icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
23. máj 2012

@chorucka ahojky..ako sa máš?

mattuliatko30
23. máj 2012

@anait a grafík máš aký??

vardzikova
23. máj 2012

@chorucka ahooj 😉

vardzikova
23. máj 2012

@lagunasa mica ved to je jednoduche ja som si robila ovu testy , a ked bola druha čiaročka silnejšia ako kontrolna tak ovulka pride najneskôr do 48 hod. to znamena že sexuj v ten den, potom a ešte potom a maš to 😉

lagunasa
23. máj 2012

@vardzikova jasne, uz budem vediet. Meriam este len prvy mesiac tak naberam skusenosti.

luszia
23. máj 2012

@mistisa No co ako dopadol test? daj foto som zvedavaaa 🙂 🙂

zujka2
23. máj 2012

@luszia tehu som neostala. ovu vraj prebehla, tak neviem. aj sa mi tvorili foliky.

mistisa
23. máj 2012

@luszia ajoj mojka robila robila tak aha kuki 🙂 zda sa mi ze zosilnela troska ci? 🙂

melisaaa
23. máj 2012

@mattuliatko30 ahoooooj, tak ako si na tom, čo grafík, ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c67d0 dnes pozitivny ovu testík, tak budeme čakať na výsledok 🙂

lagunasa
23. máj 2012

@mistisa aj mne sa zda ze zosilnela

mistisa
23. máj 2012

@lagunasa ze? nie som slepa cahchacha vies ked chces vidis kadeco 😀 no uvidime zajtra mam nervy uz teraz fu 😠 😠

lagunasa
23. máj 2012

@mistisa nie si slepa, neboj. len nech silnie!!!!

mistisa
23. máj 2012

@lagunasa chachacah ved mam 4 oci to by bolo asi blbe ze? ale hovori ked chces vidis aj to co tam neni 🙂 a ty ako?

lagunasa
23. máj 2012

@mistisa tak to je svata pravda ze vidis to co chces. ja som si vcera robila svoj prvy ovu test a tu druhu slabu ciarku som tam videla aj ked tam nebola.... ja? uz sa len teraz spolieham na to ze vajko pockalo na spermosky 🙂

lagunasa
23. máj 2012

dobru noc lidicky. idem sa este zahrat na PC hru a potom uz len do zajtra vyckat na teplotku

mattuliatko30
24. máj 2012

@melisaaa ahoj... tak ja skáčem s grafom ako šiši. 😀 kuk http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a mrcha má prísť v nedeľu alebo pondelok..podľa ovu...takže zase na nejaký 22dc 23dc

mattuliatko30
24. máj 2012

@mistisa áno mojjka ....testík je silnejší...tak uvidíme..či ešte zosilnie..a čo teplotka??hm? ja skáčem http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e 😀

mistisa
24. máj 2012

@mattuliatko30 ajoj mojka no ved uvidime 😉 teplotka takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... akurat idem s kontroly povedal ze bude treba este jedna kontrola.ale myslim si ze keby tam nie je naznak ze rastu by mi to povedal nie? O 14:00 budem mudrejsia mam volat o dalsi postup 😉 tak som zvedava 😉😉

mattuliatko30
24. máj 2012

@mistisa a nevravel ti či ovu už bola??...tak uvidíš poobede..dúdfam,že budeš mať dobré správy...teraz ti nič nepovedal??? 😒

fifitko25
24. máj 2012

@mistisa ahoj moja, myslela som na teba, nepovedali ti Koľko a ake veľké foliky narástli??? Ake výsledky Máš volať poobede?

zuzanka9999
24. máj 2012

@moni1007 ahoj moja.ako sa mas?ja som strasne nervozna zo zajtrajsieho spg.som v praci a neviem sa vobec sustredit:/

mistisa
24. máj 2012

@mattuliatko30 nie to vobec povedal citujem : no este musite na jednu kontrolu prist ale zavolajte si poobede povedia vam viac.hm a hlavne dalsi postup.to by asi nepovedal keby bolo uz po ovule hm? Alebo keby nenarastali vobec . Si aspon ja myslim 😉 alebo teda dufam 😉

mistisa
24. máj 2012

@fifitko25 ajojkaj mojka.nie nepovedal vobec ☹ ale dufam ze aspon troska su narastene ked kazal este jednu kontrolu.volat si mam po 14:00 tak som zvedava.ale asi by mi nedaval kontrolu keby nerastu vobec ze? Ci? Aspon tym sa ukludnujem 😉

vardzikova
24. máj 2012

Dobre ranko dievčence, tak ja od rana zívam a zívam a zívam, to bude asi tým zamračeným počasím 😠 ale aspon vonku nieje neskutočne horúco 😀 , lebo včera to bolo na nevydržanie

azzura
24. máj 2012

@mistisa ahojko, ovu testiky silneju a doktor ti možno oznami že mas dojst mozno zajtra alebo v pondelok na kontrolne sono. Mohla si sa spytaj na dominatnost folikov a výsku sliznice v 12DC. Ale asi je vsetko ok, ked mas prist na kontrolne sono. drzim palce 😉

mistisa
24. máj 2012

@azzura ajojcek 😉 no spolieham na to mojka.asi by mi povedal keby nerastli vobec vie ze sme az x TN tak snad by nas neprehanal.ci? No snad nie.aspon v to dufam.ja sa opytam sestricky poobede nech mi povie isto to tam ma napisane v karte.alebo teda bude mat.no dufam teda poobede skusim testnut este 😉 a uvidime ci bude silnejsi.hm 😒

azzura
24. máj 2012

@mistisa ak by to nebolo dobre, tak by ti urcite povedal 🙂. Mne moj doktor vzdy na rovinu povie čo a ako. Skus sa spytat a potom zhodnotime ci mas na 12DC spravne hodnoty 🙂, lebo folik rastie 1-2mm za den

mattuliatko30
24. máj 2012

@mistisa uvidíš..hlavne sa pýtaj..pooobede čo a ako 🙂

fifitko25
24. máj 2012

@mistisa keď budeš volať, opýtaj sa na veľkosť folíkov, či nejaké boli a aké veľké 😉

fifitko25
24. máj 2012

baby tak takto majstrujem doma na PNke 😉