Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja budem kľudne ležať, len chcem byť doma, lebo tu v nemocnici je to na prd...som zatiaľ sama na izbe a nechcem ani s nikým byť, len neviem dokedy sa mi to bude dať...chcem mať pokoj a kľud od všetkých ak tu musím byť...doma je predsa doma 🙂
@su_san tak určite doma je doma ...mna tam všetci obskakovali a v nemocnici kedy niekedy niekto pride aby ťa skontroloval je to na prd...
@moni1007 ale po tej operácii to už bude ok, nie???
tak ja som ti len dala dva úžasné typy na knihy, ktoré ma očarili...meranie je podľa mňa dobré, ja by som merala tiež, len ja som nemohla kvôli mojej práci...na ovu testy by som sa už nespoliehala...musím veriť zlatko a modliť sa...nehovorím to s frajeriny, že ja som už za vodou, ale mne to pomáhalo...a zázraky sa dejú vždy, nielen na Vianoce 🙂
@moni1007 @mistisa
No babulky moje drahe, smutnu novinku mam. dnes som dostala hnusu hnusnu mrchatu. 😢 bolesti mam ako svina. 😒 ostala som doma a kurirujem sa, lebo nie som schopna ani mysliet,ani nic robit. 😖
Co vam este poviem. zaver a poucenie do dalsieho mesiaca je take, ze ani meskanie mrchy, ani bolesti a pichanie v podbrusku, ani naliate a bolestive prsniky, ani zvacsene a bolestive bradavky, ani ranne nevolnosti nemusia znamenat tehotenstvo. Dalsie poucenie - pri meskani mrchy, treba pockat na 2tyzdnove meskanie a potom to zacat riesit tehu testami a doktorom -aspon teda v mojom pripade.
@su_san no veru hm.uvidime testikujem stale meriam tiez tak uvidime.ale ked to nevide ani dalsi cyklus tak koncim vypinam a davam pauzu potrebujem sily nazbierat,aj ked som optimista tak uz dochadzaju stare sily aj mne ☹ zacneme to riesit az po lete potom 🙂 uvidime veru hm. ako snazilkujeme prirodzene a uvidime mozno sa nebudem musiet ani na konzultaciu objednavat 🙂 no mojka a este si v nemocnici ze? a dokedy budes? uvidis ze urcite ho porazis 🙂 si silna a snad ta nejaky hematom nepolozi hm? mysim na teba stae ako sa mas a pod. 🙂 😉 😉 to mala aj sestra tak chacha ked rano pri nej mm nestal z vianockou a kakaukom tak vrackala 🙂 hned ako otvorila oci musela zakusnut do vianocky aby jej zle nebolo chacha 😀
@vardzikova práveže mňa tu chodia pozerať stále, v tom nie je problém, ale súkromie žiadne, samé zvonenie, vrzgajúce dvere, hluk na chodbe...kým som sama, tak jak tak sa to dá, ale akonáhle mi tu niekoho dajú...blééééé...idem off, je mi na grc... 😖
@su_san ked budem po operacii, tak to bude ok, aspon dufam. co som bola s jednym okom, tak to bolo potom lepsie. tak snad aj s tymto to tak bude. ked budem po nej, tak sa ta este na tie knizky spytam. lebo dovtedy to zabudnem, alebo si to este poznacim teraz. no vies, len mna to dost znervoznuje ked viem,ze je ovu a muz neni doma. ja som si len chcela potrvdit ovulku a to sa mi podarilo 🙂 aj ked ktovie ci potom zas nebudem nervozna,ze neviem ci vobec bola ovu 😀 😀 😀 ja verim, ze to vyjde. len musi nastat ten spravny cas 🙂 minule sa snivalo, ze som mala s muzom plnu hlavu vsi a vraj to znamena, ze sa nieco na dobre obrati. a dva dni predtym o rybach a to vraj znamena prichod dietatka 🙂 tak verim,ze teraz to vyjde 🙂
@horseshoe no tak to ma mrzi, velmi. drzala som ti palceky. ale ako som pisala su_san verim,ze dietatko pride ked bude ten spravny cas. treba na jeho prichod vsetko pripravit 🙂 raz to musi vyjst 🙂
no tak to poznam,ja uiz som si presla kadejakymi priznakmi, od nevolnosti cez bolest podbruska, nadchy az po meskanie mrchy 😠
@su_san 😖 😖 tak to je na prd ... ale radšej si tam polež ved si pod lekarskym dozorom 😉 🙂
@mistisa jj, rozlucim sa s nou najviac ako budem vediet 😉 ano, som domka, uz som dvakrat bola v horucej vani a aj tak mam ukrutne bolesti. Uz som si tak poplakala - z tych nervov a bolesti, no keby sa niekto na mna dival, tak si pomysli, ze ci mi dakto neumrel.
A dnes som mala navyse kopu prace, mrcha vzdy vie, kedy ma prist 😠 Aj tak musim poobede este odskocit na nas dom, bo nam tam dorabaju robotnici nejake veci a musim skontrolovat, co zase pohnojili. Tak dufam mi to prejde dovtedy a nejako sa tam doplazim. 😖
Ale co uz narobim, jede se dal, show must go on 😉
@moni1007 Presne ako pises, ono dietatko pride vtedy ako ma. Osudu neuniknes. A nema zmysel sa nad tym krenkovat, mozeme sa tu suzovat myslienkou, ze snad nikdy sa nam nepodari otehotniet a nikdy nebudeme mat deticky a rovnako tak nas moze zajtra prejst auto a bude to bezpredmetne. Trosku pritiahnute za vlasy, ale tak je to.
Jj, a ty si pisala vcera,ze tiez si mala kadejake tehu priznaky a nic z toho. Je to hlavne zataz na nervy. Ja som si teraz nasla taku zaplatu na dusicku, ze sa budem cely jun opalovat, co by som v tehotenstve robit nemohla. Lebo v lete sa velmi rada opalujem a potom nemam ani bolestive kramy - to slniecko mi fajne vyhreje brusko. Dufam len, ze teraz ako naschval nebude jun uprsany 😠 😀 😀 😀
@vardzikova
@fifitko25 ahojte devy , vy stale fachcite v tejto temicke ? no ja som este zabudla povedat , ze vazime 285 gramov a zodpovedame 19+4 tt 😵
@nativanativa čau micka, jasné, som tu ešte sem-tam, mám tu ešte nejaké kamošky 😎 😎 tiež som v novembri, tam už rozoberáme iné veci 😀 😀 inak sa teším, že vám morfo dopadlo výborne a som rada, že si nebola na amnio... u nás v skupine bola jedna kočka a na druhý deň dostala horúčku a o bábätko prišla 😢
@horseshoe tym ze sa clovek bude trapit, tak si moc nepomoze a prichod dietatka to moze len oddialit. nevravim,ze som tiez nemala depky, hlavne ked to vyzeralo slubne, ale teraz to uz beriem s rezervou a sbazim sa nad to povzniest. verim,ze sa nam podari. ako mi moja kamoska napisala, citujem:neverim,ze taka starosliva osobkla ako si ty by nemala babo, Ze by ti to Pan Boh nedoprial 🙂
no tie priznaky su najhorsie,ked si uz robis nadeje a nic z toho 😠
@fifitko25 😢 😢 😢 😢 😢 😢 jeziiis , to je hrozne , moj vnutorny pocit mi hovoril , ze patko je zdravunky , doki mi hovoril jak kukal do papierov , ze nechape jednu vec , ak bola v 12tt pritomna nosova kosticka , preco hned panika , ked v 15tt mi vysli o trosicku nizsie hodnoty , ze teda ho pozrie a cukricek moj malinky je v poriadku 😵
@nativanativa je to hrozné, keď si vezmeš, že mala isto zdravé bábätko ☹ ☹ nám brali včera druhú časť krvi a tiež nepôjdem na amnio, ak by aj boli hodnoty nie práve tabuľkové, viem, že máme zdravé bábätko v brušku a počkám radšej až na morfo ako ty 😉
@fifitko25 je sice pravda , ze mame na hlavicke malilinku cysticku , co som sa zlakla , ale doki povedal ze to je nic , to sa upravi si myslim
nic sa neboj , oni sa riadia tabulkami a hlavne podla veku matky ... hruuuza 😖
@nativanativa a zabudla som napísať, že tej kočke vyšlo amnio úplne v poriadku... ☹
no viem,že sa riadia vekom, sa ma včera doktor dvakrát spýtal, koľko mám rokov a že mu to musím povedať presne, tak vravím že 30 aj dva mesiace a 9 dní 😀 😀 potom sa začal smiať 😀 výsledky budeme mať až koncom budúceho týždňa, takže musíme čakať 😅 😅
@fifitko25 je to kravina podla mna .... ,ako na jednej strane je to super vec , odhalia ti rozne postihnutia , ale zas na druhej strane ta uplne domotaju a vystrasia 😠
@moni1007 Trapenie nam nepomoze to je jasne. Ale ako sa netrapit, na to ti nikto nic nepovie. Ja si hladam veci, ktore ma odputaju - citam knihy, chodim cvicit, behat, bicyklovat, opalovat sa...Proste vsetko to, co by som nemohla v tehu robit. To mi psychicky pomaha. Najhorsiu depku mam ked pridu kramy - lebo vtedy som este aj rozlutostena z tych hormonov a bolesti, ako prejdu, tak je hned svet krajsi. 🙂
PanBozko nam urcite deticky dopraje, len este neprisiel spravny cas. Aj ked mi tomu nechapeme, mozno casom pochopime, preco to stale nevychadzalo...Aspon mne sa to uz viackrat v zivote tak vysvetlilo... 😉
@horseshoe no tak a vezmi si,ze ja nechodim do prace, citat nemozem, lebo mam sedy zakal a nevidim dobre. cakam na operaciu. cez tyzden je mmm v praci, chodi az na vikend, tak ja som zo zaciatku v kuse nad tym premyslala, ale neviem ako sa mi to podarilo, ale teraz to uz tak neprizivam. proste je to tak ako to je a nic s tym nenarobim. teraz som ani pri poslednej mrche nedepkovala. a to po babatku tuzim stale viac a viac. neboj, urcite sa nam zadari. akurat stahujem mame nejake ludovecky, konkretne skupiny, co si vybrala,tak to tu aj pocuvam ci je to ono 😀 😀 😀 😀
@nativanativa tiež si myslím, že keď nám vyšlo v 12tt všetko dobre, aj merania, aj nosová kostička aj všetko, tak sa to nemôže až tak rapídne zhoršiť 😉 som pokojná a šťastná 😉
@fifitko25 a je podla mna nemozne , ze nosova kosticka ti nahle zmizne , ked ju v 12 tt mas potvrdenu no nie ??

@su_san no ja robim ovu testy prvykrat. no vsak uvidim. buduci mesiac nebudem asi merat a ani ovu testy robit. no rada by som si nieco precitala,aj doma mam rozcitane knihy, ale zatial sa k tomu nemozem dostat, nakolko mam ten sedy zakal a nevidim dobre. a nesmiem si nejak namahat oci. uz len to,ze som na kompe. mi nerobi moc dobre,ale co uz ked sa neviem od MK odlepit 😀