icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova no ono toho neni vela ale je uz pred porodom 🙂

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 😀 😀 😀 a ja som myslela že budem chytať a robiť z toho tvaroch 😀 aj do čerta ale takto toho tvarohu veľa nebude 😀 , lebo po pôrode už budem mať stáleho odberateľa 😀 a ona sa asi deliť s nikim nebude

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova mica ty si mala no obed vtipnu kasuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 ci co sa s tebou porobilo???? zaplava hormonooooov 😅 😅 😅

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 tak neviem mam dnes v celku dobry den ... po robotke sa chystam na zmrzku 😀 takto bude asi tým 😀

lusinda1989
22. máj 2012

@vardzikova hormony na zmrzku ti sofinka prudi v telicku 🙂 to bude tym 🙂 aj mala nelusa furt cosi pyta 🙂 😀 😀 😀

vardzikova
22. máj 2012

@lusinda1989 ešte su len take male a už pozri ako s nami dokažu manipulovať 😀 😀

mistisa
22. máj 2012

@mattuliatko30 @su_san @franzziska tak koceny a vsetky ostatne babenky 🙂 asi takto 10 DC dnes 😀 a pred asi 10 minutami robeny ovu testik 🙂

zuzanka9999
22. máj 2012

@moni1007 no tak tomu verim to je najhorsie ked druhi zacnu rypat ze a preco a kedy bude mimco.proste nech pochopia ze to nejde tak lahko a hlavne nie som povinna im to vysvetlovat.niedeky to pocuvat ma stoji vela energie. Ja idem uz z roboty domkov konecne sa tesiiiiiiiim.;)))))))

mistisa
22. máj 2012

@azzura ajojkaj mojka no kuk foto som 10 DC a robila som ovu testik 🙂 mam aj v albume aj tu kustok hore 😀 a ty sa mi mas ako? hm? 😉 😉 😉 😉 😉

micak
22. máj 2012

Prosím, ako začať piť pakost smradľavý, ak som včera mala pozitívny ovu test? Dankešén 🙂

fifitko25
22. máj 2012

@micak s touto bylinkou nemám skusenost... Skús vygooglit 😉

micak
22. máj 2012

@fifitko25 konkretne na moju otazku som odpoved nenasla nikde...ale dakujem 🙂

mistisa
22. máj 2012

@fifitko25 ahooooj miciiiik 🙂 ako moja co nove? ako sa dari? a co brusko rastie? 🙂

luszia
22. máj 2012

@mistisa Cawes, a mas aj niejake OVU priznaky?? ja som dnes 7DC s clostilom, tak dufam, ze nebudem mat tak skoro OVU, lebo s priatelom mame nahlasenu dovolenku az od 13DC , takze sa dnes idete intezivne snazit?? 🙂 🙂

mistisa
22. máj 2012

@luszia este nie je az taka ciarka ze je ovu je slabsia ako ta kontrolna 🙂 viesco akurat ma uz 3 dni picha trosku na lavom vajecniku ale neviem ci to priklanat chystajucej ovule hm. ☹ neviem no.ale tak dnes mozno poistime ale neviem mm je brutal spaleny na chrbte a sekli ho krize tak neviem ci nieco vyprodukujem z neho 🙂 😉 😉 😉

luszia
22. máj 2012

@mistisa Ale vo stvrtok ides k dokimu ten Ti povie ako si na tom, nie?ja idem v pondelok na sono, tak uvidim ci ten clostil zaberie,.a pila si aj alchemilku???? hmmm cize sa budes musiet postarat o to aby nieco bolo 🙂 snad sa nieco podari, a nieco sa nalepiii,. aj moj priatel dnes pride v noci z prace, a zajtra ho znasilním 😀

mistisa
22. máj 2012

@luszia vo stvrtok ano uvidime co povie ak budu foliky pekne narastene tak IUI 🙂 uvidime snad zabral aj mne ale podla testu asi ano 🙂 no snad ano aj na teba nech sa poriadno lepi 😀 😀 😀 😉 😉 😉 a skusate prirodzene ?

fifitko25
22. máj 2012

@mistisa ahoj moja, dnes nafigu, od rána mi je divne, bola som až u lekára, bo som mala silný kŕč a ráno som takmer odpadla... ☹ ale sme ok, vraj len počasie a zas štrajk čriev 😠

babyborn
22. máj 2012

Ahojte baby, 10 DC som si robila tehu test a vysli mi 2 ciarky poriadne silne obe. pritom sme sa milovali len 6DC, tak to mi je cudne ze by som mala 6 DC plodny den, a o 4 dni uz dve silne ciarky na teste, teda si myslim ze som otehotnela este predchadzajuci mesiac a potom som mala MS, ta bola ale dost silna, ale pred nou mi neklesla bazalna teplota, az pocas nej. No a dnes mam spinenie, take dost silne, aj trosku krvi a dost ma boli brucho ako pred MS, tie co ste uz tehule, nestalo sa vam nieco podobne? ze ste trosku krvacali aj pocas tehotnosti? teraz som 17 DC

mistisa
22. máj 2012

@fifitko25 no pekne mojka ty to mas s tymi crevami riadne vesele 😠 😠 a uz je lepsie? a to co ta to tak mohlo chytit hm no zaujmave .ja som dnes 10 DC a ovu testik si asi videla 🙂 tak uvidime co stvrtok povie doki 🙂 ci foliky su 🙂 no mojka tak pekne oddychuj ano? 😉

fifitko25
22. máj 2012

@babyborn niektoré ženy majú ms aj počas tehotenstva.... toto je asi prípad pre doktora, ak si si nie istá, daj si vyšetriť krv a budeš vedieť, čo je vo veci... niekedy tehu testy klamú, nemôžeš im veriť na 100 %, možno zachytil ovuláciu...

fifitko25
22. máj 2012

@mistisa neviem, vraj ten kŕč ráno mohli spôsobiť črevá, že nedobre pracovali, inak mi trávi v pohode a už ani žiadne prehánky ani nič... ale aj tak som sa bála dnes niečo zjesť 😒 😒 hlavne som sa zľakla tej nevoľnosti, ledva som sa doplazila do postele z wcka....
neboj nič, vo štvrtok sú folíky jak hrom ..... a keď budú veľké, bude hneď aj IUI, alebo až inokedy?

mistisa
22. máj 2012

@fifitko25 no mojka to ti verim hm.chuda moje. ale uz je lepsie ano? aj ti dal nejake vitaminy alebo lieky? ci nie? no dufam aj ja 🙂 hned ako budu foliky narastene ideme na IUI je dost mozne ze hned piatok pojdeme 🙂 tak uvidime ja som rozhodnta tento mesiac ze IUI bude usoesne takze na vyber nema 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luszia
22. máj 2012

@mistisa Jasne prorodzene ,ved ja mam len prvy krat clostil, a dufam, ze nam to pomoze ,. tak potom podaj info vo stvrtok ako si dopadlo, budem drzat palce, nech je vajko velkeeee 🙂

mistisa
22. máj 2012

@luszia no tak to musi vyst 🙂 nech vam to vide moja prajem vam to 🙂 dakujem snad bude velike uvidime isto vam tu hned vsetkym napisem 😀 😀 😀 😀

fifitko25
22. máj 2012

@mistisa
@luszia u mňa clostil zabral hneď po prvej várke, bolo síce iba jedno vajko, ale zato veľké 23 mm 😉 držím vám palce 😉

mistisa
22. máj 2012

@fifitko25 @luszia no u mna clostyl vdaka zhrubntym vajecnikom nezabral vobec ☹ teraz ho uzivam uz asi 9 ty krat ale prvy krat po laparke tak uvidime 😀 😀

delideli
22. máj 2012

@babyborn : ako pise fifitko25 niektore zeny mavaju MS aj pocas tehu, niekedy aj do 3.mesiaca..obvykle byva slabsia ako zvycajne,ale zrejme ani to nemusi byt pravidlo..spinenie v skorych stadiach tehotenstva najma v dobe ocakavanej MS moze byt takisto normalne,ale nemusi..zasla by som za gynekologom, asi by bol dobry odber na HCG,pripadne ultrazvuk,ale to ti uz povie sam..drzim palce..

mistisa
22. máj 2012

@fifitko25 a dakujeeeem 🙂

luszia
22. máj 2012

@mistisa 9krat si ho uz mala,. a to neskodii??? tak Ty uz toho mas fakt vela za sebou, o to viac si zasluzis aby sa to konecne podarilo, sice cez IUI ale hlavne, aby sa zadarilo 🙂