Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 😀 😀 😀 a ja som myslela že budem chytať a robiť z toho tvaroch 😀 aj do čerta ale takto toho tvarohu veľa nebude 😀 , lebo po pôrode už budem mať stáleho odberateľa 😀 a ona sa asi deliť s nikim nebude
@vardzikova mica ty si mala no obed vtipnu kasuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 ci co sa s tebou porobilo???? zaplava hormonooooov 😅 😅 😅
@lusinda1989 tak neviem mam dnes v celku dobry den ... po robotke sa chystam na zmrzku 😀 takto bude asi tým 😀
@vardzikova hormony na zmrzku ti sofinka prudi v telicku 🙂 to bude tym 🙂 aj mala nelusa furt cosi pyta 🙂 😀 😀 😀
@lusinda1989 ešte su len take male a už pozri ako s nami dokažu manipulovať 😀 😀
@mattuliatko30 @su_san @franzziska tak koceny a vsetky ostatne babenky 🙂 asi takto 10 DC dnes 😀 a pred asi 10 minutami robeny ovu testik 🙂
@moni1007 no tak tomu verim to je najhorsie ked druhi zacnu rypat ze a preco a kedy bude mimco.proste nech pochopia ze to nejde tak lahko a hlavne nie som povinna im to vysvetlovat.niedeky to pocuvat ma stoji vela energie. Ja idem uz z roboty domkov konecne sa tesiiiiiiiim.;)))))))
Prosím, ako začať piť pakost smradľavý, ak som včera mala pozitívny ovu test? Dankešén 🙂
@luszia este nie je az taka ciarka ze je ovu je slabsia ako ta kontrolna 🙂 viesco akurat ma uz 3 dni picha trosku na lavom vajecniku ale neviem ci to priklanat chystajucej ovule hm. ☹ neviem no.ale tak dnes mozno poistime ale neviem mm je brutal spaleny na chrbte a sekli ho krize tak neviem ci nieco vyprodukujem z neho 🙂 😉 😉 😉
@mistisa Ale vo stvrtok ides k dokimu ten Ti povie ako si na tom, nie?ja idem v pondelok na sono, tak uvidim ci ten clostil zaberie,.a pila si aj alchemilku???? hmmm cize sa budes musiet postarat o to aby nieco bolo 🙂 snad sa nieco podari, a nieco sa nalepiii,. aj moj priatel dnes pride v noci z prace, a zajtra ho znasilním 😀
Ahojte baby, 10 DC som si robila tehu test a vysli mi 2 ciarky poriadne silne obe. pritom sme sa milovali len 6DC, tak to mi je cudne ze by som mala 6 DC plodny den, a o 4 dni uz dve silne ciarky na teste, teda si myslim ze som otehotnela este predchadzajuci mesiac a potom som mala MS, ta bola ale dost silna, ale pred nou mi neklesla bazalna teplota, az pocas nej. No a dnes mam spinenie, take dost silne, aj trosku krvi a dost ma boli brucho ako pred MS, tie co ste uz tehule, nestalo sa vam nieco podobne? ze ste trosku krvacali aj pocas tehotnosti? teraz som 17 DC
@mistisa neviem, vraj ten kŕč ráno mohli spôsobiť črevá, že nedobre pracovali, inak mi trávi v pohode a už ani žiadne prehánky ani nič... ale aj tak som sa bála dnes niečo zjesť 😒 😒 hlavne som sa zľakla tej nevoľnosti, ledva som sa doplazila do postele z wcka....
neboj nič, vo štvrtok sú folíky jak hrom ..... a keď budú veľké, bude hneď aj IUI, alebo až inokedy?
@fifitko25 no mojka to ti verim hm.chuda moje. ale uz je lepsie ano? aj ti dal nejake vitaminy alebo lieky? ci nie? no dufam aj ja 🙂 hned ako budu foliky narastene ideme na IUI je dost mozne ze hned piatok pojdeme 🙂 tak uvidime ja som rozhodnta tento mesiac ze IUI bude usoesne takze na vyber nema 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@babyborn : ako pise fifitko25 niektore zeny mavaju MS aj pocas tehu, niekedy aj do 3.mesiaca..obvykle byva slabsia ako zvycajne,ale zrejme ani to nemusi byt pravidlo..spinenie v skorych stadiach tehotenstva najma v dobe ocakavanej MS moze byt takisto normalne,ale nemusi..zasla by som za gynekologom, asi by bol dobry odber na HCG,pripadne ultrazvuk,ale to ti uz povie sam..drzim palce..

@vardzikova no ono toho neni vela ale je uz pred porodom 🙂