu bola..alebo nebola..alebo už ani nebude..a ty ako??
@mattuliatko30 až tak sa v tom nevyznám, ale dosť taký skákací mi príde, takže možno ešte dačo bude z neho, alebo možno nebude tento mesiac ovu a je taký anovulačný, fakt neviem 😕
ja som dnes 30DC, zatiaľ nič nebolí, minule som mala až 35DC, takže čakám 😉
@zuzanka9999 a čo povieš svojej lekárke??? prečo ťa odbila minule??? že krátko sa snažíte??? pre niekoho je dlho mesiac a už stresuje a pre niekoho ani po roku nie je dlho...nechápem prečo s tým robia také drahoty, veď nech kuknú, zoberú krv, pozrú vajká a ak je vš.ok, tak bude človek aspoň na pokoji...a príde to v ten správny čas 🙂
@l_e_n_o_c_k_a moja čo je dufik? duphaston mysliš, ten som brala do začiatku 6 mesiaca 😉
@vardzikova ano duphaston 😉 to tak dlho? ja som myslela ze do konca 12t... no nevadi, musim si dat predpisat
@su_san juj...30dňový cyklus som ja nikdy nemala....možno ako 16 ročná niekedy 🙂) ja čakám teraz mrchu zase skôr..ak teda ovu bola tak ako ukazuje...uvidím...ale tiež my to príde ako anovulačný..ako rýchlo som šla hore..tak teraz zase stagnujem dolu...fakt sa už nevyznám...neva..skúsim poobede ovu test..či bude aspoň náznak čárky.. 🙂 tak nemáš žiadne príznaky?nič?..ani na mrchu?
@vardzikova ahoj moja..ako sa ti darí?....pozerám,či si nedala nové fotečky do albumu ako rastiete
@mattuliatko30 ahoj moja, ano dnes poradna aj so sonom... verim ze je vsetko ok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a tak super....dúfam,že je všetko ok...budeš pýtať aj fotečku?? 😉
@mattuliatko30 jasne, moj doki nahrava fotky aj videa na USB z kazdej poradne 🙂
@l_e_n_o_c_k_a juj..tak to máš super.....budeš mať vždy peknú pamiatku..a koľko zato platíš?...vždy máš aj videjko??
@l_e_n_o_c_k_a no mne moj povedal že ja musim brať do konca 5 mesiaca lebo som tam mala tu krvnu zrazeninu a ta mi uplne zmizla až myslim niekedy koncom tretieho alebo v polovici štvrého mesiaca a ty prečo berieš duphaston?
@mattuliatko30 ahoj micik, mame sa vyborne , v praci je to už o trošku horšie už toľko nevládzem ale už len tri týždne a PN to istí , fotočku pridam dnes lebo dnes mi začal 24tt 😀
@franzziska ja som ho brala preto lebo mi hrozil potrat mala som tam krvnu zrazeninu vieš ... 😠
@vardzikova aha.t.ak je supis ze si to takto zvladla 😉 😉 a som nevedela ze ten liek sa berie aj na toto..som myslela ze len pred samotnym otehu...
@vardzikova super....a prečo ideš na PN??? musíš?...tak daj fotečku..nech sa pokochááám 🙂 a v práci sa šanuj.... 😉
@franzziska tak ja som ho pred tehu nebrala ... len potom ako som mala tie komplikacie .. ale zakladom je že sa moja Sofinečka udržala v mamkinom brušku .. LEBO JU VEľMI ľUBI 😀 😀
@mattuliatko30 lebo už micka nevladzem .. do obeda som ešte ako tak schopna ale po obede už nedokažem nič ... bolia ma nohy .. lebo vačšinu dna chodím , a to mi asi veľmi neprospieva. A fotočku pridam neboj ked pridem domov 😉
@vardzikova a čo vlastne presne robíš v práci?...ja sedím na zadku.. 😀 tak u mňa je to v pohode....veď aj kilečká idú pekne hore...som už 4 kg pribrala za 4roky..čo tu robím 😀 😀
@mattuliatko30 ja robim prijimacieho technika takže za cely den sa nachodim dosť k autam , k mechanikom a stale do okola sedim akurat vtedy ked robim zakaznikom papiere ale to je málo 😠
@vardzikova juj..tak to nezávidim.....tak ale aspoň sa trošku hýbeš..síce teraz by si potrebovala skôr opak
@mattuliatko30 presne tak moja potrebovala by som sedieť na riti ... ale nevadi ja tie tri tyždne ešte akosi zvladnem a potom už budem mať len vyložene nohy a nebudem robiť NIČ 😀
@su_san mojaaaa uplne ze zle my mozzeme asi oba cez iui bo mm som zobrala spermiogram z oktobra a tam je napisane ze ma 70 percent mrtvych sprermii a doporucenie na iui.v piatok ide moj muz znova na spermiogram a ak budu zle vysledky tak nas posle moja doktorka naa iui.mne robila vysledky kontrolu a vse ok aj vajka aj maternica.

@zuzanka9999 tak drzim palce, aby ta neodbil a riesil to co ma 🙂 budem mysliet na teba 🙂