Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahoj? ako dnes grafik? nejaka zmena? ja od zajtra zacinam merat a v nedelu uz skusim aj ovu testik, tak som zvedava 😒
@mattuliatko30 micka dnes dobre som doma lebo som bola u gyn. v poradni 😀 poupratovala som si a akurat oddychujem 😔
@mistisa no ja cxelkom v poho, ale posledne dni mavam dost zavrate a nie je mi moc dobre. bud to sivisi s tym pocasim alebo s ocami. zatial som nemerala,ale zajtra uz budem a zacnem v nedelu, mozno v pondelok robit ovu testiky, tak som zvedava, snad mi nieco ukazu. a to je posledny mesiac co sa budem sledovat, potomdo augusta to necham na nahodu a v auguste pojdem k dr. to uz bude takmer rok snazilkovania a vtedy mi kazal prist 🙂
Ahojte Baby, tak ja som tiež snažilka už vyše 1 a pol roka, rada by som sa k vám pridala do debaty 🙂
@vardzikova už sa teším,,,teraz je to už lepsie ked mam cakat len 2 tyzdne..uz som taka pokojnejsia..
Kočky...@mistisa @kikaneu @vardzikova @mel84 @azzura @danjelca @fifitko25 @mata_ba @ l_e_n_o_c_k_a @moni1007 @adriana_13 @mattuliatko30 @zuzanka9999...a neviem na koho som ešte zabudla... 😕
bola som u dokiho, krv mi nebral, ale podľa sona som asi v 5 týždni...mám aj foto, vidno len ten vačok, bábatko ešte nie, takže mi tehu potvrdil, mám prísť 11.júna ak sa dovtedy nič zlé nestane, ak by bolo špinenie horšie alebo krvácanie, mám prísť hneď...a dal mi duphaston...ešte stále sa klepem z tých koľajníc... 😅 😅 😅
@su_san juuuuuuuuuuuuuuuu pekna spravicka na dnesny den..tesim sa moc moja 😉 😉 tak moc som ti to priala
@su_san super mojka, tešim sa s tebou 😀 😀 tak konečne sa podarilo 🙂 a mm už vie?
@fifitko25 ahojky, prosim ta, ten dufik je povinny v tom rannom stadiu u kazdej tehu???
@franzziska ďakujem krásne,som ťa zabudla spomenúť v príspevku vyššie, som stále v šoku... 😅
@vardzikova hej, ráno som mu dala do ruky oba mama testy a kukal jako puk...bol v šoku...a potom som mu poslala do práce MMS s foto aj tých ďalších dvoch testov...teší sa samozrejme a nechápe že sa podarilo ak som mala malé vajko... 😀
@su_san 😀 😀 😀 to neva že vajko bolo male ale spermoše boli asi riadny bojovnici 😀 😀 😀
@azzura tak ma objednal na 11. aj na sono aj odbery...snáď sa dovtedy nič zlé nestane, povedal, že ak sa špinenie zhorší alebo bude krvácanie, tak čím skôr nech dojdem...budem sa šetriť...a posielam teda obrovskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý pľúúúúúúúúúúúvanec a vírusy TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@mistisa ahojcek. ako sa dnes mas? nieco nove? okrem vystupu? testiky som tiez videla,ale myslim,ze teplotka asi klesne a aj ovu zosilnie. podla mna by doky videl,ze si uz mala ovu, neboj 🙂