icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
6. dec 2011

@gelinka75 tebe sa už aj mrcha spustila? nejako som to prehliadla, to mi je ľúto ☹
skús papať od začiatku tie semiačka, dočítala som sa že pôsobia aj na progesteron

momamo
6. dec 2011

@azzura mojka neboj vsetko bude v poriadku a tak ako ma byt .... Ja uz tiez cakam ci slecna dorazi,,lebooo uz som ako na ihlach a testovat sa bojim .. ☹ 😒

gelinka75
6. dec 2011

@purina12345 myslis lanove? hej ved ich papam sice nie kazdy den, a ten progesteron spusta kramy?

azzura
6. dec 2011

@momamo hmm, to cakanie je na nervy ☹ , kazdy mesiac rovnaky stres 🙂. Drz sa, mozno budes dalsia tehu, uz by bolo super kebyze sa to tu poriadne rozbehne

delideli
6. dec 2011

@palculienka2011 : nam sa stalo tento cyklus to iste..
@chorucka : tak sup do snazenia nech to cez tu ovu vyjde 🙂

momamo
6. dec 2011

@azzura joj kiez by ... ved toto je na nervy .. ani neviem co so sebou od radosti 😀

gelinka75
6. dec 2011

baby ako davate na fertility aby ta gulicka bola biela?

purina12345
6. dec 2011

@gelinka75 nie, progestron dominuje po ovu a je veľmi dôležitý lebo keď je krátka luteálka plod nemá čas sa uchytiť, ty si mala 11 tak to je ako tak. A teraz máš silnú mrchu alebo len špiníš?

purina12345
6. dec 2011

@gelinka75 tú máš vtedy keď meriaš iný čas ako zvyčajne a myslím ľanové semiačka

delideli
6. dec 2011

@evikaba : pre klud duse skus, niektore baby mozu mat mrchu aj v prvym mesiacoch tehotenstva..ale byva podla toho co som sa docitala vacsinou slabsia..
@gelinka75 : ja som mala poslednu MS tiez taku divnu..normalne zacinam spinenim a teraz sa mi to pustilo prudom uz od 1. dna..kto tomu ma rozumiet..budem drzat palce ako sa da,aby bola vianocna fazulka.. 🙂

purina12345
6. dec 2011

@delideli a ty si dostala mrchu? 😨

delideli
6. dec 2011

@gelinka75 : alebo aj ked som dala nedostatok spanku - "sleep deprived"(je tusim vo vybere pri symptomoch) tak mi ju tiez dalo bielu..

azzura
6. dec 2011

@momamo 😀 tak tak. Ked dostaneme mrchu tak nervačime, potom sa oklepeme ked zacitime priznaky ovu, nasledne sa tesime a vrhame na chlapov a potom cakame, meriame teplotu a analyzujeme grafy ako aj svoje príznaky a potom opat gol do svojej branky-mrcha

gelinka75
6. dec 2011

@purina12345 ale to sa nejak tam nastavuje ci nie? lebo doteraz som cas nikdy nevyplnala, takze stale dam cas? a ked dam iny cas ono to vyznaci bielym?
mam normalne mrchu, ale uplne, takze fazulka keby bola tak uz neni @delideli dakujem, na dalsi cyklus mozno to bude novorocna fazulka 🙂

delideli
6. dec 2011

@purina12345 : zatial nie, ja som 11DPO, 23 DC, takze este musim cakat takych 3-5 dni, ratam..
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

gelinka75
6. dec 2011

dufam, ze som tu nezacala zaplavu cervenej zastavy, vsetkym drzim palce nech to je darcek a nie ta hnusoba 😠

delideli
6. dec 2011

@gelinka75 : ja som si cas prednastavila dopredu,takze ho tam automaticky dava rovnaky, ak meriam v inu dobu,tak sa tam da potom prestavit, do pol hodky to toleruje,ak das viac tak uz oznaci tym kruzkom..ak si nemala mastaveny cas,tak daj ten spanok a mas vybavene..

gelinka75
6. dec 2011

@delideli ahaa ok, dakujem, lebo dnes rano som merala skor a este som mala v noci ibalgin tak ani neviem aka bola teplota kebyze meriam normalne, ale uz je to jedno teraz 😢

purina12345
6. dec 2011

@gelinka75 och joj, hnusná mrchaňa, tak aspoň nech je teraz poriadna nech sa pekne vyčistíš a zo srdca ti prajem aby to bola novoročná fazuľka 😵
ja som si cez internet objednala macu peruánsku, čakám že mi ju už konečne donesie poštárka
podporuje ženskú plodnosť ale aj mužskú tak budeme pekne spolu užívať
aú rôzne, tabletky ale aj rozpustný prášok alebo čaj, ten výjde do 3 €

purina12345
6. dec 2011

@delideli tak sa pekne držkaj hore a prajem ti aby si čoskoro objavila // 😵

gelinka75
6. dec 2011

@purina12345 a to som mala aj dusika na clear blue teste, ale asi to bol len vyplod mojej fantazie 😀 my ideme do car o tyzden, tak snad nas nejak poriesia a daju väcsiu nadej

purina12345
6. dec 2011

@gelinka75 niekedy aj tie testy dávajú zabrať 😒
no super, držím palčeky a chcem počuť už len samé dobré správy 🙂

carie32
6. dec 2011

@purina12345 ahoj moja ako sa Ti darí? si stále na pn-ke? a chcem sa spýtať kde mám zohnať tie ľanové semiačka?

micak
6. dec 2011

Ahojte, v tejto teme som nova chcem sa ale poradit. Pred mesiacom mi stanovili PCO, lekarka mi predpisala duphaston. Nevravela ale, ze ked budeme chciet dieta, mam prist a bude sa to riesit.
20.11. som dostala menzes a vcera som zacala brat duphaston 2x1 tbl 10dni. Napriek tomu, ze mam PCO, mam pocit, ze som mala ovulaciu od nedele do vcera isto (nemeriam si baz. teplotu zatial). Je mozne ze by sa mi podarilo otehotniet aj bez inej liecby PCO ako s duphastonom ?

DAKUJEM !!!

momamo
6. dec 2011

@micak ahoj co je to PCO?? ... ako vies ze si prave vtedy mala ovulku???

micak
6. dec 2011

@momamo syndrom polycystickych ovarii. A mam len pocit, ze som mala ovulaciu - citila som miernu bolest v podbrusku, vytok ako byva pri ovulacii..

purina12345
6. dec 2011

@carie32 mala by si ich zohnať normálne v potravinách , v piatok idem na kontrolu, dnes som 7DC a ty ako? čo robí mrcha?
@micak neviem ti poradiť ale viem že duphaston potláča ovuláciu preto sa má užívať až po ovulácii

purina12345
6. dec 2011

milá teta poštárka mi práve priniesla macu jupíííííí
tak dúfam že to spermošky kamošky poriadne nabije 😵

eri28
6. dec 2011

@minerwa ahojjjjjjjjjjjjcek uz domenka................ 😀 😀 😀

carie32
6. dec 2011

@purina12345 dnes som 4 DC a mrcha pomaly ale isto končí... od zajtra začínam znovu merať teplotku... aj kvapky chcem nasadiť ale neviem ktoré.. lebo mám doma aj gynex aj femi kvapky 😅 čo myslíš ktoré? či je to jedno?