icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
25. máj 2012

@moni1007 no ako to tak sledujem..vazne mam pocit,ze coskoro si uz nebudem mat s kym pisat 😉 co by bolo vlastne len dobre...hm..

moni1007
25. máj 2012

@mata_ba no nebojň moja, ja tu budem asi tiez dlhsie mam taky pocitňňň. minule som pravezeň ja rozmyslala nad tym, ze aby som tu nakoniec nezostala sama. 😀 aleň takň vsetkym to prajem 🙂 a ty saň mas ako?

lulinko
25. máj 2012

ja už sa cítim ako nejaká trúba.....:(:(......stále len myslím na dieťatko,ako by som chcela ísť s kočíkom po vonku...a radovala sa..:(:(:(:(...som zúuuufaláááá.....🙂🙂🙂

kikaneu
25. máj 2012

@lulinko hlavu hore, raz sa dočkáš 😉 hlavne sa netráp

mata_ba
25. máj 2012

@moni1007 pomaly sa to hadam lepsi...a nboj,aj vam sa zadari...

mata_ba
25. máj 2012

@lulinko veru..urcite to pride..

lulinko
25. máj 2012

@kikaneu ja už ani neverím..:(:(:(...ale ďakujem za povzbudenie...🙂🙂🙂🙂

moni1007
25. máj 2012

@lulinko tak potom sme dve trubky. mna tiez teraz pochytili take myslienky. ale musime sa vzchopit 🙂 inak, si tu asi nova. tak ta vitam medzi nami a drzim palceky,aby si si nasla uz coskoro // 🙂

kikaneu
25. máj 2012

@lulinko nesmieš prestať veriť, to sa nerobí 😉

moni1007
25. máj 2012

@mata_ba tak to som rada. prajem skore uzdravenie aj tela a aj duse, moja 🙂 a dakujem

lulinko
25. máj 2012

@moni1007 ďakujem...🙂...ja mám už dosť často také myšlienky..:(:(...aj ja Tebe držím palčeky....🙂🙂🙂

lulinko
25. máj 2012

@mata_ba ďakujem a velmi v to dúfam...🙂🙂🙂

lulinko
25. máj 2012

@kikaneu veď práve že to sa nerobííííí.....fňuk...fňuk....:(:(:(:(:(

kikaneu
25. máj 2012

@lulinko tak si poplač a ono ťa to zase prejde 😉

mata_ba
25. máj 2012

@moni1007 dakujem..a nemas za co 🙂

@lulinko urcite..naozaj..je tu baby tehotneju jedna za druhou 😉 aj na teba to skoci 😉

lulinko
25. máj 2012

@mata_ba tak baby čakám.....nech to už konečne skočí aj na mňa....🙂🙂...

moni1007
25. máj 2012

@lulinko dakujem. no ja praveze sa snazim mysliet pozitvne, ale raz za cas ma pochyti smutok,ale verim,ze sa to podari. a kolko sa uz snazite? my od septembra, najskor sme to nechavali na nahodu a teraz to uz riesim aj grafmi a uz som bola aj na hormonalny profil u dr

mata_ba
25. máj 2012

@lulinko a kolko sa snazite?

lulinko
25. máj 2012

@kikaneu lenže už mi ani plakať nejde mojka...:(:(:(...ja už som sa tolko naplakala.....už musííím len dúfať...a hlavne veriť....

lulinko
25. máj 2012

@mata_ba my sa s manželom snažíme už cez tri roky.....

lulinko
25. máj 2012

@moni1007 už cez tri roky mojka...:(:(

kikaneu
25. máj 2012

@lulinko fúha, tri roky je už veľa, ale neboj, moja svokra sa snažila 9 🙂 a vyplatilo sa čakať 😉 hlavne ver, dodáva to veľa sily

lulinko
25. máj 2012

@kikaneu nó....ale vtom som bola operovaná na ovar.cystu so 700gramovým obsahom....a vtom ešte chirurgické ukony....:(:(:(..tak aj to zdržalo...ale mám aj gynekologické problémy.....

horseshoe
25. máj 2012

@mistisa ale beriem to v pohode. kazdy ma nieco. a moj udel su tie prsniky. bodaj by horsie nebolo 😉 toho tvojho optimizmu tu ciciam aj cez obrazovku 😀 😀 😀 mas ho veru dost 😀 idem si teraz vecer zacvicit do posilky a vybijem zo seba vsetku predmrchovsku nervozitu 😉

kikaneu
25. máj 2012

@lulinko jaj tak, to ti potom dvojnásobne držím prsty, nech vám to už čím skôr vyjde a ja sa lúčim, o chvíľku príde manžel, veľmi sa na neho teším....tak vypínam....papa

lulinko
25. máj 2012

@kikaneu ďakujem Ti krásne.....papa...a samozrejme aj ja Tebe držím palčeky...🙂🙂🙂

mata_ba
25. máj 2012

@lulinko to je dost..ale zase sa hovori,ze do tretice vsetko dobre..tak verim,ze coskoro to vyjde...beries aj nejake lieky,bylinky?

lulinko
25. máj 2012

@mata_ba teraz momentálne neberiem nič,lebo som pár dní po antibiotikách.....ďakujem Ti velmi za podporu..🙂🙂..ale viem že pomáha alchemilka,....neviem...

mata_ba
25. máj 2012

@lulinko ano..alchemilku tu mam aj ja..aj ked ja momentalne len z dovodu,ze dava dokopy maternicku...v pondelok v noci som totiz potratila 😢 no musime ist dalej....
inak sesternica mojej sestry je sestricka na gynekologii..neviem,ci si to skusala,no povedala,ze su uzasne vysledky s bylinkou pakost smrdlavy....vraj uz je vdaka nemu vela deticiek na svete 🙂 tak skuste aj to....

mistisa
25. máj 2012

@mata_ba urcite ano mojka 🙂 len nech pekne vsetko vide von aby bola maternicka pripravena 🙂 no dufam ze az nemocnicou to neskonci 😒 budem drzat palceky 🙂 dakujem mojka moc 🙂 testik dnes opat slabsi ☹ nechapem hm snad zosilnie 🙂 aha