Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu je veľmi dobre že sa mate s manželikom takto radi a toto čo sa stalo vas podľa mna iba viac spojilo 😔 , ešte že mame tych našich chlapov že? moj počuva 😀 musi, od poslednej hadky kedy som mala bolesti tak asi pochopil že to takto nejde ..tak sa stara ako starostlivy manžel a buduci otecko vynikajuco, perie,žehli, upratuje,vari ja už len pridem domov z prace a nerobim nič 😀
@mattuliatko30 nooo dufam ze ano 🙂 dnes bdem robit dalsi som zvedava aky bude ci silnejsi troska 🙂 uvidime 🙂 hm no pekne ze by si mala tak skoro ovulu? hm zaujmave teplotka ti vyskocila hm ja som takto dnes http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😉
@vardzikova tak to má byť.....aj môj sa takto staral, snažil, len bohužiaľ nepomohlo...no nevadí, život ide ďalej
@mistisa no isto som ju mala tak skoro..nevadí...a ty ešte len budeš..ako podľa teplôt vyzerá.... 🙂 som zvedavá dnes na testík..aký budeš mať
@mattuliatko30 no to aj ja chichi 🙂 a som strasne zvedava na zajtra co mi tam najde aky folik a aky velky 🙂 to som strasne zvedava hm 🙂 uvidime.🙂 snad dost velke na to aby bolo v piatok IUI 🙂 🙂
@mistisa tak držím palčekyyyyy..tak zajtra som zvedavá...čo ti povedia..hneď 🙂 napííííííš
@kikaneu ale mici .. 😉 bude dobre hovorme o niečom pozitivnom, čo tak napriklad? ja ani neviem inak posadila som si do tej mojej extra mega veľkej záhradky 2x2m aj paradajky dve kriačky aj papriku 😀 vyzera to dosť smiešne ale dufam že sa to ujme lebo chcem mať domacu zeleninku 😀
@vardzikova dobre že hovoríš, musím ísť otvoriť skleník vonku 😉 ozvem sa zase neskôr, možno až poobede....zišlo by sa niečo navariť a aj napiekla by som niečo
@kikaneu no tak len chod na čerstvy vzduch prospeje ti to 😉 potom sa ozvi ked budeš spať 😀
@mattuliatko30 ja akurat ranajkujem a chatujem a pozeram panelak 🙂 a chystam sa z nasi hafanom na vychadzku ale az o 10:00 lebo to mam vychadzky 🙂
@lusinda1989 ahojkaj moja 🙂 a tak pomalicky 🙂 vonku pekne ja doma a tak 😀 chystam sa poobede ovu testik robit a tak 🙂 a ty sa ako mas? ako sa citis? 😉 😉 😉
@mistisa jaaaj no ja trcim v robotke a hrooozne sa mi chce spat... a kedy cakas ovulku a kedy to IUI ???? ja sa mam v pohodicjke len dnes hrozna unava :(
@lusinda1989 joooj no to ti verim moja. ☹ to by sa ani mne nechcelo . no mam vcerajsi testik v albme kukni dnes som 11 DC tak uvidime aky bude 🙂 zajtra kontrola v blave na foliky a krv a poobede budem volat o vysledky a povedia dalsi postup.ak budu pekne foliky tak IUI v piatok 🙂 a som presveddcena ze bude plne uspesne 🙂

@vardzikova snažím sa, najlepšie mi je v noci, schúlení sme s manželom do klbka a spím ako zarezaná....dnes som ani nepočula, kedy mu zvonil budík, až mi vraví, že ups, musím vstávať, už je o päť minúť šesť (budík má na pol šiestu) 🙂 ale stihol všetko
a tvoj ako? poslúcha?