icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
6. dec 2011

@palculienka2011 no pytala ale ja som si robila prvy ovu test minuly tyžden v utorok a ten mi vyšiel pozitivny ale dnes je moja už zasa utorok a ja som si robila včera ovu test a vyšiel opať pozitivny, tak si ho urobim ešte dnes . A doky povedal že bud som tehu alebo mam taky dlhy ovu cyklus čož by nebolo na škodu. 😀 😀 😀

nativanativa
6. dec 2011

@purina12345 asi len na 5 dni , ale aspon aj to je nieco
preto baby uz ma nesurte , ja si nechcem robit test , prave pre toto ....mam cas 😉 😉

vardzikova
6. dec 2011

Baby ja som už z tej ovulky chora gatky mi to naznačuju že ju ešte mam ?????

eri28
6. dec 2011

@vardzikova radsej tehu nech je to tehu hlien aj na hahavickach 😀 😀 😀 😀

eri28
6. dec 2011

ja zajtra kupim test aj ked asi negativny bude, mohli by uz aj pozitivny predavat, aspon v decembri 😀 😀 😀 😀
dosli mi papiere aj na tu kliniku plna kopa a moj tu nie je registrovany cize neviem ci sa tento rok vobec niekam posunieme 😠 , ked pride domov, uvidim co na to povie.....
baby bolia vas pocas ovu prsia, ja mam stae tie problemy no co uz....

vladka2708
6. dec 2011

Ahojky babenky ci zenicky snazilky 🙂 tak uz sa tu zaradujem aj ja :o) snazime sa o nase prve babo 🙂
Zatial skusame bez ovu testu, nakolko si citim ked mam ovulku
Alebo by ste sa radsej spoliehali na test? Poradte prosim :o)

vardzikova
6. dec 2011

@eri28 Tak ako jasne, dnes sa ešte testnem 😠

vardzikova
6. dec 2011

@vladka2708 Vitaj medzi nami 🙂 Ked ovulku citiš tak potom podľa mna ovu test ani nepotrebuješ 😀 Držim pršteky aby vam to čo najskôr vyšlo 😎

delideli
6. dec 2011

@vladka2708 : ahoj a vitaj 🙂 ak si vies ovulku spoznat, tak testovat nemusis..ak chces mat istotu,ci si sa trafila,tak skus merat bazalnu teplotu a znacit do grafu,ta ti to potom spatne potvrdi..
prajem vela stastia v snazeni 🙂

palculienka2011
6. dec 2011

@vardzikova no sup na teeeest, som zvjedavaaaaa....
@vladka2708 vitaj medzi nami a cit sa ako doma 😀

lucecita
6. dec 2011

@vladka2708 ahojky a vitaj medzi nami 😉 nech sa čím skôr zadarí...a koľko sa už snažíte?
@vardzikova počuj, nejako som nezachytila odpoveď na moju otázočku....akú si mala dneska ráno tú teplotku??? 😀 😀 😀 😀

lucecita
6. dec 2011

@gelinka75 ahaaa, díky za odpoveď, už som v obraze

roka84
6. dec 2011

@vardzikova neskúšala si si robiť tehu test??

purina12345
6. dec 2011

@nativanativa ale jasné, pohodička, počkáme do nedele 😉

momamo
6. dec 2011

@vardzikova ahoj dnes sa chystas spravit tehu test?

sussi29
6. dec 2011

@vardzikova ahoj, som tu síce nová, ale tiež ma zaujíma tvoja situácia 😀 nenapínaj nás a daj vedieť, či sa vám to podarilo 😉 budeme sa tešiť s tebou

roka84
6. dec 2011

halóóóóó baby, čo máte nové? kde ste všetky??? snažilkujete??? 😀 😉

carie32
6. dec 2011

@vardzikova zelevocka nám to vysvetlila 🙂 ja som si nebola moc istá, ale čítala som že baby to papajú, tak to musí byť k niečomu dobré 😉

sussi29
6. dec 2011

@roka84 ja dávam dnes manžovi sexuálne voľno 😀 4 dni bol mojim otrokom, tak si musí oddýchnuť.... navyše už mám asi po ovu, pobolievajú ma vaječníky a mám biely výtok, takže budeme čakať, či sme zamiesili 😀

skaredekacatko
6. dec 2011

to aj mi už len čakáme v sobotu má doraziť , tak dúfam, že sa neuráči prísť

momamo
6. dec 2011

@skaredekacatko ahoj drzim palce aby nedorazila ... a mali ste krasny vianocny darcek 😉 🙂

jorgie
6. dec 2011

ahojte zienky. ja hlasim ze my sme uz po ovu 4DPO a takisto ako @sussi29 cakame, ci sme zamiesili 😝
@vardzikova aj ja som zvedava na spravicku od teba...potrebujeme tu dalsiu tehulku, a potom dalsiu a dalsiu 😀

skaredekacatko
6. dec 2011

uvidíme tento mesiac sme začali tak vážne , tak uvidíme , nie je to ešte tak hrozné

roka84
6. dec 2011

@sussi29 ja som mala dnes v pláne, ale tiež si myslím, že som už po ovu, tak dávam asi pauzu... uvidím, čo sa z toho vykľuje ... 😀 😵

sussi29
6. dec 2011

@jorgie držíme palce 😉

sussi29
6. dec 2011

@roka84 akurát mi ten môj povedal, že dnes potrebuje "voľno" 😀 😀 😀 takže bude pekný večer pri telke 🙂

roka84
6. dec 2011

@sussi29 podobne.... my sme každý na nete, ja na notebooku a mm na pevnom PC, skončia správy a dáme nejaký pohodový film.... sa teším 🙂

roka84
6. dec 2011

@jorgie príjemné čakanie a ešte príjemnejšie a krajšie prekvapko 🙂 držím palce!

sussi29
6. dec 2011

@roka84 tiež sa teším na pohodový večer.... ozaj, zatiaľ som to nejak neriešila, ale počas snaženia mi pohár vína nemôže ublížiť, či??.... 😕

roka84
6. dec 2011

inak baby, dnes som sa zaregistrovala na stránke, kde sa zapisuje tá teplota. Podľa vašich rozhovorov viem cca. čo a ako, len sa chcem spýtať, môžem to začať zapisovať aj hneď teraz??? alebo treba počkať do nového cyklu ( tak to dúfam, že nebude )