Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 joooooooj moja ako ti zavidim a ja taka dobita .-( citim sa ako by ma vcera tasali palicami .-) dolamana som joj 🙂
@moni1007 xixi zak si vyber aspon pekneho znameho;) hej este som v praci,ale uz koncim o chvilku,pracujem ako firemna pravnicka. Hned po skole som zacala pracovat. Juuuuj dojdem domkov a poslem zi grafik a urobim si ovu testik.
@zuzanka9999 no tak to mas fajnu pracu, nie? som zvedava na ten tvoj testik a samozrejme aj grafik 🙂
dobrá správa - bije nám srdiečko 🙂
zlá- som v nemocnici,znova hnedé špinenie,je tam hematóm :(
@moni1007 tak tu je grafik a idem spravit testik.http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db.
@zuzanka9999 no ako testik? a nemohla byt ovulka vcera? testik pozitivny, dnes teplotka stupla, tak mozno 😉 a snazilkovali ste?
@moni1007 idem to odfotit a poslem ti to, na foto budu tri testiky a dnes je najsilnesji zatial. dneska citim aj podbrusko trosku.
@zuzanka9999 no posli. aj ja ti posielam. skusila som pred chvilpou este jeden a predsa tam slabunka ciarocka je, takze snad sa ovu blizi 🙂 inak, ja citim tiez krize ako ked mam mrchu, snad ta ovu vydrzi do piatku, najlepsie do soboty 🙂
@moni1007 inak som zvedava ci to este zosilnie bo graf mi ju este nezaznamenal. ta neviem to odhadnut ci uz prebieha alebo ci zacina, ale podbrusko citim ako pred mrchou🙂
@zuzanka9999 no tak graf ti ju oznaci az po niekolkych dnoch, ked uz si bude isty na zaklade dalsich teplot. a testiky este nevyzeraju pozitivne, tak ovu este len bude, jedine ze by si nevystihla vrchol, vsak uvidis ako bude zajtra teplota a aky bude zajtra testik 🙂
@moni1007 jj presne chudak moj mm tomu sa nebude asi uz chciet pretoze sme v piatok a vcera sa preistotu snazili a teraz ak mu poviem ze podme ete aj dnes a zajtra tak asi ebude chciet dalsi mesiac sa milovat 😀 xxixi no a sranda ze si si dnes robila dva ovu testiky a jeden ti neukazal a na druhom mas ducha.
@zuzanka9999 a vsak ked ste vcera sa snazili, tak dnes nemusite, zajtra radsej, bude mat lepsie potvorky. aj doky mi povedal,ze sa nemate den za dnom,ale radsej kazdy druhy, ze ho nemam uhanat 😀 😀 😀 ono to je vlastne tak,ze ked ti vyjde pozitivny test, tak ovu bude do 24 az 48 hodin po pozitivnom ovu teste 🙂 no to je sranda,som sa bala,ze mi vobec ovu testy nic neukazu, tak ma ten dusik ukludnil 🙂
@moni1007 hej to mas pravdu ze to je asi ovela lepsie kazdy druhy den, bo i tak v tele ostanú potvorky zive aj niekolko dni...a co ides robkat vecer? inak asi mi iba zacina bo mam ten mikroskop na sliny co ti ma ukazat ovulku a je tam malinko papradia.myslim ze zajtra bude den D.🙂
@zuzanka9999 nejdem nic take robit,kedze som sama. nesla som ani k mame, som si povedala,ze zrelaxujem v klude. pojdem do vane a budem pozerat tv. som si pozehlila, chcela som aj poprat,ale mama vravela,ze by som dnes nemala, tak som to nechala tak. a zajtra idem na kardiologicke vystrenie 🙂 a ty co ides robit?
@moni1007 ja mam podobny plan, ale opacne . dosla som z prace a zapla som pracku, vylozim ju a pojdem sa okupat do vane. kazdu chvilku dojde z prace moj mm, tomu zohrejem veceru a budeme kukat TV . a kde byvate, v ktorom meste?
@zuzanka9999 no tak fajne, ja by som bola taka rada,keby aj moj muz bol kazdy vecer doma. dufam,ze si najdu aspon jednu stavbu niekde v okoli, co by aspon par razy bol doma aj vecer ☹ my byvame v malej dedinke v Dunajove, okres Čadca (Kysuce) 🙂 do BA som chodila na EU
@su_san ajoj...moja...dajsa rýchlo do poriadku...som rada,že mimi bije krásne srdiečko 🙂
@zuzanka9999
@moni1007 no teda baby silniete obidve 🙂 super 🙂 len ja som zoslabla ale davam to za vinu kazetovemu testu ja im neverim nejak ☹ a iny nemali tak kaslem na to testnem zajtra 🙂
@moni1007 nooo dufam dufam moja 🙂 zajtra bude cas na dalsie snazilkovanie len nech silnie 😀 😀 ale lenosime taka som ako dobita ☹ vcera sme boli s velmi dobrym kamaratom a on mal syna zo sebou a strasne chcel hrat futbal no a ja co teda fotbal ani neviem pomaly ze existuje tak aby maly nebol sklamany tak som isla no a dnes je krasne na svete svalovica na stehnach ako bic ☹ a som rada ze vobec dokazem sediet 🙂 🙂 joooj 😖 😖 a ty co porabkas? 🙂

@mistisa po masáži...juuuuuj..ako mi je dobre..a teraz šup šup na bus domov....