Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte, včera som mala pozit.ovu test, ovu by mala prist do 48 hod. chcela by som prejst od alchemilky k pakostu smradlavemu (ten sa ma po ovulke)- kedy ho mam teda zacat pit ? dakujem 🙂
@lusinda1989 tak naposledy .. ja už ani neviem .. no ved naposledy mi robili v 16tt na ten screening alebo ako sa to volalo.. a od vtedy myslim nič aspon si nepamatam
@adriana_13 😀 😀 😀 no a už je to tu ,,, tehotenske chute najprv kapusta potom pridu narad uhorky 😀 😀
@mattuliatko30 ahojcek. celkom faj. bolest zubov prechadza, spinenie tiez, takze supis. pomalicky sa blizim k vou, snad 🙂 akurat sa chystam k mame 🙂
a ty ako? inak, tento tvoj graf sa mi paci viac nez minuly, ja by som skor na ten minuly povedala, ze anovulak 😀 v tomto pekne poznas obe fazy 🙂 ale tak sa v tom nejak nevyznam. to len moj laicky nazor 😀 a inak sa mas ako?
@lusinda1989 vôbec mi dnes nechutí a cítim sa ako mechom praštená ☹ ráno som mala krce v brusku a skoro som odpadla, bola som u doktora, mimi je ok, len Mamina k.o. ☹
@fifitko25 milacik tak musis viacej odpocivat kazda z nas ma ine tehotenstvo a kazda z nas to inak zvlada.... tvoje telo asi len potrebuje viacej oddychovat .... vela vitaminikov 🙂 a lasky od buduceho otecka
@fifitko25 ja tie výkyvy počasia znášam hrozne, bolesť hlavy, závraty, ťažké dýchanie hlavne ked je vonku tak neskutočne dusno ... vtedy nepomože nič len veeeeľa vody 😉 a tebe je dnes tak blbo? 😖
@vardzikova to bol taky velky to je ten kde pozrie babatku vsetky organy a koncatiny ci je vsetko ok... a teraz by mal prist glukozovy test.... spolu s odbermi krvi a ak ta este nepozeral od spodu tak aj kontrola krcku
@mattuliatko30 uz som kupila ale neviem kedy robim asi az poobede najlepsie 🙂 no uvidime som zvedava 🙂 a co si domka? 🙂
@lusinda1989 tak na ten veľky ultrazvuk som bola ano v 20tt ale natu glukozu ešte nie
@vardzikova no tu by si mala mat teraz ale sak uvidis 🙂 mne sa dnes taaaak neche byt v roboteeeee...... :(
@moni1007 hej?...tak neviem....uvidím...ja keď porovnávam grafy..každý je iný 🙂
@mattuliatko30 no pekne taketo horucavy hm.ja som dosla som bola vybavovat nieco 🙂 a tak ale tak ma strasne picha na pravej lopatke az mi dych vyraza.ani nadychnut z hlboka sa nemozem ☹
@lusinda1989
@vardzikova no je pravda, že včera som trosku viac upratovala a bola som v meste... Ale pijem dost, dnes som sa zobudila a je to zle, vyplasena som bezala k doktorovi... Dnes nejdem uz nic robit, budem si v klude strikovat papucky 😉
@lusinda1989 tebe? a čo mne? jooj už by som najradšej šla domov vyložila nohy a nerobila nič 😠 😀 ale to si ešte počkám 3a pol hodiny ty robiš do koľkej?
@fifitko25 presne tak treba oddychovat pokial sa da potom po tych prvych mesiacoch je to uz lepsieeeee.....
@lusinda1989 no ja pojdem o pol hodinku pred tebou skôr 😉 ale budem na teba myslieť 😀
@mattuliatko30 no vyzerá to také hore-dole...uvidíš čo z toho bude...ale lekár ťa asi neminie...som smutná z toho čo sa stalo kikuške, idem off, aby som sa odreagovala...a človek tu príde, že si prečíta nejaké pozitívne info a toto som vyčítala 😢 😢 😢

@moni1007 ajoj..ako?....