icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

cicimon
6. dec 2011
vardzikova
6. dec 2011

@palculienka2011 urobila som si ovu a opat // no nič počkam či nahodou nepride mrcha a ak by nahodu meškala 😀 😀 😀 tak si urobim tehu test 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. dec 2011

@lucecita 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 zabudla som si ju pomerať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale neboj moja zajtra pomeriam musiim ,,

vardzikova
6. dec 2011

@roka84 nieee nemam odvahu 😒

vardzikova
6. dec 2011

@momamo nedokažem sa k tomu odhodlať, nemam toľko odvahy desim sa negativneho vysledku ... ja som si radšej urobila ovu a mala som tam // tak ešte chvyľočku počkam a potom testnem 😠

vardzikova
6. dec 2011

@sussi29 Ahoj vitam medzi nami čakateľkami 🙂 , nemam odvahu si urobiť ten test , skusila som dnes iba ovu a mam // tak ešte chvyľku počkam aby som nebola z negativneho vysledku sklamana 😒 , a vy ste natom ako?

vardzikova
6. dec 2011

@jorgie nemam odvahu .. ešte chvyľku počkam 😖 a tebe držim veeeľmi pršteky aby vam to vyšlo 😖 🙂 poctivo ste snažilkovali?

lulu939075
6. dec 2011

@vardzikova Ahoj a zaujimalo by ma ked mas ovu testik / mozes byt tehu?

vardzikova
6. dec 2011

@lulu939075 Trošku som nepochopila tvojej otazke 😅

lulu939075
6. dec 2011

No vecsina zien pise aj dava fotky, ze tehu testik //, a z toho isteho dna aj ovu testik //, co som ja celkom nepochopila lebo jak mozem mat ovu ked som tehu??? 🤐

jorgie
6. dec 2011

@vardzikova drzim prsteky aby si si nasla // ...ked nazbieras odvahu si spravit tehu test 😀

zelovocka
6. dec 2011

@vardzikova a kedy ti má akože prísť mrchatá návšteva? že kedy sa môžeme tešiť na tvoj // testík 😉 🙂

spula22
6. dec 2011

@vladka2708 ahoj a vitaj. ja myslim,ze zatial ti ovu testiky netreba,ked vies kedy mas ovulku 🙂

eri28
6. dec 2011

@vardzikova ja som usnula ako princezna, ja mam peniazky zajtra dufam.....

eri28
6. dec 2011

@lulu939075
podobne to co ukazuje test jeden aj druhy nasla som to na googli, ale doktorka tvrdinie medicina je mecina

spula22
6. dec 2011

@vardzikova ahoj. 🙂 .tak cakam aj ja na tvoju spravicku 🙂 dufam,ze na testiku budes mat 2// 😀 drzim palce 😀

eri28
6. dec 2011

@nativanativa aj ja mam neako cudne vysoko 😀 😀 😀 😀 , dokonca hlien bol ovu, a nedalo sa hmatat nechapem

delideli
7. dec 2011

@jorgie : s testovanim chcem pockat do vikendu, lebo ja minule som mala grafik pekny, mozno este krajsi a nic..a okrem toho,ze ma uz od ovulky bolia prsia,nemam ine zjavne priznaky,takze radsej este trocha pockam..
a inak dobre ranko vsetkym 🙂

eri28
7. dec 2011

dobre ranko zienky, ja pomaly cupitam k mojmu bankomatu potom do skoly a ked tam budu prachy na nakupi a kupim aj testik, inac moja sestra na slovensku je tehu a vcer mi pysala, ze ma testy doma, ona ked vydela pozit, vysledok neverila a kupila desat, mmicka moja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

momamo
7. dec 2011

@vardzikova tak si tak isto na tom ako ja .... ja sa uz odhodlavam testnut 2 dni, ale tiez sa bojim ze bude negat... tak len cakam a cakam ... ako sa citis..??

momamo
7. dec 2011

Ahojte,, tak dnes prsia bolia este viac a nechapem, sedim v praci skoro pol hodku a pred chvilkou ma tak natiahlo na vracanie ...Fuj..Dnes som 28DC a 12DPO .... Testovat bojim ☹

delideli
7. dec 2011

@momamo : uplne ta chapem, ale vyzera to slubne 🙂)) buddem sa uz velmi tesit na pozitivne spravy 🙂
ja som si dala termin do soboty/nedele..to budem 14-15DPO...

momamo
7. dec 2011

@delideli aj tebe to velmi prajem .. Ja neviem,,mam tak strasne zmiesane pocity a toto cakanie je na nervy ... Stale ma tak pobolieva pobrusko akoby mala prist ale stale nic ..... a je to podla mna ina bolest ako predtym a v zivote ma tak neboleli prsia, ani drahy ma nemoze normalne objat, lebo hned jacim ako najata 😀 a ty sa ako citits...?? 😉 🙂

lucecita
7. dec 2011

bre ránko...tak posielam náhľad môjho grafu : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a aká sranda, ono mi vyznačilo ovulkuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa teraz len držať vysoko dooooooosť dlho

lucecita
7. dec 2011

@vardzikova akože mne bolo jasná, že si si ju znova zabudla zmerať.....a čo dneska?

delideli
7. dec 2011

@momamo : ja som celkom v pohode..par krat som mala k veceru taky tazky zaludok,ale to bolo skor od prezratia a od toho,ze sa prilissledujem..🙂 brucho mam inak v poriadku, len s tymi prsiami to mam rovnake ako ty, ale ako som uz pisala boli ma od ovulky a od takeho 7DPo sa to este zhorsilo..v poslednej dobe ma takto neboleli ani nepamatam..predtym obcas zvykli ale nie som si vedoma,ze by to tak dlho trvalo..nemozem si ani pobehnut,aby som ich necitila..🙂a konecne sa mi zacinaju hojit kutiky,co sa mi objavili minuly tyzden- take som nemala uz od skolky..🙂tak sama neviem..chcem pockat do toho vikendu..(pomylila som sa cez vikend budem 15-16DPO 🙂)
a moj grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

delideli
7. dec 2011

@lucecita : super 🙂 tak konecne 🙂 drzim palce,nech sa drzi 🙂

momamo
7. dec 2011

@delideli pekny grafik ...🙂))) ja tiez asi pockam do piatku, soboty, ak ovsem nepride slecna neslecna 😀 😀 😀
Aj mam niekedy take tusaky, ze to vyslo ale akoby som si to sama pred sebou nechcela prispustit...Na kolky den dostavas mrchu???

momamo
7. dec 2011

@lucecita krasneeeee...drzim palceeee silno vsetkooooo snazilkovat, snazilkovat 😉 🙂

lucecita
7. dec 2011

@delideli dakujem, veru veru konecne...len aby sa to teraz nejako nepokazilo...ale mam bolesti ako keby som mala kramosky dostat....sak o tyzden aj maju zaklopat, len dufam, ze ostanu tam kde su...ale ty mas pekny grafik, a neviem sa dockat vikendu, ked spravis testik...dufam, ze tam budu // 😉 😉 😉