icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no ty si zlata 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 😀 😀 😀 ja viem 😝 😀 a manželika maš doma alebo?

lusinda1989
22. máj 2012

@su_san ktora kika?????

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova nie nie manzelik este zaraba korunky teraz pride o necele tri tyzdne ideme na svadobnu cestu a potom pojde este na mesiac asi a potom sa uz definitivne vrati 🙂

su_san
22. máj 2012

@lusinda1989 ...kikaneu...som to teraz nedávno prečítala..som 😢 😢 😢 prečo je život taký krutý a najviac na tých, ktorí si to vôbec nezaslúžia... 😠

lusinda1989
22. máj 2012

@su_san to je hrozneeee nevies co sa stalo?????

mistisa
22. máj 2012

@su_san a kde to je prosimta? no ja som bola na jej fotoblogu a tam ma ze anjelik v nebicku boze to je hrozne a to co ale ona ani nepisala o tom ci ano? 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 jaajtak nech sa ti už vrati .. aby sa ti mohol naplno venovať 😀 alebo skôr obskakovať 😀

su_san
22. máj 2012

@lusinda1989 nie, len čo som si prečítala, že šli na pohotovosť asi a bábätku nebilo srdiečko, tak spravili kyret... 😢

su_san
22. máj 2012

@mistisa mne len zobrazilo, že "obľúbené od priateľov"...a tam že má novú prácu...a potom tam ďalší príspevok bol, že hľadala pohotovosť...tak som to prečítala...som 😢 😢 😢 , nechápem kde je spravodlivosť...som dnes videla také mladé hnusné cigane s bruchami ako balóny, čo fajčili popri ceste 😠 😠 😠 ...

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova aaale tak dobre mi je celkom aj bez neho ):D ale nie samoska ze mi chyba nech je uz spat 🙂

@su_san hrozne...dakujem...

mistisa
22. máj 2012

@su_san boze to je hrozne chudatko .-(☹☹ no to hentake m... tie nebudu mat nikdy taketo problemy ☹☹ ale normalna zena ktora chce a robi vsetko pre tp tak ta musi mat smolu joj len co som sa nahnevala 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a ty sa mi mas ako moja? ja dnes skusim urobit ovu testik tak som zvedava 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 no tak to je jasne.. moj mm si čim dalej tak tym viac uvedomuje že už nedokažem urobiť všetko to čo som robila predtym .. prať dava on, žehli on, upratuje on , ja ked pridem domov z prace tak niesom schopna už robiť vôbec nič len si vyložim nohy a som ako mrtvola 😀 😀

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no tak to mas zlatusika ja natasie zvladam vsetko a pranie milujem 🙂 len varit sa mi v poslednej dobe nechce co som milovala 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 jooj ale ten zlatušik niekedy dokaže aj poriadne vytočiť 😠 😀 ale čo by som bez neho robila ved by to bola normale nuda 🙄 😀 , ja neviem ja niesom žiadna citlivka ani nič ja som bola vždy tvrdá na všetko ale toto je hrozne taka unavena som ešte nikdy nebola

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova asi aj ja by som bola kebyze musim kazdy den do roboty takze ta uplne chapem 🙂 mna len krize hrozneee boliaaaaa.... cicus a kolostrum sa ti uz zacalo tvorit????

su_san
22. máj 2012

@mistisa skús testík a daj foto...idem off, idem o hoďku ku kaderníčke, tak sa idem poľudštiť...potrebujem sa vyvetrať...

mattuliatko30
22. máj 2012

@su_san aj mne je to ľúto...všetkých kočiek..čo tu o bábenko prišli..je to smutné.... ☹ ☹ ☹

mistisa
22. máj 2012

@su_san oki jasne dam vediet dufam ze aspon duch bude 🙂 ale ved som 10 DC mohol by byt 😀 fiha budes cica? 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 cica a čo je to kolostrum? 😀

franzziska
22. máj 2012

@su_san nech ti spravi pekne vlasky 🙂 🙂

@mistisa co ides testovat? 🙂

@mattuliatko30 ja postarom..somr ada ze vonku nie je az tak dusno 🙂

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova ahaaa mno to Kolostrum je tekutina, ktorú produkujú mliečne žľazy pred pôrodom a v prvé dni po pôrode.

Tento sekrét sa nedá nazvať mliekom a preto sa odborne nazýva "prvým mliekom", pretože je obsiahnutý v prvom kojení po pôrode. Produkcia kolostra sa zastaví až tesne po pôrode. Pôrod signalizuje telu, aby začalo produkovať mlieko. Po prvom kojení sa kolostrum postupne začína meniť na mlieko. Toto obdobie trvá 2 - 3 dni a takáto tekutina sa nazýva "prechodné mlieko".

mistisa
22. máj 2012

@franzziska hej hej kupila so ovu testiky a idem skusit za hodinku 😀 uvidime snad aspon duch bude 😀 a ty ako moja?

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 a ako mam vedieť či sa mi už tvorí alebo nie? tebe sa už tvorí?

franzziska
22. máj 2012

@mistisa dneska totalne nemam naladu..bola som rano za su lekara..a mala som ist k dalsiemu a tam taka rada ze pani zbohom som sla prec 😖 nemam nervy an to skusat kazdy den ci nahodou sa dostanem na rad..tak ma vie nastvat ten system v zdravotnictve

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no ja mavam take mokre flaky na tricku... a zevraj je to to :/ tak neviem zistujem ze kolko nas je 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 aha tak ja mam mokre fľaky jedine vtedy ked sa olejem s vodou .. v poslednom čase asi mam dosť derave tie usta alebo čo 😀

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova hehe ty si ale smiesko 🙂 no dobre teda... 😀 😀

mistisa
22. máj 2012

@franzziska no to aj mna veru hm ☹ je to neskutocne pokial im nedas do vacku 5 eur alebo flasku tak nemas sancu sa na radu dostat ☹ hm je to smutne.mne pisala kamaratka z ciech tiez idu na IUI a si predstav ze tam to poistovna preplaca a tu nic vsetko si hradis sama ☹ ach kkatastrofa 😠

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 ale ja som si vždy myslela že mliečko budem mať až ked sa mi narodi babo ...tak traz sa budem viac sledovať 😠