Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa Joj, super. no vidis, Ja som ti hovorila, ze neber tych doktorov ako alfu a omegu. Ono maloktora zena je tabulkova, ja tiez medzi ne nepatrim.Ta tvoja ovulacia bude uricte posunuta. Tak pekne snazilkujte a nedaj na reci doktorov. Oni sice velakrat pomozu, ale na matku prirodu nemaju 😉 Drzim silno palceky 😉
@adriana_13 joooj ešte nie 🙂 ešte sme boli príliš malicky 🙂 ale tento týždeň máme ísť znovu na krv kvôli genetike, tak dúfam že bude aj sono a že čosi Uvidíme 😉
@fifitko25 joj, to musia byt fakt nadherne chvilky, ked mozte s drahym vidiet babenko na sone 🙂 🙂 🙂 Uz sa neviem dockat, ked sa aj ja raz toho dockam 😵 Tak myslis, ze chlapcek 🙂 no to som zvedava...No to je jasne, ze to je v podstate jedno, ale napr. moj manzel by mal najradsej dievcatko alebo rovno dvojicky 😵 😵 😵
@fifitko25 noo to už by mohlo niečo vykuknut,,,ja idem v 14 tt na poradnu tak dufam ze bude vidno,,,lebo mam dost velke babo na to ze som v 12 tt,,......v 11 tt malo 6 ,1 cm :D...
@mistisa prave som citala o folikoch, nechaj sa skontrolovat aj neskor, ved pri dlhych cykloch naozaj nemoze byt ovu patnasty den. drzim ti palceky. skuste sa tak nejako rovnomerne snazilkovat a skus prehovorit doki na dalsie kontroly. ja som bola teraz tyzden k.o. v posteli s crevnou chripkou, v utorok idem na prvu kontrolu na tehu gyndu, tak som zvedava, co mi povedia.....este tomu nemozem uverit, ze mam fazulku, a tiez sa neviem dockat potvrdenia, ze je vsetko v poriadku. aj ked nepisem, velmi na teba myslim, ako sa ti dari.....drzkaj sa a skus s troska odreagovat, prilis vela myslienk nerobi dobrotu 🙂
@moni1007 ahoj, aj na teba myslim, ako sa dari? chcela som ta pozdravit. drzim palceky, nech sa uz coskoro objavia dobre spravy 🙂
a vsetky ostatne zienky pozdravujem 🙂
@fifitko25 hehe sono doma by sa asi pokazilo z tolkeho pouzivania 😀 No ale ta dedicnost je len zo strany zeny - teda keby niekto z tvojej mamy rodiny mal dvojicky alebo viac-icky, tak sa to moze zdedit. Lebo to, co sa dedi je uvolnovanie 2 alebo viac vajicok naraz a to sa da zdedit len po zene. Toto sa tyka dvojvajecnych dvojiciek.
Jednovajecne dvojicky su cisto nahoda - omyl prirody - to sa nededi, teda moze sa pritrafit kazdej zene bez ohladu na dedicnost. 😉
@fifitko25 ahoj 🙂 cely tyzden ma to drzalo. doki povedal, ze ked sa to nezlepsi, posle ma do nemocky. tridsatkrat za den utekat na wcko, nic sa vo mne neudrzalo. nakoniec sa to homeopatikami a hylak kvapkami spravilo....od vcera je uz lepsie. dufam, ze fazulka moc netrpela 😅 v utorok by mi mali potvrdit srdiecko, tak som zvedava. a ty s fazulkou, ako sa mate? dufam, ze vsetko v poriadku, ze pekne rastiete 🙂
@fifitko25 Noooo, podla mna kludne sa ti to mohlo prihodit 🙂 Moja suseda ma dvojicky a ked som sa pytala, ci maju v rodine dvojky, tak mi povedala, ze nie, ze to je vysledok hormonalnej liecby, lebo nemohla otehotniet...Takze nemusela si byt ani ty od toho daleko. Ale to je jedno, naco nad tym spekulovat. Cakas maleho chrustika a to je podstatne 😉
@moni1007 vikend bol naozaj super.ale neviem co bolo dnes v noci lebo zaspala som okolo jednej a zobudila som sa uz o stvrtej a nevedela dom uz zaspat,teraz som unavena ako slak a musim ist do prace tak ked dojdem vecer domov pojdem rovno spat;) vcera bol ovu testik trochu silnejsi,som zvedava na dnesny.
@fifitko25
@svintekova
@moni1007
@mia117
@lulinko
@mata_ba
@mattuliatko30
@zujka2
@nancycka
@azzura Krasne ranko kocenky 🙂 ako sa mi mate dnes? ja fajn celkom 🙂 teplotka takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... a tu je ten testik co som este vcera slubila 🙂
@nancycka Ajoooj mojka veru dlho som ta nevidela.a ako sa citis uz? baby co vas to chyta za hnusoby crevne? a inak sa ako citis? Dakujem zatik ja si to tiez myslim taze snazilkujeme prirodzene a este aby som im nevoala ze som tehu 🙂 lebo ak nie si v tabulke co je velmi malo zien v tabulke ako mi pisali baby tak si zatratena presne moj pripad.vobec nedala moznost dat dalsiu kontrolu a pripustit to ze ovula moze byt neskor.ved som preboha mala mrchu az na 40 DC to je podla mna viac nez iste ze ovula bude posunuta.tak si meriam teplotlku vcera ked mi povedala ze nic tak som dosla domov a urobila testik zo srandy a pozri ako vysiel na 15DC keby sa tam nic nedeje nezosilnie podla mna.nehovorim ze je pozitivny ale isto je silnejsi 🙂 🙂 ztak sa mi drzkaj moja na kontrole a ocakavam dobre spravicky 🙂 a hlavne sa vyliec z tej hnusoby 🙂
@mistisa dakujem, dam ti vediet, ako dopadla kontrola, tusim ani spat nebudem od ocakavania 😀 len sa divim, co je to za doktorov, prave oni by mali ovladat cyklus a jeho rozne odchylky....aj podla mna bude ovu troska neskor, takze foliky dorastu neskor. ja si velmi zelam, aby si im zavolala, ze si tehu, to by bola ta najkrajsia sprava 🙂 testik vyzera slubne 🙂 drzkaj sa, mysli pozitivne a pekne snazilkuj, nech uz hlasis dobre spravy 🙂
ja uz celkom dobre, aj ked to chce este cas, kym sa travenie dostane do normalu, bol to brutus. ja nachytam snad vsetko, co sa okolo mna mihne. ale hlavne, ze to dobre dopadlo 🙂
@nancycka no ved prave ze oni by to mohli vediet . hm no nevadi my budeme skusat spolu sami doma prirodzene a ked nic tak vypiname ideme na dovolenku a uvidime po lete 🙂 este mozno buduci cyklus skusime ten clostyl ked ho mam doma ale ked to nevide tak az po lete 🙂 no ved to ze silnie tak neverim ze sa tam nic nedeje hm.no uvidime 🙂 no ty si ako ja ja tiez na mna staci kychnut a som chora vsetko sa namna lepi ☹ no ale hlavne ze to dobre dopadlo mojka veru to je super 🙂 ale vidis aj fiffitko mala crevnu hnusobu a ta chudatko skoncila az v nemocnici ☹ hm jaj baby vsetko chytate 😒
ahojteee zdravim po vikende konecne doma a nie v praci tak som si uzivala... 🙂 ako sa mi tu mate nejake nove tehulky???
@mistisa milacik ako ty ako ???
Ahojte baby ... 😀 dnes mame pondelok 😠 ale to nam nič nebrani mať super naladu 😀

@mistisa to je múdre. a skús sa netestovať, iba skúšať a užívať si 😉