icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kukola
25. máj 2012

@ivet55 ahojky, vitaj a dufam, ze coskoro sa podari aj vam 🙂

horseshoe
25. máj 2012

@mistisa no zase neviem co je PCOS, ale to nie je az tak podstatne 😅 A tieto veci - ako zhrubnute steny vajecnikov nevidi gynekolog na sone? Vzdy som si myslela, ze gynekolog odhali taketo veci. Moc ti drzim palceky, aby to IUI bolo pre vas uspesne. 😉 Ale je tvoje velke plus, ze si tak optimisticky naladena - takym ludom vzdy veci vyjdu. 😉
Akurat som si spomenula, ako mi gynekolog asi pred rokom a pol ukazoval na sone, ze mam zrovna ovulaciu, ze sme sa mali snazit - ale to som este bola velka karieristka a o dietati ani pocut. 🤐 Ani ma vtedy nenapadlo, ze sa to mozno ani nebude opakovat 😒 Ale nejdem hadzat flintu do zita.

mistisa
25. máj 2012

@ivet55 ahojkaj vitam ta medzi nami snazilkami a moc ti prajem aby sa vam coskoro podarilo 🙂 🙂

zuzanka9999
25. máj 2012

@moni1007 ahjoooooojjj no teraz sme dostali vysledky vsetko je v norme tak sa tesiiiiiiime aj mm aj ja, povedali ze to mame ete skusit raz dvakrat a ak nevyjde tak v auguste pojdem na IUI do gyn fivu. boze sa mi ulavilo uffff, vraj na tie vysledky ma vplyv aj stres atd. no dneska mi teplotka stupla o trosku, ale uz podla vypoctov by som mala mat ovulku niekedy nedela- streda.takze meriam a ovu testy si robim. jj a teraz pracujes? ked si skoncila skolu? noooo daj potom grafik som zvedsva, m uz preistotu zacneme dneska snazilkovat.🙂 🙂 jj

mistisa
25. máj 2012

@horseshoe PCOS su polycysticke vajecniky 🙂 je to dobre mat vela optimizmu 🙂 dufam ze mas pravdu 🙂 no vies to ti tak rychlo nedojde a uz duplom nemozes vediet co bude potom to je to . ano ano mne to povedal ked mi robil sono ze ich mam PCO a ze su zhrubnute steny.preto som musela na laparku a popri tom mi pozerali aj priechodnost.tu nezisti doki sonom ☹ ale nastastie vsetko odstranili osetrili tak uvidime 😀 snad to uz vide 🙂 tebe nic take nepovedal ano?

franzziska
25. máj 2012

@mistisa
@horseshoe

hej to pco je take zvlastne..nikdy nevies ci ho dokazes potlacit alebo kolko to potrva..ale vsade davaju optimizmus tak nieco na to bude..zvlastne ze kolko vela zien tuto diagnozu ma..ja som sa ju dozvedela len nedavno ale pozistovane som mala o nej uz davno, jaksik nejak vo vnutri som vedela ze nieco podobne mam...zvlastne

horseshoe
25. máj 2012

@mistisa dik za vysvetlenie. jasne, optimizmus musi byt, lebo to sa bez neho neda. 😉 A ja citim v kostiach, ze s takymto pristupom sa ti otehotniet urcite podari 😉 😉 😉

Ja chodim pravidelne na prehliadky, vzdy mi porobi vsetky vysetrenia a aj sono. vsetko je vzdy ok. Co mam ale problem, tak to su prsniky - mam v nich same cysty a aj nezhubne nadorceky, tak musim byt sledovana - moj gyndos mi vravel, ze som celkom rizikova pacientka na rakovinu v neskorsom veku 😨 Dost ma aj bolievaju, ale uz som si na to zvykla. Mozno by mi pomohlo tehotenstvo a kojenie, ale na to si este pockam...

moni1007
25. máj 2012

@zuzanka9999 no vidis. to je supeeeeeeeeer. som rada 🙂 nie, nepracujem, bola som na absolventskej praxi a od jej skoncenia chodim len po pohovoroch, ale zatial nic 😠 ☹ no ale aj tak teraz riesim skor zdravotnu stranku a neviem ako by sa mi pracovalo, kedze dobre nevidim na to oko, co mam sedy zakal,este mesiac musim cakat do operacie 😝 tak sup snazilkovat. ja sa bojim,ze mi ovu vyjde cez tyzden,ked bude muz v praci ☹

mattuliatko30
25. máj 2012

@moni1007 ahoj mojka...aaž teraz som ťa tu postrehla 🙂 som ja slepááá....

moni1007
25. máj 2012

@mattuliatko30 v pohodke. ja som si vsimla,ze dnes ma tu nejak prehliadaju 😀 😀 😀 😀 a aj tak tu len odskakujem. chystam papkanie pre muzicka. akurat som dovarila gulasik a knedlik.len som to trosku prekorenila 😀 😀

zuzanka9999
25. máj 2012

@moni1007 jaaaaj neboj robotu si najdes, mne ako ide leto sa nic okrem snazilkovanie nechce aj ked som v praci tak furt som na modrom konikovi 🙂juuuuj a co ak sa ti podari byt tehu do opracie? sedy zakal bohvie co nie je dufam ze ti ta operacia pomoze.no to by bola skoda keby ti to vyslo cez tyzden, musime sa modlit aby bola cez vikend. to teda nemate jednoduche to spravne nacasovat 😒

mistisa
25. máj 2012

@horseshoe no veru 🙂 joj moja tak to mas vesele hm.fuha.ale neboj zachvilku to bude ani sa nenazdas 🙂 ja nastastie mam vsetkoo ostatne oki aj prsniky vsetko 🙂 no tak uvidime 😀 en nech rastu foliky a bude super 🙂 no moja neboj nic vsetko bude oki 🙂 poslem tio optimizmu? ci staci ti zatial?ja som to nastastie zdedila po tatinovi chvalabohu 🙂 dakujem moja no dufam ze mas pravdu 🙂

mattuliatko30
25. máj 2012

@moni1007 😀 moja...len niekedy neodpíšem..keď tu mám veľa správ..alebo to nevidím... 😀 😀 ja pracujem stále...za hodinu domov..a víkend teším sa 🙂 🙂 tak od zajtar meriaš?....tak ma čím skôr dobehni..aby sme boli narovnako 🙂

moni1007
25. máj 2012

@zuzanka9999 no to teda nemame, ale tak snad sa nam to raz podari. keby sa mi podarilo otehotniet do operacie, tak ak by som nemala nejake komplikacie, tak by v tom nemal byt problem, aspon mi tak bolo povedane, ked som sa na ocnom na to pytala.
no tak ver ze ten sedy zakal neni ktovie co. ani riadne nevidim, pripadne vidim nieco inde ako je. par razy sa mi zazdalo,ze je nieco o kusok dalej a nebolo a ja som si do toho treskla 😀 ale tiez ma aj bolia oci a hlava z toho dakedy ☹

moni1007
25. máj 2012

@mattuliatko30 no to by som si musela riadne svihnut,aby som ta dobehla 😀 😀 😀 ja som este len 8 DC,ale dnes som uz mala biely vytok, som uvazovala ci nahodou nebude ovu skor, ci preistotu nespravim aj dnes testik. som pila od mrchy zenksy caj, ci mi to nejak neovplyvnilo 😒

zuzanka9999
25. máj 2012

@moni1007 no to ti verim, to nie je sranda:( mici dnes mi zacal uz trochu biely vytok, tak si myslim ze ta OVUlka pride coskoro, citala som ze i tebe, tak to by bola aka sranda ak by sme ostali naraz tehu.🙂

mattuliatko30
25. máj 2012

@moni1007 no skús radšej skôr....testovať....ako neskôr..aj ja budem musieť už skôr..aspoň od 6dc

moni1007
25. máj 2012

@zuzanka9999 no to hej. 🙂 to by bola sranda 😀 myslis,ze mam skusit ovu testik, mam ich 11, zeby som jeden skusobne minula? 😝 ty uz si robis ovu ale zacnes neskor? joj, dufam,ze nebude ovu v stredu alebo vo stvrtok, to by bolo najhorsie, keby bol sexik v pondelok rano, tak v utorok by ovu este mohla byt teoreticky aj vo stvrtok,ale to je mala nadej, ze by to ten piatkovy sexik stihol ☹ no som zvedava 😝

moni1007
25. máj 2012

@mattuliatko30 lebo ja som mavala predtym normalne 28 DC, takze ovu asi byvala skor ako tieto posledne dva cykly, tie boli mozno ovplyvnene tou stitkou, lebo ta niekedy moze znepravidelnit cyklus a teraz ked uzivam lieky na stitnu, mozno sa vratim do normalu 🙂 no vsak radsej skusim. a co planujes cez vikend?

adriana_13
25. máj 2012

a už by aj mohlo byť 7 juna....( dalšie sono) 😵 😵 😵 😵 😵

mata_ba
25. máj 2012

ahojte kocky. Ako sa mate?ako tak pozeram tato tema by sa uz aj mala premenovat na tehulky a skoro tehulky...

zuzanka9999
25. máj 2012

@moni1007 ja ich mam tiez okolo 10 kusov.hej urobila dom si dneska a mam na nom slabu keho ducha.podla mna u mna ete ovu nie je bo graf mi ju ete nezaznamenal.ved ak ich mas tolko tak vlude vyskusaj. V ktorom dc zvyknes mat cca ovulku?

moni1007
25. máj 2012

@zuzanka9999 ked ja to presne neviem,teraz ako som mala tie dlhsie cykly, tak cca 15 az 17 DC. ale okrem tychto dvoch cyklov, som predtym mala 28 Dc a myslim,ze ovu bola aj skor. a teraz ked uz uzivam lieky na stitnu mozno sa mi cyklus dostane do normalu. lebo dr mi povedal,ze som mohla mat tieto dlhise, kvoli tym problemom so stitnou 😒

zujka2
25. máj 2012

@su_san jupajdáááá, veľká gratulácia!!!!!!! 🙂

mistisa
25. máj 2012

@mata_ba ahojkaj tak pomalicky 🙂 ja idem v nedelu na kontrolne sono lebo som bola vcera a boli foliky drobnunke ☹ ale sestricka povedala ze sa nemusim znepokojovat ze je to normalne u zien s PCOS ze dorastaju vajka neskor tak uvidime.dufam ze dorastaju 🙂 grafik mam takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... som stupla dnes 🙂 a ty sa mi mas ako? co mas nove? a ako sa citis? 🙂

mata_ba
25. máj 2012

@mistisa urcite dorastaju,neboj..drzim palceky..
no,ja stale krvacam,stale sa cistim...vcera som bola na infuzke,davali mi zelezo,lebo som mala zle vysledky krvicky....o tyzden kontrola a ak sa to nezlepsi-nemocnica ☹ takze tak..ale bylinky navarene,tak verim,ze pomozu...

franzziska
25. máj 2012

@mata_ba ahoj, no myslim ze nie vsetky sme tu tehotne 🙂

mata_ba
25. máj 2012

@franzziska ale verim,ze budete..budeme..vsetky!

moni1007
25. máj 2012

@mata_ba ahojkaj. no bodaj by si mala pravdu, ze tie co nie su tehu su skoro tehu.... 😀