Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 asi len na 5 dni , ale aspon aj to je nieco
preto baby uz ma nesurte , ja si nechcem robit test , prave pre toto ....mam cas 😉 😉
Baby ja som už z tej ovulky chora gatky mi to naznačuju že ju ešte mam ?????
@vardzikova radsej tehu nech je to tehu hlien aj na hahavickach 😀 😀 😀 😀
ja zajtra kupim test aj ked asi negativny bude, mohli by uz aj pozitivny predavat, aspon v decembri 😀 😀 😀 😀
dosli mi papiere aj na tu kliniku plna kopa a moj tu nie je registrovany cize neviem ci sa tento rok vobec niekam posunieme 😠 , ked pride domov, uvidim co na to povie.....
baby bolia vas pocas ovu prsia, ja mam stae tie problemy no co uz....
Ahojky babenky ci zenicky snazilky 🙂 tak uz sa tu zaradujem aj ja :o) snazime sa o nase prve babo 🙂
Zatial skusame bez ovu testu, nakolko si citim ked mam ovulku
Alebo by ste sa radsej spoliehali na test? Poradte prosim :o)
@eri28 Tak ako jasne, dnes sa ešte testnem 😠
@vladka2708 Vitaj medzi nami 🙂 Ked ovulku citiš tak potom podľa mna ovu test ani nepotrebuješ 😀 Držim pršteky aby vam to čo najskôr vyšlo 😎
@vladka2708 : ahoj a vitaj 🙂 ak si vies ovulku spoznat, tak testovat nemusis..ak chces mat istotu,ci si sa trafila,tak skus merat bazalnu teplotu a znacit do grafu,ta ti to potom spatne potvrdi..
prajem vela stastia v snazeni 🙂
@vardzikova no sup na teeeest, som zvjedavaaaaa....
@vladka2708 vitaj medzi nami a cit sa ako doma 😀
@vladka2708 ahojky a vitaj medzi nami 😉 nech sa čím skôr zadarí...a koľko sa už snažíte?
@vardzikova počuj, nejako som nezachytila odpoveď na moju otázočku....akú si mala dneska ráno tú teplotku??? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova neskúšala si si robiť tehu test??
@nativanativa ale jasné, pohodička, počkáme do nedele 😉
@vardzikova ahoj dnes sa chystas spravit tehu test?
@vardzikova ahoj, som tu síce nová, ale tiež ma zaujíma tvoja situácia 😀 nenapínaj nás a daj vedieť, či sa vám to podarilo 😉 budeme sa tešiť s tebou
halóóóóó baby, čo máte nové? kde ste všetky??? snažilkujete??? 😀 😉
@vardzikova zelevocka nám to vysvetlila 🙂 ja som si nebola moc istá, ale čítala som že baby to papajú, tak to musí byť k niečomu dobré 😉
to aj mi už len čakáme v sobotu má doraziť , tak dúfam, že sa neuráči prísť
@skaredekacatko ahoj drzim palce aby nedorazila ... a mali ste krasny vianocny darcek 😉 🙂
ahojte zienky. ja hlasim ze my sme uz po ovu 4DPO a takisto ako @sussi29 cakame, ci sme zamiesili 😝
@vardzikova aj ja som zvedava na spravicku od teba...potrebujeme tu dalsiu tehulku, a potom dalsiu a dalsiu 😀
uvidíme tento mesiac sme začali tak vážne , tak uvidíme , nie je to ešte tak hrozné
inak baby, dnes som sa zaregistrovala na stránke, kde sa zapisuje tá teplota. Podľa vašich rozhovorov viem cca. čo a ako, len sa chcem spýtať, môžem to začať zapisovať aj hneď teraz??? alebo treba počkať do nového cyklu ( tak to dúfam, že nebude )

@palculienka2011 no pytala ale ja som si robila prvy ovu test minuly tyžden v utorok a ten mi vyšiel pozitivny ale dnes je moja už zasa utorok a ja som si robila včera ovu test a vyšiel opať pozitivny, tak si ho urobim ešte dnes . A doky povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus čož by nebolo na škodu. 😀 😀 😀