Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova jo jo , dnes sme začali 15tt 🙂 no ale tebe už pekne svieti 24tt, waaaaaaaaaaaa 😀
@zuzanka9999 ahoj moja. tak mne je od vcera priserne, mota sa mi hlava. este aj ked sedim mam pocit,ze odkvecnem a je mi blbsie aj od zaludka. tlak mam v pohode, tak neviem ci to z toho pocasia alebo co. ☹ neboj, ved ked by aj bol horsi, co drzim palce,aby nebol, tak pojdete na IUI a uvidis,ze sa zadari. tym ze budes mat teraz nervy si moc nepomozes. 🙂 a ked aj mm uvidi,ze sa kvoli tomu trapis, tak si to bude vycitat a bude to brat ako zlyhanie. tak hlavu hore 😉
@moni1007 no mozes to mat z pocasia,bo kolegynka ma taketo stavy uz dva dni,aspon u nas je dusno uz druhy den.dufam ze ta to prejde daj si magnesium mne to pomaha na zavraty🙂jj uz som kludnejsia zajtra dam hned vediet ze ako to dopadlo.aj ked dame iui som zvvedava ako dlho sa tam caka na tiezo zakroky...dneska sa tesim ze budem mat predlzeny vikend-zajtra som si vzala dovolenku.
@zuzanka9999 u nas je tiez priserne dusno,ale akurat na par sekund sprchlo 😀 no jasne daj vediet. budem na teba mysliet 🙂 spravte si s mm nejaky vyletik, ak by boli zle vysledky aspon sa odreagujete a ked budu dobre, tak budete mat prijemny start na snazilkovanie 🙂 🙂
@mattuliatko30
@fifitko25
@azzura no veru sa popytam on to urcite do karty napisal a oni budu mat moju kartu pri sebe tak nech mi vsetko pekne povie dam vam vediet potom 🙂
@moni1007 ahoj mojka no povedal mi iba to ze bude treba dalsia kontrola tak som z toho vydedukovala ze nie su este dostatocne narastene.aspon dufam.ale keby neboli vobec foliky tak by mi to asi povedal aj baby mi to tak povedali 🙂 no o 14:00 mam volat sestricke a povie dalsie postupy tak sa jej opytam kolko mali foliky ak teda boli 🙂 grafik mam takto dnes http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 🙂
@mattuliatko30 ahojkaj. tak ja zatial vsetko po starom. dnes 7 Dc. ale strasne sa mi mota hlava uz druhy den. asi mi nerobi dobre to pocasie. a ty? normalne sa mi tento tvoj grafik paci 🙂 vyzera lepsie ako ten posledny podla mna. ze by z neho aj nieco bolo? 🙂
@moni1007 no tuto to tiez vyzera vselijako s tym pocasim.joooooj k moru ny som hned isla,to by bolo super,na nejaku svadobnu cestu;)))))) aky mas grafik???u ma to vyzera neviek ako nakolko to neviem ohodnotit;))))) pisem cez mobil tak ano neviem ako by som to sem skopirovala
ahojte ..🙂..som tu nová ...s manželom sa snažíme o bábätko už dosť dlhý čas a zatial sa nám nedarí ☹ ☹ ☹

@fifitko25 jeeej, ty si ale sikula 🙂