Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 no moja, tak to ma mrzi,ale aspon, ze ty si v poriadku a ze vas odporucili na to IUI, to urcite vyjde. no hlavne,ze sa prislo na dovod a ze to budu takto riesiot, takto sa vam urcite podari a mozno bude mat muzik nakoniec aj lepsie vysledky 🙂
@zuzanka9999
@vardzikova
@mattuliatko30
@franzziska
@l_e_n_o_c_k_a
@su_san
@moni1007 Kraaaasny dnik dievcence a vsetky ostatne babulky ako sa mi dnes mate? ja pocitujem take troska pichanie na lavom vajku som 9 DC a grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm uvidime 🙂 a vy co nove? tehulky ako sa citite? a snazilky ako pokracujete? 🙂 😉
@mistisa ahojkaj. aj tebe krasny dnik. si v praci ci si doma? ja si chcem troska v skriniach dnes upratat. v piatok som si umyla okna a odvtedy ma nehorazne boli lava strana tvare, takze prievan. ale inak pekny vikend za mnou. no si predstav,ze mrcha bola iba v piatok vecer a v sobotu a od vcera uz len spinim. takze fajn 🙂
@mistisa no tak fajn,ze si doma, no ved ked sa ti nebude chciet, nechaj tak. treba si aj oddychnut. 😀 no ked som mala svoj normalny 28 DC, tak bola mrcha 3 dni a 2 spinenie. no a minule som mala ten 33dnovy, prvy den som spinila, slabe dva bola mrcha potom som spinila. a teraz 31 dnovy cyklus, dva dnio spinenie, jeden vecer a necely den mrcha a uz druihy den spinenie. 😕 tak zvlastne, ale asi nastala u mna nejaka zmena a teraz to bude byvat takto. 😕 ale minule som mala aj bolesti,ze som z postele nemohla vstat a teraz nic take zvlastne. praveze bolesti som mala este predtym nez sa mrcha spustila 😀
@moni1007 presne tak aj ja hovorim 🙂 ved som doma si mozem porobit aj zajtra 😀 aha takze to mas bezne posledne cykly take divne hm.pekne no 🙂 ale tak hlavne ze uz konci a mozte snazilkovat dalej 😀 to je super 🙂 my ideme stvrtok do tej blavy tak uvidime na com sme.ale rozmyslam ze skusim kupit ovu testy dnes som 9 DC bohvie mozno uz taka slabunka by mohla byt nie? 🙂 😉 😉 😉
@mistisa no hej, uz druhy cyklus 🙂 tak ja som aj rada,ze je to take mierne 🙂 predtym som mala sice pravidelne ale s balostami a dlhsie 😠 no ja len dufam,ze ovu bude,ked bude aj muzik doma 🙂
no vsak skusit mozes a uvidis. dufam,ze vam to v tej blave dobre dopadne a nebudu ziadne prekazky. 🙂
@mistisa ahojky..ja dobre....síce mi teplotka trošku rapluje... kukni http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak uvidím čo bude
@mistisa : ahoj moja,super,ze si tak dobre naladena,drzim vsetky palceky..🙂 ja po hroznej sobote,relativne slusnej nedeli, som uz zase vo forme 🙂,tak snad mi dobra nalada vydrzi..vyzera to ,ze to tento mesiac nevyslo :( ,aj ked som len 11DPO : www.fertilityfriend.com/home/delideli, poznam uz svoje cykly, teploty a tak..a toto na tehu nevyzera..trsoka ma pobavila byvala spoluziacka,ktora mi odporucila skusit si zistovat si poldne dni a ovulaciu.ze tak isto otehotniem..🙂viem,ze to myslela v dobrom,ale po 3/4 rocnom merani BT a robeni ovu testov mi to prislo vtipne..
@franzziska no to ti verim veru hm. pekne tak lietas po vsetkych moznych odberoch co? nech ti ale nechaj nejak krv nedaj si vsetku 🙂
@mattuliatko30 no klesla si trosku ale stale j epekna teplotka 🙂 nooo uvidime 🙂 ja tiez uz aby bol stvrtok som zvedava chachacha 😀
@delideli no snazim sa nic ine neostava ale teda poviem ti ze zvedava som na paradu ze co bude 😀 no mojka ale ved mas teplotku stale pekn.ale tak to je pravda ze ty vies najlepsie ako to vyzera 😀 no to ano chachacha mne tiez take rady davaju a ja ze no dakujem velmi pekne ale 3 roky intenzivneho snazenia mame za sebou tak to uz vsetko robim 😀 ale je zlate ze sa snazia 😀
@mistisa no nič moc..takto....to vyzerá na anovulák u mňa....nemávam poovulačné takéto teploty..sú nizke...čo už...
a čo vo štvrtok???....ideš ku dokimu?
@mattuliatko30 hm no ved ano . no tak dalsi cykls je vas uvidis 🙂 no stvrtok idem na krv a na sono na foliky som moc zvedava veru 🙂 uvidime snad nejake narastli 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@mistisa no budem držať palčeky..nech tam máš krásne foliky....a ideš na to IUV?...či ako?
@mattuliatko30 dakujeeeem 🙂 dufam ze budu 🙂 ano ano uvidime podla velkosti ja idem vlastne rano na osmu tam a okolo 14:00 si budem volat o vysedky a o dalsi postup 🙂 tak som zvedava moc 🙂
@vardzikova duphaston uzivam aby som predisla potratu,,, dnes mi doki povedal, ze ho budem uzivat do konca 12tt.
@chorucka ahojko moja 🙂 ani nic som 9 DC grafik takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a stvrtok idem do blavy na kontrolu na krv a sono na foliky tak som zvedava 😀 a ty ako moja? 🙂

@moni1007 moni precitaj si co som pisala su_san vyssie bo pisem cez mobil a nejde mi to skopirovat.