icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
24. máj 2012

@fifitko25 jeeej, ty si ale sikula 🙂

fifitko25
24. máj 2012

@azzura ďakovala 😀

vardzikova
24. máj 2012

@fifitko25 tebe tie týždne akosi utekajú ... už 15tt?

azzura
24. máj 2012

@fifitko25 rado sa stalo, ešte si sprav tie krasne čiapočky co teraz nosia deticky a potom si ich raz u teba objednam 🙂

fifitko25
24. máj 2012

@vardzikova jo jo , dnes sme začali 15tt 🙂 no ale tebe už pekne svieti 24tt, waaaaaaaaaaaa 😀

fifitko25
24. máj 2012

@azzura na čiapočky sa tiež chystám k jednej tete na zácvik 🙂 alebo k mojej starej mame, a budem robiť sady 😀 rada ti nejakú upletiem 😉

azzura
24. máj 2012

@fifitko25 ok, dohodnute.....tak ked sa nam raz zadari tak ta oslovim, lebo sa mi neskutocne pacia a ja v tomto smere nie som nejaka sikula 🙂

fifitko25
24. máj 2012

@azzura ďakujem, pozri do albumu, čo som vytvorila, volá sa Papučky a mám ich tam viac 😉

azzura
24. máj 2012

@fifitko25 kukla, užasné 😉 normane by som si nevedal že ktoru farbu si vybrat

moni1007
24. máj 2012

@zuzanka9999 ahoj moja. tak mne je od vcera priserne, mota sa mi hlava. este aj ked sedim mam pocit,ze odkvecnem a je mi blbsie aj od zaludka. tlak mam v pohode, tak neviem ci to z toho pocasia alebo co. ☹ neboj, ved ked by aj bol horsi, co drzim palce,aby nebol, tak pojdete na IUI a uvidis,ze sa zadari. tym ze budes mat teraz nervy si moc nepomozes. 🙂 a ked aj mm uvidi,ze sa kvoli tomu trapis, tak si to bude vycitat a bude to brat ako zlyhanie. tak hlavu hore 😉

moni1007
24. máj 2012

@mistisa ahoj mojka. no ako?

vardzikova
24. máj 2012

@fifitko25 no ty kokso ...že 24tt 😖 😀

zuzanka9999
24. máj 2012

@moni1007 no mozes to mat z pocasia,bo kolegynka ma taketo stavy uz dva dni,aspon u nas je dusno uz druhy den.dufam ze ta to prejde daj si magnesium mne to pomaha na zavraty🙂jj uz som kludnejsia zajtra dam hned vediet ze ako to dopadlo.aj ked dame iui som zvvedava ako dlho sa tam caka na tiezo zakroky...dneska sa tesim ze budem mat predlzeny vikend-zajtra som si vzala dovolenku.

moni1007
24. máj 2012

@zuzanka9999 u nas je tiez priserne dusno,ale akurat na par sekund sprchlo 😀 no jasne daj vediet. budem na teba mysliet 🙂 spravte si s mm nejaky vyletik, ak by boli zle vysledky aspon sa odreagujete a ked budu dobre, tak budete mat prijemny start na snazilkovanie 🙂 🙂

mattuliatko30
24. máj 2012

@moni1007 ahojky..ako?,,,, čo máš nové?

mistisa
24. máj 2012

@mattuliatko30
@fifitko25
@azzura no veru sa popytam on to urcite do karty napisal a oni budu mat moju kartu pri sebe tak nech mi vsetko pekne povie dam vam vediet potom 🙂

mistisa
24. máj 2012

@moni1007 ahoj mojka no povedal mi iba to ze bude treba dalsia kontrola tak som z toho vydedukovala ze nie su este dostatocne narastene.aspon dufam.ale keby neboli vobec foliky tak by mi to asi povedal aj baby mi to tak povedali 🙂 no o 14:00 mam volat sestricke a povie dalsie postupy tak sa jej opytam kolko mali foliky ak teda boli 🙂 grafik mam takto dnes http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂

moni1007
24. máj 2012

@mattuliatko30 ahojkaj. tak ja zatial vsetko po starom. dnes 7 Dc. ale strasne sa mi mota hlava uz druhy den. asi mi nerobi dobre to pocasie. a ty? normalne sa mi tento tvoj grafik paci 🙂 vyzera lepsie ako ten posledny podla mna. ze by z neho aj nieco bolo? 🙂

moni1007
24. máj 2012

@mistisa no ja si to tiez myslim, vsak si aj minule mala ovu neskor, tak ja si myslim,ze boli este take pomensie a este pekne dorastu 🙂 daj mi vediet co ti povie o tej druhej. som zvedava. budem drzat palce 🙂

mistisa
24. máj 2012

@fifitko25 jeeeeeej to je krasne 🙂 t si riadna sikulka to mozes normalne popri materskej vyrabat a predavat potom sa hlasim ako zakaznicka tvoja 😀 😀 😀 no uzasne to je 🙂

mistisa
24. máj 2012

@moni1007 jasne hned napisem no som aj ja zvedava ale aj sa obavam co povie ale tak uvidime 🙂 urobim dnes testik opat 🙂

fifitko25
24. máj 2012

@mistisa rada ti nejaké upletiem 🙂

moni1007
24. máj 2012

@mistisa no urob. a mozte snazilkovat kym pojdete na IUi a mozno vam to vyjde este aj dovtedy 🙂 to by bola sila, nie? len hlavne bud kludna a neboj sa 🙂

zuzanka9999
24. máj 2012

@moni1007 no tuto to tiez vyzera vselijako s tym pocasim.joooooj k moru ny som hned isla,to by bolo super,na nejaku svadobnu cestu;)))))) aky mas grafik???u ma to vyzera neviek ako nakolko to neviem ohodnotit;))))) pisem cez mobil tak ano neviem ako by som to sem skopirovala

mistisa
24. máj 2012

@moni1007 no to ano ked mi vide pozitivny testik ideme na to necakam 🙂 aby sme to nepremarnili 🙂 no skusim byt kludna ved uz iba hodinu a pol 🙂

lulinko
24. máj 2012

ahojte ..🙂..som tu nová ...s manželom sa snažíme o bábätko už dosť dlhý čas a zatial sa nám nedarí ☹ ☹ ☹

azzura
24. máj 2012

@lulinko ahoj a vitaj. Neboj raz to vyjde, jedna sa musi snazit viac a druha menej ale nakoniec vsetky dojdeme do ciela...dufam 😉

mistisa
24. máj 2012

@lulinko ahojkaj vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 a koko snazilkujete? aj s pomocou doktorov? 😉

lulinko
24. máj 2012

@mistisa ...ďakujem krásne za privítanie....snažíme sa tretí rok,a sme pripravení ísť do asistovanej reprodukcie...mali sme ísť už minulý rok ale prišla do toho moja operácia ovar.cysty s o 700gramovým obsahom ☹ ☹ ☹

lulinko
24. máj 2012

🙂 @azzura ..ahoj..aj Tebe krásne ďakujem za privítanie... 🙂 ..ste zlatunké..aj ja velmi dúfam že sa podarí..🙂