icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
25. máj 2012

@mistisa ahojcek. ako sa dnes mas? nieco nove? okrem vystupu? testiky som tiez videla,ale myslim,ze teplotka asi klesne a aj ovu zosilnie. podla mna by doky videl,ze si uz mala ovu, neboj 🙂

moni1007
25. máj 2012

@mattuliatko30 ahoj? ako dnes grafik? nejaka zmena? ja od zajtra zacinam merat a v nedelu uz skusim aj ovu testik, tak som zvedava 😒

mistisa
25. máj 2012

@fifitko25 ze ja si tiez myslim 🙂 no uvidime aky bude dnes testik 🙂 ale na tom lavom vajku ma stale troska popichuje hm.aj pri tom sone stale pozeral na lavy vajecnik hm 🙂 asi tam sa to bude diat 🙂 no uvidime 🙂

vardzikova
25. máj 2012

@mattuliatko30 micka dnes dobre som doma lebo som bola u gyn. v poradni 😀 poupratovala som si a akurat oddychujem 😔

vardzikova
25. máj 2012

@adriana_13 jaaaj 😀 ale ešte ideš na jedno? lebo ja som bola až v 12tt

mistisa
25. máj 2012

@moni1007 ajojcek no ani nic ine nove nemam mojka hm.uvidime dnes testnem a uvidime 🙂 som zvedava 🙂 a ty sa mi mas ako? 🙂

moni1007
25. máj 2012

@mistisa no ja cxelkom v poho, ale posledne dni mavam dost zavrate a nie je mi moc dobre. bud to sivisi s tym pocasim alebo s ocami. zatial som nemerala,ale zajtra uz budem a zacnem v nedelu, mozno v pondelok robit ovu testiky, tak som zvedava, snad mi nieco ukazu. a to je posledny mesiac co sa budem sledovat, potomdo augusta to necham na nahodu a v auguste pojdem k dr. to uz bude takmer rok snazilkovania a vtedy mi kazal prist 🙂

fifitko25
25. máj 2012

@mistisa u mňa bolo vajko z ľavého vaječníka to "víťazné" 😉 😉 ......

mistisa
25. máj 2012

@fifitko25 no tak v tom pripade ti splnim ten sen co sa ti snival 🙂 ja som rozhodnuta ze to bude tiez vitazne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adriana_13
25. máj 2012

@vardzikova este idem 7 juna tam sa bude merat uz ta chrbtica babatka

fifitko25
25. máj 2012

@mistisa no veru mohla by si ho splniť 😀 😀

mistisa
25. máj 2012

@fifitko25 budem robit pre to uplne vsetko co bude v mojich silach oki? 😀 😀 😀 a ako sa citis dnes? uz neboli take nevolnosti ako si mala? a creva posluchaju? 🙂

fifitko25
25. máj 2012

@mistisa od utorka je to už dobre 😉 črevá poslúchajú, dnes som dokonca raňajkovala vianočku a kakavko 😀 😝 😝

vardzikova
25. máj 2012

@adriana_13 no ved 😉 😀

mistisa
25. máj 2012

@fifitko25 nooo tak super to som rada 🙂 uz dufam budes mat kludne a nicim nerusene tehulkovstvo 🙂 🙂 😉 😉

ivet55
25. máj 2012

Ahojte Baby, tak ja som tiež snažilka už vyše 1 a pol roka, rada by som sa k vám pridala do debaty 🙂

adriana_13
25. máj 2012

@vardzikova už sa teším,,,teraz je to už lepsie ked mam cakat len 2 tyzdne..uz som taka pokojnejsia..

fifitko25
25. máj 2012

@ivet55 vitaj a pridaj sa 😉 dúfam, že čoskoro sa tiež budeš tešiť z // 😉

moni1007
25. máj 2012

@ivet55 vitaj. prajem uspesne snazilkovanie 🙂

su_san
25. máj 2012

Kočky...@mistisa @kikaneu @vardzikova @mel84 @azzura @danjelca @fifitko25 @mata_ba @ l_e_n_o_c_k_a @moni1007 @adriana_13 @mattuliatko30 @zuzanka9999...a neviem na koho som ešte zabudla... 😕
bola som u dokiho, krv mi nebral, ale podľa sona som asi v 5 týždni...mám aj foto, vidno len ten vačok, bábatko ešte nie, takže mi tehu potvrdil, mám prísť 11.júna ak sa dovtedy nič zlé nestane, ak by bolo špinenie horšie alebo krvácanie, mám prísť hneď...a dal mi duphaston...ešte stále sa klepem z tých koľajníc... 😅 😅 😅

su_san
25. máj 2012

@ivet55 ahoj kočka, vítam ťa a nech sa zadarí čím skôr 🙂

azzura
25. máj 2012

@su_san takže už možeme gratulovať oficialne..............uzasne, strasne sa s tebou teším, hlavne sa opatrujte a ty sa setri 😉

franzziska
25. máj 2012

@su_san juuuuuuuuuuuuuuuu pekna spravicka na dnesny den..tesim sa moc moja 😉 😉 tak moc som ti to priala

vardzikova
25. máj 2012

@su_san super mojka, tešim sa s tebou 😀 😀 tak konečne sa podarilo 🙂 a mm už vie?

fifitko25
25. máj 2012

@su_san no to sú super správy 😵 😵 😵 gratulujem budúca mamina 😎 v 5tt ešte zvyčajne nie je vidieť ani bábo ani srdiečko, len vačok, ale na ďalšej kontrole to tam už pekne bude, uvidíš 😉 😉 a duphaston papaj, ten ti stiahne krvácanie 🙂

franzziska
25. máj 2012

@fifitko25 ahojky, prosim ta, ten dufik je povinny v tom rannom stadiu u kazdej tehu???

su_san
25. máj 2012

@franzziska ďakujem krásne,som ťa zabudla spomenúť v príspevku vyššie, som stále v šoku... 😅

su_san
25. máj 2012

@vardzikova hej, ráno som mu dala do ruky oba mama testy a kukal jako puk...bol v šoku...a potom som mu poslala do práce MMS s foto aj tých ďalších dvoch testov...teší sa samozrejme a nechápe že sa podarilo ak som mala malé vajko... 😀

azzura
25. máj 2012

@su_san a mm???? uz vie?? 😕

vardzikova
25. máj 2012

@su_san 😀 😀 😀 to neva že vajko bolo male ale spermoše boli asi riadny bojovnici 😀 😀 😀

su_san
25. máj 2012

@azzura tak ma objednal na 11. aj na sono aj odbery...snáď sa dovtedy nič zlé nestane, povedal, že ak sa špinenie zhorší alebo bude krvácanie, tak čím skôr nech dojdem...budem sa šetriť...a posielam teda obrovskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý pľúúúúúúúúúúúvanec a vírusy TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT