Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 urobila som si ovu a opat // no nič počkam či nahodou nepride mrcha a ak by nahodu meškala 😀 😀 😀 tak si urobim tehu test 😀 😀 😀 😀
@lucecita 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 zabudla som si ju pomerať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale neboj moja zajtra pomeriam musiim ,,
@roka84 nieee nemam odvahu 😒
@momamo nedokažem sa k tomu odhodlať, nemam toľko odvahy desim sa negativneho vysledku ... ja som si radšej urobila ovu a mala som tam // tak ešte chvyľočku počkam a potom testnem 😠
@sussi29 Ahoj vitam medzi nami čakateľkami 🙂 , nemam odvahu si urobiť ten test , skusila som dnes iba ovu a mam // tak ešte chvyľku počkam aby som nebola z negativneho vysledku sklamana 😒 , a vy ste natom ako?
@jorgie nemam odvahu .. ešte chvyľku počkam 😖 a tebe držim veeeľmi pršteky aby vam to vyšlo 😖 🙂 poctivo ste snažilkovali?
@vardzikova Ahoj a zaujimalo by ma ked mas ovu testik / mozes byt tehu?
@lulu939075 Trošku som nepochopila tvojej otazke 😅
No vecsina zien pise aj dava fotky, ze tehu testik //, a z toho isteho dna aj ovu testik //, co som ja celkom nepochopila lebo jak mozem mat ovu ked som tehu??? 🤐
@vardzikova drzim prsteky aby si si nasla // ...ked nazbieras odvahu si spravit tehu test 😀
@vardzikova a kedy ti má akože prísť mrchatá návšteva? že kedy sa môžeme tešiť na tvoj // testík 😉 🙂
@vladka2708 ahoj a vitaj. ja myslim,ze zatial ti ovu testiky netreba,ked vies kedy mas ovulku 🙂
@vardzikova ja som usnula ako princezna, ja mam peniazky zajtra dufam.....
@lulu939075
podobne to co ukazuje test jeden aj druhy nasla som to na googli, ale doktorka tvrdinie medicina je mecina
@vardzikova ahoj. 🙂 .tak cakam aj ja na tvoju spravicku 🙂 dufam,ze na testiku budes mat 2// 😀 drzim palce 😀
@nativanativa aj ja mam neako cudne vysoko 😀 😀 😀 😀 , dokonca hlien bol ovu, a nedalo sa hmatat nechapem
dobre ranko zienky, ja pomaly cupitam k mojmu bankomatu potom do skoly a ked tam budu prachy na nakupi a kupim aj testik, inac moja sestra na slovensku je tehu a vcer mi pysala, ze ma testy doma, ona ked vydela pozit, vysledok neverila a kupila desat, mmicka moja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak si tak isto na tom ako ja .... ja sa uz odhodlavam testnut 2 dni, ale tiez sa bojim ze bude negat... tak len cakam a cakam ... ako sa citis..??
Ahojte,, tak dnes prsia bolia este viac a nechapem, sedim v praci skoro pol hodku a pred chvilkou ma tak natiahlo na vracanie ...Fuj..Dnes som 28DC a 12DPO .... Testovat bojim ☹
@delideli aj tebe to velmi prajem .. Ja neviem,,mam tak strasne zmiesane pocity a toto cakanie je na nervy ... Stale ma tak pobolieva pobrusko akoby mala prist ale stale nic ..... a je to podla mna ina bolest ako predtym a v zivote ma tak neboleli prsia, ani drahy ma nemoze normalne objat, lebo hned jacim ako najata 😀 a ty sa ako citits...?? 😉 🙂
bre ránko...tak posielam náhľad môjho grafu : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a aká sranda, ono mi vyznačilo ovulkuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa teraz len držať vysoko dooooooosť dlho
@vardzikova akože mne bolo jasná, že si si ju znova zabudla zmerať.....a čo dneska?
@momamo : ja som celkom v pohode..par krat som mala k veceru taky tazky zaludok,ale to bolo skor od prezratia a od toho,ze sa prilissledujem..🙂 brucho mam inak v poriadku, len s tymi prsiami to mam rovnake ako ty, ale ako som uz pisala boli ma od ovulky a od takeho 7DPo sa to este zhorsilo..v poslednej dobe ma takto neboleli ani nepamatam..predtym obcas zvykli ale nie som si vedoma,ze by to tak dlho trvalo..nemozem si ani pobehnut,aby som ich necitila..🙂a konecne sa mi zacinaju hojit kutiky,co sa mi objavili minuly tyzden- take som nemala uz od skolky..🙂tak sama neviem..chcem pockat do toho vikendu..(pomylila som sa cez vikend budem 15-16DPO 🙂)
a moj grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@delideli dakujem, veru veru konecne...len aby sa to teraz nejako nepokazilo...ale mam bolesti ako keby som mala kramosky dostat....sak o tyzden aj maju zaklopat, len dufam, ze ostanu tam kde su...ale ty mas pekny grafik, a neviem sa dockat vikendu, ked spravis testik...dufam, ze tam budu // 😉 😉 😉

@purina12345 hej