icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
6. dec 2011

@carie32 začni určite s gynex a kľudne si začni aj teraz, ja som prvý krát tiež 4DC na obed prvý krát užila 🙂 a potom som už len mala do 5DC slabučké krvácanie a už žiadne špinenie čo bol u mňa zázrak lebo vždy som do 8DC špinila a keď som bola 9DC na gynde videla som vajíčko vo vaječníku 🙂
a hlavne nezabudni najlepšie pol hod. pred jedlom a chviločku pod jazykom

delideli
6. dec 2011

@purina12345 : dakujem 🙂

delideli
6. dec 2011

@micak : ahoj, s tym skusenosti nemam, neskusila si sa spatat priamo v teme o PCO?

sussi29
6. dec 2011

dievčatá pomoc... dnes máme v práci už tretiu návštevu mamičky /kolegynky/ z materskej aj s bábätkami.... slintám, lebo chcem tiež 😝 😝

chorucka
6. dec 2011

@lucecita kedy ides na tu laparku?

palculienka2011
6. dec 2011

posledny ovu test za mnou, ciarka slaba ale viditelna, cize?

azzura
6. dec 2011

@palculienka2011 prečitaj navod a budes vediet na com si.

Ja som mala vcera ten testovaci pasik silnejsi ako controlny.

nativanativa
6. dec 2011

@lucecita
@lucecita no to neviem.mne to dosť blbne,preto mám ešte čas...tak ale baby tu už hovoria aby som sa testla,ale ja mám čas ...

palculienka2011
6. dec 2011

@azzura aj ja som mala vcera silnejsi testovaci, predvcerom som netestovala a dnes takyto. tak neviem, ktory den mam ratat ako ovulacny...

lucecita
6. dec 2011

@purina12345 tak to som rada, normálne sa jej neviem dočkať 😀 😀 😀 cysta mi narástla o 8-9mm, ale povedal, že je to možno merané v inom uhle, tak preto...po Novom roku mám prísť na kontrolu....na sone som bola včera, štvrtok idem na hystológiu, aby mali istotu, čo mám v tom prsníku, ale obaja sa zhodli na tom, že už z praxe vedia, že to je len nejaka uzlinka, že to nemám zhubné...tak ma aspoň upokojili 🙂

delideli
6. dec 2011

@sussi29 : tak to je fakt napor na nervy..
@nativanativa : a kedy planujes skusit?
@palculienka2011 : ja som slaby mala aj pred aj po pozitivnom,takze tazko povedat..

lucecita
6. dec 2011

@chorucka neviem kedy pôjdem, po Novom roku mám ísť na kontrolu, lebo včera mi ju pozeral, tak sa mám prísť ukázať o mesiac a potom ma vraj pošle....teraz bohvie kto by mi to robil, keď tie štrajkujú 😀 😀 😀

lucecita
6. dec 2011

@palculienka2011 odpoveď je : SEXUJ 😀 😀 😀

azzura
6. dec 2011

@palculienka2011 vsak v navode sa píše, ak maš + ovu test tak by ovulka mala príst do 24-36 resp. 48 hodín, tak sa pekne snazžte, hlavne že bol + test.

lucecita
6. dec 2011

@gelinka75 čo je to to car? už som to tu v diskusii videla, len som sa nepýtala....
šak vy tu baby nestíham čítať, vedúci je za mnou, tak nemôžem na net, ale teraz šiel skontrolovať ovečky vo výrobe, tak my v kancli máme od neho pokoj 😀 😀 😀

palculienka2011
6. dec 2011

@azzura
@lucecita baby lenze mi dneska zrovna pauzujeme ☹ dovod som pisala o par stran dozadu....aaach jo

lucecita
6. dec 2011

@palculienka2011 prečo? čo sa stalo?

azzura
6. dec 2011

@palculienka2011 a musite pauzovat? Resp. to skuste zajtra rano stihnut? 🙂

palculienka2011
6. dec 2011

@lucecita niiic vazne, len vcera sme to uz skoro neuhrali, chlap vystresovany, unaveny, ja som nastojila silou mocou a sam povedal, ze dneska chce pauzu, lebo uz ani ehm, toho do mna nedava tolko, prosto zasoby sa minaju asi 😀 😀 tak nejdem tlacit na pilu, lebo to za to nestoji, dneska si oddychneme a zajtra skusime opat

vardzikova
6. dec 2011

@carie32 ak sa môžem opytať načo su dobre tie ľanove semienka?

vardzikova
6. dec 2011

@palculienka2011 moooja 🙂 len si oddychnite aby tie spermijky boli vitalne 🙂

gelinka75
6. dec 2011

@lucecita centrum asistovanej reprodukcie, dr. nas tam odporucil, aj som cakala, ze teraz nam to nevyjde tak som tomu davala malu sancu, ale clovek nikdy nevie 😖

zelovocka
6. dec 2011

@vardzikova ľanové semienka sú na podporu tvorby plodného hlienu 😉 a pre mužov na prostatu 🙂 - to je čo sa týka plodnosti. ľan prináša aj iné benefity, napr. prečisťuje črevá a pod.

palculienka2011
6. dec 2011

@vardzikova co ine nam ostava...a sme sa dohodli, ze dalsi cyklus dame obden-jeho teoria, chudaaaak, strasne mi ho je luto, jak ho trapim....
a ty co? jak vypadaju ovu testy??

aliaxa
6. dec 2011

ahojte bol niekto na imunologickom vysetreni?

vardzikova
6. dec 2011

@zelovocka jaaaj a ja ho papam kôli tom lebo mam trošičku problemik s vyprazdnovanim 😅

zelovocka
6. dec 2011

@vardzikova veď ho papaj i naďalej, robí to dobre plodnosti 😉 môžeš aj manželíka ponúknuť 😀

vardzikova
6. dec 2011

@palculienka2011 moj zlaty, ubiješ si chlapa 😝 , ale vidiš to moj ma nato ešte stale chuť 😀 😀 ., urobim si dnes ešte jeden ovu test a uvidim čo mi ukaže aby som sa nesklamala kebyže si urobim tehu testu 🙄

vardzikova
6. dec 2011

@zelovocka budem budem 😀 😀 😀 keby som to vedela skôr tak ich jem na kilá 😀 😀 manželik si take niečo určite neda on je skôr masožravec 😀

palculienka2011
6. dec 2011

@vardzikova daj potom vediet, som fakt zvedava...ja som nasla na nete info. ze ked ti vychadza viac dni po sebe pozitivny ovu test, tak sa ma brat ten posledny pozitivny a od neho 24-40hodin dojde k ovule, nepytala si sa dokiho ako to je?