Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa uvidíš dnes....ja skúsim merať tiež po mrche..či tie testy čosi ukážu.... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja zajtra mrcha
@mattuliatko30 no tak to dufam, lebo ovu testy su dost negativne. ledva preledva tam vidim ducha a aj to neviem,ci si sama nedomyslam 😝 ovu test musi tiez postupne silniet? alebpo tam silana druha ciarka moze naskocit aj z nicoho nic? 😒
@mattuliatko30 ahoj moja..no stale krvacam/spinim...ale uz je to lepsie ovela...mam ist dnes na kontrolu...a cez tyzden opat na krvicku...tak uvidime
@mattuliatko30 no ale nemusela by prist hm? ja som kupila ale mali iba kazetovy a ten mi skoro nic neukazal nechaaaapem ☹ ale ja im moc neverim aj minule mi tak ukazal kazetovy a urobila som normalny a ten mi ukazal ovela silnejsie hm. iny nemali hm.hrozne nieco. 😠 😠 😠 😠 😠 joooj aka burka tu je fuuuuj bojim a som sama doms 😅 😅 😅 😅
@mattuliatko30 tak to je zvláštne u teba s tou mrchou ... čo sa to s nou porobilo? 😠
@mata_ba tak uvidíš...dúfam,že čoskoro prestaneš krvácať...a zase sa dáš do poriadku 😉
@vardzikova moja netuším.....neviem...čo to spôsobuje...nikdy som nemávala skôr...vždy pekný 28dňový cyklus...od strednej...aj po pôrodoch...sa mi to dalo hneď na 28dc...tak netuším prečo teraz takto...asi idem do prechodu 😀
@moni1007 veĎ to niektoré tu majú krásne ovu testíky..ja skôr len dušik...a to že neni pozitívny..tak netuším..
@mata_ba no ja ťa dobieham..zajtra ms http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže budeme zase spolu 😉
@mattuliatko30 no tak to som zvedava ako tie ovu testy budu pokracovat, snad mi aspon jeden ukaze aj trosku silnejsie ciarku 🙂 inak, mne zistili pred mesiacom znizenu cinnost stitnej zlazy. a tiez som mala vzdy pravidlny 28 Dc a teraz sa mi predlzil a to moze byt sposobene aj tymi problemami s tou stitnou, lebo tie sposobuju nepravidelnu mrchu. ty ju mas v poriadku?
@mattuliatko30 dufam,ze budeme mat spolu aj ovulku a dalsiu mrchanu..ale to bude uz naozaj posledna!!!aspon na rok!!! (pekne je snivat,ze?)
@zuzanka9999 no tak stihneme len neviem ci s mm 😀 😀 😀 😀 😀 a este si v praci? co robis?
@mata_ba no to áno.....uvidíme..ako to pôjde ďalší cyklus....kedy ti doporučujú sa snažiť?..aj hneď???či treba počkať?
@moni1007 no v to aj ja dúfam..nech aspoň viem,že to funguje podľa tých testov...teraz budem testovať od konca mrchy....do toho 10dc..tak uvidím..či tá ovu je...alebo nie je...a porovnám to s teplotkami 😉
@mistisa no u nás to len vypukne...moja... 🙂 deti sú samé doma..dúfam,že sa nebudú báť ja idem na masáž v robote.....na 20min...jupí....tak bežím..a potom domov
@mattuliatko30 no ja robim teraz prvykrat ovu testy a hlavne kvoli tomu aby som to porovnala s grafom. tak som zvedava. a dalej uz nebudem asi ani merat ani robit testy. ma to dost deprimuje,ale tak ktovie. teraz vravim takto a ked pride k tomu, tak to budem robit 😀 😀 😀 😀 inak,aj u nas uz sprchlo a asi este sprchne 😝

@mata_ba hoj mojka..ako sa ti darí??